csütörtök, január 25, 2007

A Prosperity Regény hatodik hete következik. A Children család örököse felnőtt lett! De a párja még tini, úgyhogy a harmadik generáció még várat magára.
A Children Család
Sybella Children Foster Children

Hát ilyen lett Foster Children felnőttkorára. Ronda, mint a bűn, de legalább nem lehet róla azt mondani, hogy átlagos sim feje van. :) Nem szeretem az átlagos sim fejeket. Miután felnőtt, tinikori szerelme és majdani hitvese, Ju Joghs, már nem a szerelme, mert ő még mindig tini. De persze nagyon jó barátok, Foster sokszor áthívja Ju-t és játszanak, vicceket mesélnek egymásnak meg csiklandozzák egymást... és alig várják, hogy eljöjjön az idő és összeházasodhassanak. Foster Family Sim, és néha nem bír magával, és már örökbefogadáson gondolkodik. De inkább kivárja, míg vérszerinti gyerekei születhetnek Ju-tól. Ezt már Sybella, Foster anyja is nagyon várja, mert ő hat unokát szeretne. Vajon megéri mind a hatnak a születését? Ivott már több pohár elixirt, úgyhogy még mindig fiatal. Viszont az is gond lesz később, hogy Sybella, Foster, Ju és a hat gyermek nem fognak elférni egy házban, mert nyolc a max. létszám. Majd valahogy ezt is meg kell oldani. Mondjuk Sybella visszaköltözhetne az öccse, Verner Tavoularis házába. Sybella is Family Sim, úgyhogy meg akar házasodni, de nem hagyom neki. A férje, Sylwester Children, már régen meghalt. Most a postás a szeretője (ugyanaz a postás, aki az egyik szomszédjuknak, Pru Agg-nek is a szeretője), úgyhogy amikor rosszkedvű, áthívja, randiznak, woohooznak, van, hogy kétszer is woohooznak egy randi alatt, és attól mindjárt jobb kedve lesz... Ezenkívül Sybella még azzal vigasztalódik, hogy összebarátkozott egy Noodle nevű kóborcicával. Sybellának van egy olyan félelme, hogy anélkül megöregszik, hogy férjhez ment volna, amit nem értek, hiszen volt már férjnél! Sybella, hát már teljesen elfelejtetted szegény vén férjedet, Sylwestert?? Ejnye!! Sybella közben sikeres üzletasszony lett. Egy előléptetéshez Cronus Joghst, fia leendő apósát hívta fel, és megint összebarátkoztak. "Cronus, emlékszel, hogy én csak azért váltottam karriert, hogy megismerjelek és megszerezzem az egyik lányodat a fiam számára? Most meg már feljebb tartok a karrierben, mint te!" "Gratulálok, Sybella!" mondta őszintén Cronus, mert ő is Family Sim, ezért teljesen megérti Sybella indítékait, és nagyon jóban vannak. Sybella rajta kívül még Chanté Joghs-zal, Cronus feleségével barátkozott előléptetése érdekében. "Szia, Chanté! Hogy vagy? Hogy bírod a hat gyerek mellett?" "Ó, már egész jól belejöttem! Bár, hogy magamra nem jut időm, az tény..." felelte Chanté. Sybella közben még legjobb barátja lett Laima Tomey-nek, az unokahúgának. Aki Chanténak meg a sógornője. Egész Challengetown egy nagy-nagy család! :)
A következő héten Foster párja rendes körülmények közt még mindig nem lenne felnőtt, de van egy módszer, amivel gyorsabban lehet öregíteni... Majd meglátjuk, mi lesz. :)

Nincsenek megjegyzések: