szombat, március 10, 2007

Ezen a héten a kéttagú kis család fiatalabb tagja, az örökös, tinivé változik, és kiderül, milyen sim is valójában...
A Fitzgerald Család
Moyna Fitzgerald Ercilia Fitzgerald

Ercilia Fitzgerald szerecsésen, egészségben és jókedvben megérte a tizenéves kort. Romance Sim lett, és az életcélja az, hogy 20 szeretője legyen. Hát, nem egy ártatlan típus. :D A gyerekkora nem volt könnyű. Estétől hajnalig bűnözőkét dolgozó és az alvást nappal pótló anyukája, Moyna, nem sokat tudott foglalkozni vele. Sokszor vigyázott rá dada, így legjobb barátja lett a dadának. A játék meg kétszer is rám szólt, egyszer azért, hogy Ercilia magányosnak érzi magát, többet kéne egy családtagjának törődni vele, egyszer meg azért, mert nagyon éhes volt szegényke... Mindezek ellenére anya és lánya kapcsolata tökéletes, 100/100, és a legjobb barátok. Amikor benéztem hozzájuk ezen a héten, Moyna éppen woohoozni akart. Hogy kivel, azt nem közölte, ill. mindegynek látszott neki, csak az volt a fontos, hogy ágyban csinálja... Gyorsan átgondolta a lehetőségeit, és megfordult a fejében, hogy esetleg a magánsuli igazgatójával összejöhetne, de aztán elvetette ezt a tervet, és hamar el is felejtette, hogy woohoozni akart. Elvégre Knowledge Sim, azoknak az is elég a boldogsághoz, ha újabb Skill pontokat gyűjthetnek, és így is lett, nemsokára már csak arra koncentrált. Ercilia meg mindenáron össze akart barátkozni Stian Agg-gel, az egyik unokatestvérével. Beszélgetni meg játszani is akart vele.

Rejtélyes okból (valami hibus lehet a játékban, van benne bőven...), Ercilia nem tudja, hogy Stian az unokatestvére. Pedig az, hiszen Ercilia apja Feichín Tomey, Stian apja meg Niilo Tomey, Feichín bátyja. Szóval a két unokatestvér összejött. Ercilia az első csókját is Stian-nal osztotta meg... Igaz, először nem sikerült, csak miután Ercilia vett és felhajtott egy üvegcse szerelmi bájitalt. Fura vagy nem fura, ez van. Erciliának persze nem kenyere a tartós kapcsolat, úgyhogy az első csók után máris mással randizott (egy csomó pénzt fizetett a jövendőmondó asszonynak, hogy varázsoljon neki oda egy új fiút), és Stian éppen a randi közepén sétált be, mert hozott Erciliának egy nagy csokor vörös rózsát. Amikor meglátta, hogy Ercilia máris megcsalja, akkor véget is ért a románcuk... Aztán Ercilia megint továbblépett, és már az újságkihordó fiúval is randizott. Ilyenek a Romance Simek. :) Ercilia egyik nap Morton Joghs-zal jött haza suliból, aki szintén unokatestvére. (Morton anyja Chanté Joghs, leánykori nevén Chanté Tomey, tehát Ercilia apjának nővére.) És Ercilia róla tudja, hogy unokatestvérek. Talán azért van ez, mert míg Chanté még ott lakik Challengetown-ban, Feichín és Niilo, tehát Ercilia és Stian apjai már nem? Ők már elköltöztek SimCitybe. (Értsd: Kiköltöztettem őket a házukból, majd töröltem őket a játékból.) Csak ezt a magyarázatot tudom elképzelni. Ercilia kitartóan össze akar barátkozni Mortonnal, nem tudom, hogy miért. Eddig még nem sikerült neki. Ercilia egyébként nagyon okos sim. Villámgyorsan tanul, rengeteg Skill pontja van, és ha menne egyetemre (de nem küldöm egyik simet se, mert túl unalmas végigcsinálni az egyetemet), egész sok pénze lenne, mert összesen négy ösztöndíjat nyert el!

Moyna Fitzgeraldot utolérte az öregség. Ő a Prosperity Regény elején még tini volt. Szalad az idő. :) Életcélja felé haladgat, de nem tudom, mennyi van még hátra. A bűnöző karrier csúcsára vágyik. Most pénzhamisítóként "dolgozik". Az egyik előléptetéshez egy rablóval barátkozott össze. Az előnyös, hiszen a rablók mindig otthon vannak, ha hívják őket. Nem úgy Moyna húga, Casey, akit ő nevelt fel, mivel árvák voltak. Egyik nap Moyna nagyon magányos volt, úgyhogy felhívta Casey-t, de ő éppen dolgozott. Így hát jobb híján felhívta a rabló barátját. Aztán sikerült elérnie Casey-t is. "Szia! Mizu?" kérdezte Casey. "Nem sok. Te hogy vagy?" "Jól, kösz. Bár nehezen tudom túltenni magam azon, hogy a két lányom klónjai egymásnak, dehát van ilyen..." A simeknél sajna tényleg van ilyen...
A következő héten nagy változások nem várhatóak. Moyna tovább fog öregedni és remélhetőleg haladni a karrierjében, Ercilia meg gondolom egymás után cserkészi majd be a fiúkat. De felnőtt akkor még nem lesz.

Nincsenek megjegyzések: