szerda, július 19, 2006

Ebben a részben megérkezik az Ötödik Generáció! Bizony! :)

Miután Fatma Sims (G4) elvégezte az egyetemet, visszaköltözött a legacy házba az apjához, Cesare-hoz (G3). Ilyen lett felnőtt korára, miután ki is festettem egy kicsit. A háttérben az ősei nyughelye.

Fatma párja, Derek, ilyen lett felnőtt korára. Ő is elvégezte az egyetemet Fatmával együtt, és ideköltözött ő is.

Suibhne Fairchild (G4) ilyen lett felnőtt korára. Ő is most jött az egyetemről, vissza az apjához, Olavihoz (G3).

Suibhne megkéri a kedvesét, Carment, akit az egyetem alatt jegyzett el, hogy költözzön be hozzájuk. Így már hatan laknak a legacy házban.

Ilyen lett Carmen, miután kikupáltam. Még mindig nem egy szépség... de ez nem számít. :) Ő is Knowledge Sim, mint Derek és Fatma, és az életcélja ugyanaz, mint Dereké: az orvosi karreir csúcsa.

Az öreg unokatestvérek, Cesare és Olavi, egy szobában alszanak. Illetve Olavi nem nagyon alszik, mert alvásproblémái vannak, de komolyan! Én még ilyen simet nem láttam! Állandóan fel-feltápászkodik az éjjel közepén, mikor még tök álmos! Azt hittem, a szellemek zavarják, de akkor is csinálja, ha egy szellem sincs a közelben, meg aztán láthatóan csak neki van valami baja, Cesare békésen alszik. Rejtély!

Ott az Ötödik Generáció! :)

Reggeli. Az öregek nem emlékszem, hol voltak ekkor. Fatma nem dolgozik, mivel babát vár, de már van állása: talajminta elemző (természettudós karrier). Suibhne médiumként kezdte (paranormális karrier), de azóta már előléptették, Derek és Carmen pedig orvosok.

Ezeket nem lehet levakarni egymásról! :)

Carmen éppen hazaért a melóból. Integet nekem és kiabál, hogy figyeljek rá.

Ott a másik Ötödik Generációs sim! :)

Carmen ezek után állva elbóbiskol, mert annyira kimerült.

Fatma szellemet látott! Az ebben a házban nem nehéz. Mivel a Knowledge Simek általában örülnek, ha szellemet látnak, nem is bánom, hogy ennyi Knowledge Simem van most.

De aztán mégis megijed egy kissé... A szellem Laurené, Olavi apjáé.

"Várj, kitapogatom, hogy kisfiú-e vagy kislány!"

Ők is várják a babájukat.

Cesare elérte az életcélját! :) Hős rendőrkapitány lett (Captain Hero).

Kislány! Fatma és Derek kisbabája a Lakeisha Sims nevet kapja. A Lakeisha (ejtsd: lakísa) egy modern angol név, a Keisha név és a "la" névelő összevonásából jött létre. Héber eredetű, és azt jelenti: fűszerfa. Lakeisha láthatóan az apja zöld szemét és fehér bőrét örökölte, de a szemöldöke barna, mint az anyukája haja.
A következő részben a másik G5-ös sim is megérkezik, ha minden jól megy. :)

Nincsenek megjegyzések: