hétfő, július 17, 2006

Ebben a részben is 6 nap telik el Legacytown-ban, ahol a két G3-as sim, Cesare Sims (Fatma Sims apja) és Olavi Fairchild (Suibhne Fairchild apja) éli öreg napjait. Nagyon kevés kép készült, mert nem sok minden újdonság történt.

Olavi elérte az életcélját, ez fontos és jó hír! :) Hall of Famer lett, mint a néhai Goopy GilsCarbo, Olavi nagynénjének az élettársa.

Cesare még nem érte el az életcélját, kell neki sok Skill pontot és barátot gyűjteni addig. Itt éppen úsztatom, hogy Body pontot szerezzen. De folyton kimászott a medencéből, mielőtt megszerezte volna! Küldtem futni is a szobai futógépre, de onnan is idő előtt leszállt. Nem tudom, mi baja volt, látszólag semmi. Gondoltam, talán túl öreg ezekhez a dolgokhoz, valami nyugodtabb testedzési forma kéne neki...

...ezért jógáztattam. Ahhoz képest, hogy öreg, ez jól ment neki. :)

Mióta Olavi elérte az életcélját, hagyom, hogy azt csináljon, amihez csak kedve van. Heti három napot dolgozik csak, egyébként meg leginkább bowlingozással tölti az idejét.
A következő részben visszatérünk a Sim State University-re, ahol a Negyedik Generáció már az utolsó egyetemi évét kezdi meg! Amikor befejezték, vissza fognak költözni ide a legacy házba.

Nincsenek megjegyzések: