péntek, július 21, 2006

Nos, amit az előzőekben írtam, vagyis ez: "A folytatásban a két mini sim növekedni fog, a szüleik haladnak felfele a karrierjükben, az öregek meg élvezik az örök platinum kedvet, mert ők már elérték az életcéljukat. :)" Ez nem teljesen vált be. Oké, az első része igen, a második lassan, mert alig van idejük magukra, a harmadik meg... hát egy darabig...

Derek máris elérte az életcélját, az orvosi karrier csúcsát! Wow! Ez hamar ment. Annak köszönhető, hogy amikor Fatma (G4) összeszedte az egyetemen, már akkor majdnem minden Skill minden pontja megvolt neki.

Olavi (G3) van a legközelebb, amikor Lakeishának meg kell nőnie, ezért ő dobja fel.

Lakeisha (G5) és a nagypapájának az unokatestvére. Tudom, bonyi család. :)

Dayo (G5) is megnőtt! Itt az anyukája, Carmen tartja a karjában.

A Halál!!!! :((((( Nem értem, miért él ilyen rövid ideig minden simem, kivéve az elsőket. Polona, a starter, és Goopy, Polona második párja, viszonylag sokáig éltek, de azóta nagyon hamar elhullanak. Pedig legtöbben, mint Cesare is, az életcéljukat is elérik. Nem értem. :( Cesare (G3) itt kb. 70 éves (sim napos).

Cesare halála után káoszba fordultak a dolgok. Fatmát annyira megviselte az apja halála, hogy teljesen összeomlott, és még a kislányával sem volt kedve foglalkozni. Semmihez se volt kedve. :( Lakeisha itt egy pocsolyában játszik a füriben, mert senki nem ér rá. Vagy dolgoznak, vagy a saját szükségleteikkel vannak elfoglalva.

A családi temető. Hátsó sortól előre, balról jobbra: Benjamin, Polona (G1), Goopy, Pratima (G2), Evander (G2), Lauren, Cesare (G3).

Egy látogató beájult a mocskos konyhámban és kábé egy napon át ott aludt, mert senki nem ért rá elzavarni.

Lakeisha valahol a folyosón aludt el, mert senki nem ért rá betenni az ágyába.

Dayonak sokkal jobb dolga van, mert vele törődik az apukája, Suibhne (G4), hiszen Family Sim, és ami a lányának jó, az neki is jó. :)

Fatma aztán összeszedte magát egy kicsit, és játszott a lányával, de még mindig nem valami boldog. Nem hagyom munkába menni pár napig, úgyis maradtak szabadnapjai a szülés miatt, és addig feljavítom a kedvét.

Már megint itt a Halál!!!! :(((( Olavi is nagyjából 70 sim napos, ami nem sok szerintem. :( Valamit rosszul csinálok?

Olavi az unokatestvére, Cesare mellé kerül. Mögötte az anyukája sírja.

Most aztán már totál káosz van! Fatma eszik, senki másra nem várva, mert már majdnem éhenhalt. A konyha és az ebédlő bűzlik a maradványoktól. Carmen azt a pisitócsát takarítja fel, amit a kábé egy napig itt alvó vendég eresztett, amikor felébredt. Derek fel-alá mászkál a lányával a karjában, mert meg akarja etetni, de nem tudja hova letenni a padlóra (jó, ez a simek hülyesége), mivel Dayo ott ül a kicsi konyhában a földön (ez nem látszik).

Végre, most már sikerülni fog az etetés!

Kora reggel van, a gyerekek fél éjszaka nem aludtak. Carment felébresztettem, hogy vigyázzon rájuk, mert neki úgysem kell ma dolgoznia.

Reggeli. Fatma még mindig nem vidám, de dolgozom rajta.

Derek közben bemegy a kislányához. "Gyere, Lakeisha, most meg kell nőnöd."

Lakeisha két lábra áll, és mindjárt iskoláslány lesz belőle!

Íme Lakeisha Sims (G5) kisiskolásként. Szerintem helyes lett. Nem az a kifejezett szépség, mint amilyen az anyukája, de nem is csúnya. :)

Este, amikor Suibhne hazajön a melóból, bemegy a lányához. "Dayo, most te jössz, meg kell nőnöd."

"Anyjuk, nézd, feállt a lányod!"

Dayo Patch (G5) ilyen lett kisiskolás korára.
A következőkben azt remélem, hogy sikeresebben megy majd az életük, mert a legacy legfiatalabb tagjai is tudnak már önállóan mosakodni, enni és aludni menni.

Nincsenek megjegyzések: