hétfő, július 31, 2006

Ebben a fejezetben sok idő telik el, az Ötödik Generáció felnőtt lesz, a Negyedik és párjaik megöregszenek, a Harmadik Generáció felélesztett tagja pedig vidáman él tovább, és minden esélye megvan rá, hogy az első simem legyen, aki megéri a dédunokája születését. :) Ahhoz képest, hogy mennyi idő telt el, nem sok kép készült.

Derek kövér és lusta és nehezen tudom rávenni, hogy elég ideig a futógépen maradjon, de itt végre sikerült.

Egy hülye látogató pont az én telkemen követ el öngyilkosságot! Kivettem a tehénnövényt a korlát mögül, hogy az egyik simem meg tudja etetni. Csakhogy ez az idióta előbb ért oda!!

Semmit sem tehettem, már túl közel volt, és megette a szörny!! És ez mínusz 1 pont a legacymnak! Fel kell élesztenem!

Brrr, borzalmas! :/

Ennyi maradt az idióta látogatómból (valamelyik simem cipelte haza a munkahelyéről): némi zöld gőzök meg egy sírkő.

Fatma: "Halál, az előbb volt itt egy lökött látogató, kinyírta magát a tehénnövénnyel, lécci őt éleszd fel! Fizetek sokat! Köszi!"

Carmen besétál és ilyen "jaj most mi lesz" fejet vág. :D

A felélesztett simet zöld gőzök előzik meg.

"Hé, kösz, hogy felélesztettél! Meg is gondoltam magam, mégsem akarok öngyilkos lenni!" A hálás idegen felélesztése után automatikusan be volt költözve a házamba! "Szívesen te lüke, de most már költözz ki szépen innen" - mondja neki Fatma. Az idegen ki is költözött.

Dayo hazajött a munkából. Az iskola mellett elkezdte a bűnöző karriert, mert az életcélja annak a legjobbja lenni.

Úgy döntöttem, hogy Cesare, a Harmadik Generáció felélesztett tagja, és így a ház legöregebb lakója, igya meg a megevett simből termelt élethosszabbító elixirt.



Öt napot fiatalodott! :)

Lakeisha nagyon bolondos sim. :) Rengeteg Játékosság pontja van, vagyis cseppet sem komoly. Ennek tetejébe még Pleasure sim is, aki amúgy is állandóan játszani akar, szóval Lakeisha egyik kedvenc elfoglaltsága a kádban kalózost játszani.


Suibhne a paranormális karrierben szépen halad felfelé. Mivel most ördögűző, estétől hajnalig dolgozik, és előtte szunyál egy kicsit.

Ilyen vudumesternek öltözve indul aztán munkába.

Mint az előző fejezetben említettem, Lakeishával az a tervem, hogy vámpír lesz belőle. Ezért egyik este elküldtem a városba egy szórakozóhelyre, ahol a vámpírok fel szoktak bukkanni. Meg is ismerkedett a Count Elmer Day nevezetű vámpírbáróval (fenn). Az első találkozásukról is készültek képek, csakhogy nem tudom a játék hova rakta őket, úgyhogy nem tudom megmutatni. :/ Mindegy, itt Lakeisha a házuk előtt áll a vámpírbarátjával, akit áthívott látogatóba.

"Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy összebarátkoztam egy vámpírral?"

Amíg Lakeisha vívódik, hogyan mutassa be a vámpírhavert Fatmának, addig ő zongorázgat.

Lakeisha aztán odahívja az anyját, Fatmát, (előbb pizsit vett) és bemutatja a vámpírnak.

Ez egy igen barátságos vámpír. Amikor Suibhne hajnalban hazaér az ördögűzésből, beszélget vele is egy kicsit.

Suibhne is kövér lett, igyekszem rávenni, hogy eleget edzzen.

Lakeisha nagyon akart partit rendezni, úgyhogy hagytam neki. Meghívta két barátját, a vámpírt és a tűzoltót. Előbbit azért, mert érdekelt, mit tesz a vámpír, ha nappal elhívják buliba, amikor a napsugárzástól elvben meghal. A vámpír jött, mint ha mi sem történt volna, aztán a ház előtt azt mondta, hogy jaj égeti a nap, és elszáguldott. :D

A Negyedik Generációt és párjaikat utoléri az öregség. Fatma Sims (G4) ilyen lett öregkorára. Kicsit morci ezen a képen, de amúgy jól van.

Suibhne Fairchild (G4) ilyen lett öregkorára.

Derek Vijayakar, Fatma párja, ilyen lett öregkorára.

Carmen Patch Fairchild, Suibhne felesége, ilyen lett öregkorára.

Az Ötödik Generáció pedig felnőtt lett. :) Lakeisha Sims (G5), Fatma és Derek lánya, ilyen lett felnőtt korára. Munkanélküli, és az is marad, mert vámpír lesz belőle, amivel szerez 1 pontot a legacynak.

Dayo Patch, Suibhne és Carmen lánya, ilyen lett felnőtt korára. Azért rejtőzik szemüveg mögé, mert bűnözőként "dolgozik".
És most már semmi sem állhat a Hatodik Generáció útjába. :))

Nincsenek megjegyzések: