péntek, június 23, 2006

Ebben a részben megint idegesítő hibák merültek fel a játékban! :/ Továbbá bekövetkezett a legacy család történetének első természetes halála...

Pratima szabadnapos és takarít. Békés hétköznap délután van. A többiek munkában, a gyerekek suliban.

A két kis eminens diák hazatér a suliból. Ez itt Olavi.

Pratima játszik egy kicsit a minigolffal, amit Polona kapott, amikor elérte a Business karrier csúcsát. Csak eddig eszembe se jutott lerakni nekik valahova a placcukra.

Cesare is jó jegyeket hozott.

Evander pincér. Késő este ér haza melóból, de azért a fia kiszalad elé üdvözölni.
Na és ezután történt, hogy a játék egyszerűen annyira lelassult, hogy nem lehetett semmit se csinálni! Pont úgy, ahogy az előző telken is megtörtént ez egyszer. Arra a telekre ugye soha nem jött Service sim. Erre a telekre eddig rendben megérkeztek, de mikor lelassult, akkor visszagondoltam, és rádöbbentem, hogy egy ideje már ide sem jött a takarító!!!! Hogy mi a fenétől történnek ilyesmik, azt senki sem tudja. :/ Meg kell oldani valahogy.

Megint ki-be költöztettem a családot. Ettől a sebesség megjavult, de biztos, hogy a Service simek továbbra se fognak jönni, hiszen a múltkor is pont ez volt. Itt meg a frász jött rám, mert amikor beléptem, a simjeim fele nem látszott! Beköltözéskor mindig kiszállnak a taxiból és a ház előtt állnak mind, ehhez képest csak három simem áll itt hat helyett!!

Szerencsére megtaláltam a többit a ház mögött, ill. Goopy-t a medencében.

A ház persze kong az ürességtől...

Alsó szint, kert is...

Gyorsan bedobáltam minden szükségeset.

Ide is. Semmi hangulatom nem volt szőnyegeket meg hasonlókat is lepakolni... főleg, hogy nemsokára menniük kell innen, mert a takarítók távolmaradása elég idegesítő, plusz előre félek mi lesz, ha tűz üt ki, mert a tűzoltó se fog jönni! :/ Mivel semmi kedvem megint felhúzni egy házat, az a tervem, hogy egy kész házat teszek nekik egy másik telekre, és oda fognak költözni.

Sose látom, ki dönti fel a flamingót, csak néha feltűnik, hogy az egyik az oldalán hever...

Ezt Pratimának vettem, hogy jobb kedve legyen. Valami állati drága falidísz. Mindjárt platinum kedve is lett tőle!

Evander hullafáradtan ér haza melóból, és amint kiszáll az autóból, bealszik. Közben azért örül, hogy éppen előléptették és sok pénzt kapott. Most már szakács!

Lauren szelleme először bukkan fel. És most már biztosan tudom, hogyan halt meg, hiszen rózsaszín a szelleme: Benjamin szelleme halálra ijesztette! :( Igaz, mivel két különböző színű szellemem van, ez két pont. :)

Csak nehogy valami bajt csináljon...

Bejött a házba!

Pratima gyanútlanul zuhanyozik, mindenki más alszik. Mint valami horrorfilm! :/

Kora reggel van, még a nap sem jött fel. Pratima omlettet csinált, Goopy lejött az illatára.

A vén Polona és ő még mindig nagyon játékosak. Polona itt már 80 éves! (80 sim napos)

Elmegy egy frissítő hajnali úszásra.

Még aznap este... Polonáért eljön a Halál. Közben táncoslányok szórakoztatják. Ő csak azért hal meg, mert már nagyon öreg.

Gyanakvóan néz a Halál csontos ujjára, amivel rámutat.

Szegény Evander csak bőg, és bőg... A táncoslány karja meg belelóg a falba...

Polona kap egy koktélt a Haláltól, és már jókedvű.

Gyönyörű, díszes urnát kap, mert platinum kedve volt a halálakor, hiszen elérte az életcélját.

Szegény idősebbik unokája is siratja...

Meg a pasija, Goopy! Őt azért sajnálom a legjobban, mert Romance Sim, és neki tényleg Polona volt a legnagyobb öröme az életben. Asszem hagyni fogom megint becsajozni, ha arra vágyik, mert nem akarom, hogy nagyon szomorú legyen.

Pratima takarít, valakinek ezt is meg kell csinálni, mert ugyebár takarító sose jön. :/ Itt rájöttem, hogy elfelejtettem lámpákat felrakni a házban, azért van esténként/hajnalonként ilyen sötét odabenn.

Evander reggel munkába indul, most már szakácsegyenruhában.

Polona urnáját kiraktam a temetőbe, ahol sírkővé változott. Benjamin sírköve van mellette, aki bár megcsalta, de ez most már nem számít. A másik oldalára tettem neki a flamingóját.
A következő fejezetben kiderül, hogy Cesare és Olavi, vagyis a harmadik generáció, milyen Aspit kapnak, mivel nemsokára tizenévesek lesznek!

Nincsenek megjegyzések: