csütörtök, július 20, 2006

Megérkezik a második G5-ös sim is, hogy folytassa a másik vérvonalat.

Ez Lakeisha (G5) szobája, ami ezelőtt az anyukájáé, Fatmáé (G4) volt. Azelőtt meg sok más sim is lakott benne.

Cesare (G3) szuperhős lett, ez volt az életcélja, hogy ez legyen. Érdekes módon megy dolgozni, még eddig nem láttam ilyet, meg is lepődtem annyira, hogy elfelejtettem képeket csinálni róla, de majd később lesz. :)

Még egy kislány! Ő a második G5-ös sim, Dayo Patch. A Dayo a nigériai yoruba nép által használatos név, a jelentése: öröm érkezik. A képen Dayo anyukája, Carmen, éppen Fatmának mutatja meg az új jövevényt. Úgy látom, hogy fekete haja lesz, a szeme pedig barna, mint az apukájáé.

Úgy döntöttem, egy szobába teszem a két kislányt, így most már ketten laknak itt. Majd ha megnőnek, lesz külön szobájuk.

Cesare nézegeti az unokáját, Lakeishát.

Suibhne (G4) Family Sim, ezért nem meglepő, hogy a lánya születése után jelezte, hogy feleségül akarja venni a gyermeke anyját. Így hát csaptam egy esküvőt. Suibhne életcélja az aranylakodalom megérése. Nem tudom, ahhoz mit kell csinálni, azon kívül, hogy megházasítani és reménykedni, hogy elég sokáig él...

Az esküvőt hárman tekintették meg, Derek, Fatma párja, Olavi (G3), Suibhne apja, valamint a véletlenül pont akkor arra járó újságkihordó fiú. Reggel volt és a többiek még durmoltak.

Na, Cesare így megy melóba. :)




Olavi a bűzlő unokáját, Dayot szemléli.

Az öregeknek nagy hasznát veszem. Az éjjel közepén, mikor mindenki más alszik, ők akkor is készségesen etetik, pelenkázzák, dajkálják az unokájukat.
A folytatásban a két mini sim növekedni fog, a szüleik haladnak felfele a karrierjükben, az öregek meg élvezik az örök platinum kedvet, mert ők már elérték az életcéljukat. :)

Nincsenek megjegyzések: