szombat, november 11, 2006

A Sims Legacy a végéhez érkezett. Leírom mi történt a Kilencedik Generáció megszületésétől a Tizedik Generáció megérkezéséig.
A legacy akkor legidősebb tagja, Leevi Pederson (G7), elérte életcélját, Sim City polgármestere lett. A Kilencedik Generációt gondosan nevelgette a két apuka és a két anyuka, a Nyolcadik Generáció. (A zongora alatti szőnyeget az egyik apuka adta ajándékba az egyik anyukának.) Aztán egy nap szegény Leeviért eljött a Halál. :( Amikor a gyerekek már nem voltak olyan kicsik, a Nyolcadik Generáció elkezdett dolgozni a hadseregben. Aztán a gyerekekből tinik lettek, kiderült az életcéljuk. Gert Family Sim lett és azt szeretné, ha három gyermeke lediplomázna. Hadil Romance Sim lett és az életcélja az, hogy hivatásos partivendég legyen. Aztán a tinikből felnőttek lettek, a felnőttekből meg öregek. A két öreg ekkor elköltözött, de látogatóba ezután is átjártak. A Kilencedik Generáció két tagja egymásba szeretett, és megszületett a Tizedik! :) Kislány, a neve Alaba Chin. Az Alaba a nigériai yoruba nép által használt név, a jelentése "második gyerek ikrek után". Nos, ez nem igaz, de már csak ez az egy lánynév maradt a listámon. :)
A Sims Legacy családfája itt látható.
A végeredményem 44 pont (Legacy Llama). Az átlagnál valamivel rosszabb. Kb. erre számítottam. De első próbálkozásnak szerintem nem rossz. :) Ha valaha újra megpróbálom a Legacy Challenge-et, akkor ugyanezt a két vérvonalas módszert fogom követni, de igyekszem majd begyűjteni a karrier jutalomtárgyakat is. Ha figyelmesebben olvastam volna a szabályokat, és tudtam volna, hogy azokért is pont jár, most több pontom lenne...
Na, ez pedig az előbbi történet képekben:

























































Nincsenek megjegyzések: