szombat, október 21, 2006

Ennek a fejezetnek a végére megérkezik a Kilencedik Generáció!! Hát nem izgi?! :))

Itt a Nyolcadik Generáció még tizenéves. Ők már meg fogják érni a mágikus Tizedik Generáció születését, hiszen az nekik az unokájuk lesz. Ez tehát a két leendő nagymamája annak a várva-várt generációnak: Marjan Pederson (G8) és Sadb Chin (G8).


Ez Marjan apukája, Leevi Pederson (G7). És összesen ennyien éltek ekkor a legacy házban: csak hárman. Ami azért jó, mert könnyen figyelhettem mindegyikükre, hogy mire van szükségük és mit akarnak, és mindig boldogok voltak mind. :)

Sadb apukájának, Gronw Patch-nek (G7) a szelleme, aki tragikus körülmények közt vízbe fúlt...

Leevi mindjárt megöregszik!

Éppen nagy vendégség volt ekkor a házban, ott volt Leevi egyik munkatársa, és Marjan és Sadb fiúi is.

Ilyen lett Leevi Pederson (G7) öregkorára.

Marjannak tetszik, amit a tükörben lát. :)

Aztán észreveszi a pattanásait. :D

Leevi elegáns cuccban. Már szenátor! Innen már csak egy lépés az életcélja, hogy Sim City polgármestere legyen! (A politikusi karrier teteje.)

Ilyen helyes kis piros kocsival viszik melóba. :)

Marjan mindjárt felnőtt lesz!

Marjan Pederson (G8) felnőttként.

Sadb is felnőtt lesz!

Sadb Chin (G8) felnőttként.

Kifestettem a nőciket, Sadb-nak meg választottam egy felnőttesebb frizurát is. Ez is nagyon jól áll neki. :) Leevi büszke, hogy ilyen szépen felnevelte őket. :)

A csajok nagyon jó barátnők, még mindig egy szobában laknak.


Marjan és a pasija, Neil LeTourneau, egy tűzoltó. Ha tűzoltót is beépítek a vérvonalba, az még 1 pont a legacy-nak, ezért kellenek a génjei.

Sadb és a pasija, Mitch Larrea, egy másik tűzoltó. Ettől sajnos már nem kapok még 1 pontot, mert egyféle NPC-ért csak egyszer jár. Sadb-nak kertészt vagy szerelőt szántam, csakhát van ez a hiba, hogy ezek valamiért sose jönnek már a házba. :/

Marjan beköltözött abba a szobába, ami eddig az apukájáé volt. Most már kell neki egy duplaágy.

Beköltöztettem a pasiját, de csak azért, hogy elszedjem a pénzét (hehe), meg mert így egyszerűbben lehet próbálkozni a gyerekcsinálással. De másodszorra már sikerült is. Marjanon látszik ezen a képen, hogy mennyire szereti a pasit. :D Miután megtette a dolgát, ki is penderítettem a házból.

Ugyanez a helyzet Sadb pasijával. Ők elsőre össze is hozták a trónörököst.

Ez egy állati vicces kép szerintem. :D Leevi valami meglepő hírt kaphatott telefonon. :DD

Marjan terhes.

Sadb is. Csak szegényt jobban megviseli...

Folyton hány...

Kicsit később: Marjan hasa már nagyon nagy, Sadb-é még kisebb.

Itt van Marjan kisfia! A neve Gert Pederson. A haja vörös, ami nem meglepő, hiszen mindkét szülőjének olyan van, a szeme pedig élénk kék, mint az anyukájának (az apjáé zöld). A Gert egy normand eredetű név holland és német fomája, a "dárda" és a "bátorság" szavakból alakult ki.

Marjannak minden baja van, nem csoda, hiszen most szült, úgyhogy Sadb el is visz etetni a fiát. Közben az ő hasa is jó nagyra nőtt már.

Itt van Gert és az üres kiságy, ami a Kilencedik Generáció másik tagjára vár.

Leevi örül az unokájának. :)

Megszületett Sadb kislánya! Mindjárt meg is mutatja Marjannak. Minden tökéletes, mert lány lett, így nem kell más, mint hogy ő és Gert felnőjenek, és egymásba szeressenek, és aztán... meglesz a Tizedik Generáció! :)) A kislány neve Hadil Chin. A Hadil egy arab név, a jelentése "galamb turbékolása". De szép. :) A haja vörös lesz, mint az apjának, a szeme pedig kék. Két vöröshajú a Kilencedik Generációban! Asszem a Tizedik is vörös lesz. :)

Ennek a két kisbabának az élete nagyon szép történet lesz. :) Együtt fognak felnőni és aztán egymáséi lesznek. Még sose volt két ilyen simem, akikkel ez történt.

A következő fejezetben a Kilencedik Generáció növekedni kezd. :)

Nincsenek megjegyzések: