vasárnap, július 02, 2006

Ebben a részben megint felkeres a Halál. :( A Negyedik Generáció pedig egyetemre megy.

Itt még gyerekek. Bowlingoznak suli után, miközben egyik kis haverjuk nézi őket, a vén Evander meg DJ-kedik. :)

Cesare edzi magát, hogy minél előbb lehessen rendőrkapitány.

Evander betakargatja az unokáját.

Suibhne csipszet töm a szájába a bűzlő konyhában. Senki nem ért rá főzni éppen.

Evander, a mesterszakács, hazajön a munkából, és azonnal lecsap rá a Halál. :((

Pedig ő sem volt öregebb 72 évesnél, az biztos! :( És az életcélját is elérte! Ezért gondoltam, hogy tovább fog élni.

A sírkövek a gödörben. Itt elhatároztam, hogy betömöm majd ezt a gödröt és kialakítok egy szép temetőt, a szellemek hadd kísértsenek, legalább kapok értük 4 pontot. :)

Fatma, az egyetlen nő a házban, takarít.

Suibhne büszkén mutatja az apukájának, Olavinak, a jó jegyeit.

Fatma mindjárt megnő!

Az apukája, Cesare, és a másodunokatesója, Suibhne, figyelik.

Ilyen lett Fatma Sims (G4) tini korára. Sorsolás után kiderült, hogy ő is Fortune Sim lesz, akár a dédanyja, Polona, a nagyanyja, Pratima, na meg Olavi, aki neki nemtom kije, de most nem lényeg. Kissé unom már ezt a fajtát, dehát ez van. Elkezdtem azonban gondolkodni, és rájöttem, hogy ez nem végleges, ha egyetemre küldöm, mert ott megváltoztathatom az aspiját asszem másodéves korában. Igaz, akkor is sorsolni kell, de hátha valami más lesz. Aztán megnéztem az életcélját: bűnözö karrier teteje! Na, én bűnözőket nem szívesen nevelek, úgyhogy ezért is megpróbálom majd megváltoztatni. Aztán meg arra is rájöttem, hogy ha egyszer szeretnék egy tehénnövényt, ami megeszi a nemkívánatos simeket, meg egy felélesztő telefont, amire már sok simem vágyott, hogy felélessze elhunyt szeretteit, akkor muszáj egyetemre küldenem simeket, mert csak akkor tudnak olyan karriert befutni, amiért megkapják ezeket a tárgyakat. Ezért megszületett a döntés: Fatma egyetemre fog menni a másodunokatesójával, Suibhne-val együtt, amikor majd ő is tini lesz.

Szép kis temetőt alakítottam ki.

Hátsó sor: Benjamin, Polona, Goopy. Első sor: Pratima, Evander, Lauren.

Olavit odaküldtem, hogy tegye tiszteletét az apja sírjánál. Aztán tök fura dolgok történtek! Először Olavi kihúzott egy szemeteszsáknak kinéző zsákot a virágok közül, elindult vele kifelé a temetőből, aztán már nem is tudom, mi lett a zsákkal... (erről nincs kép). Aztán...

...egyszercsak a kezébe repült a sírok felől egy tál élelem!!

Ezt bevitte a házba és el is készítette!! Mi a szösz?!?!

Cesare üdvözli a magánsuli igazgatóját. Azért hívták meg, mert Olavi szeretné, ha a fia magánsuliba járna, Fatma pedig maga szeretne bekerülni.

Mivel senki nem tud hamburgernél jobbat készíteni, azt kap a diri.

Nem sikerült. :(

Fatma melót keres, mert nagyon akar egy kis zsét. Hja, Fortune Sim... A hadseregnél vállal végül munkát, de onnan majd kiléptetem, mielőtt egyetemre megy, mert más terveim vannak vele. :)

Olavit nagyon megviselte, hogy a fia nem jutott be a magánsuliba. Koldulásra adja a fejét, ami egy Fortune Sim esetében azt jelenti, teljesen elkeseredett. :(

"Apu, ne aggódj, majd legközelebb sikerül!"

Cesare közben már SWAT Team Leaderré lépett elő. Jó a cucca. :)

Másnap megint meghívják a dirit, akit ezúttal a mindenkit túlélő diri képvisel, akivel még a starter sim, Polona, szűrte össze a levet...

Nem valami barátságos az arca. :/ Megint nem sikerült a gyerekeket magánsuliba adni. :( Szerencsére tudom, mikor kell feladni, ezért itt fel is adtam.

Pratima (G2) szelleme.

Jól ráijeszt az unokájára.

Reggeli. Ennyien vannak most a legacy élő tagjai: Cesare (G3), a lányával, Fatmával (G4) beszél. Suibhne (G4) figyeli őket. Vele szemben ül az apukája, Olavi (G3). Cesare és Olavi unokatestvérek, tehát Fatma és Suibhne másodunokatestvérek. És mivel a simeknek az unokatestvérüknél távolabbi rokonaikról nem tűnik fel, hogy rokonok, Fatma és Suibhne már képes lenne bébi simet gyártani, de persze nem fognak. Egyrészt fúúj, másrészt majd a G9-es simeknek (hol van az még!) lesz ez a dolguk. Ők már nagyon távoli rokonok lesznek, az már nem is annyira fúj. :)

A gyerekeket kiküldtem a temetőbe, hogy tegyék tiszteletüket őseik sírjainál. Azt olvastam ugyanis a hivatalos fórumon, hogy a szellemek akkor zaklatják sokat az élőket, ha nem gyászolják meg őket kellően.

Fatma pénzt szór a nagyanyja, Pratima, sírja elé. Érdekes ötlet...

"Te meg mit csinálsz, öcsi?"

"Hülye flamingó!!"

"Na, na, nyugodj meg öcsi, nincs semmi baj!"

"Apu, figyelj, mindjárt megnövök!"

"Szia Fatma, te is nézz meg!"

"Éljen, éljen!"

Suibhne Fairchild (G4) ilyen lett tini korára. Nem sokáig lesz ilyen, mert mennek is egyetemre Fatmával, ahol azonnal fiatal felnőttekké változnak majd. Sorsolás eredménye képpen Family Sim lett, aminek nagyon örülök, mert ilyen még nem volt, azaz volt, szegény nagyanyja, Lauren, akit elvesztettem idő előtt... Életcél: aranylakodalom megérése.
A következő részben Fatma és Suibhne már az egyetemen lesznek!

Nincsenek megjegyzések: