hétfő, szeptember 11, 2006

Ennek a fejezetnek a végére a két Hetedik Generációs sim tipegő lesz és még több kiderül arról, hogyan néznek majd ki nagykorukban.

A Hatodik Generáció, Mirna és negyedunokatestvére, Steponas, a babaszobában. Mirna éppen kicseréli a fia, Gronw pelenkáját, amitől rögtön el is veszít 500 pontot, mert utál pelenkát cserélni. Hát ő már csak ilyen. :) De azért vigyorog közben. Steponas pedig nézegeti az ő fiát, Leevit.

Szupernagyi az unokájával. :D Vagyis Dayo (G5) és a karjában Gronw (G7).

Vámpírnagyi az ő unokájával. Nem egy átlagos családdal van dolgunk. :) Szóval ez itt Lakeisha (G5) és az unokája, Leevi (G7).

Gronw megnőtt! Már az is látszik, hogy az orra pont olyan lapos, mint az anyjának és a nagyapjának, Gordonnak, aki nem lakik velük.

Gronw minden sim-gyerek kedvencével, a nagy, rózsaszín nyúlfejjel játszik a nappaliban.

Jön a nagyi és elviszi megfürdetni.

Steponas szépen halad a tudományos karrierben és miután előléptetik, ilyen cuccban jön haza. Mindjárt be is állítottam, hogy ezentúl mindig ezt viselje, mert sokkal jobban néz ki benne, mint a suhogós diszkódzsekiben, vagy mi volt az... :D

Steponas és a fiacskája, Leevi.

No, ez a fiúcska is megnőtt, és lássatok csodát, vörös a haja! Ez meg hogy lehet? Most ha jobban megnézem a kisbaba-képeit, tényleg vörös a szemöldöke, de nem tűnt fel, mert nem látszik annyira jól. És nem értem, mitől lett vörös haja, hacsak nem egy általam ismeretlen nagyszülőtől örökölte (vagyis az anyja egyik szülőjétől). Az apja, Steponas haja barna. Az anyja, Cassidy haja szintén barna. Apai nagyszüleinek haja, vagyis Steponas szüleié szintén barna. Na, nem baj, úgysem volt még a legacy-ban vöröshajú simem. :)
A következő fejezetben a Hetedik Generáció iskolába megy.

Nincsenek megjegyzések: