hétfő, október 09, 2006

Ez ismét egy hosszú fejezet lesz, amiben egy sajnálatos eseményre is sor kerül. :( A végére viszont a Hetedik Generáció felnőtt lesz. :)

Olavi (G3) szelleme éppen kimászik a medence közepén álló kis szigetre.

A fiatal Hetedik Generáció és egy barátjuk.

Mindenki Elmert hallgatja, aki a vámpírságból kigyógyulva felcsapott politikusnak, és éppen egy beszédet gyakorol.

"Büdös ez a takaró, ki kéne már mosni." Elmer unokája, Leevi Pederson (G7) szintén politikusnak állt, hiszen neki az életcélja ennek a karriernek a tetejét elérni. Suli után dolgozik, aztán házit ír, aztán kimerülten aludni megy.

Történelmi pillanat: Leevi első találkozása jövendőbelijével, a kajakézbesítővel. A neve Marylena Hamilton. Mivel ő is NPC, 1 pontot szerez a legacynak, ha beépítem a vérvonalba. Persze csak azután lehetnek egymáséi, hogy Leevi felnőtt lesz.

Steponas (G6) áthívta szerelmét, Cassidyt, egyúttal Leevi (G7) anyját, mert már hiányzott neki.

Pont ma változik öreggé, így Cassidy ennek is tanúja lett.

Steponas Sims (G6) öregként. Mögötte a fia, Leevi örvendezik, aki szintén rég látta már Cassidyt, az anyukáját.

A legacy jelenleg legöregebb tagja, Dayo (G5). "Criminal Mastermind" a foglalkozása. Éppen munkában volt, amikor láttam, hogy amint hazér (a képen ez látszik), átlép a következő életszakaszba, ami nála csak azt jelenthette, hogy meghal. :( Mindent elkövettem, hogy ez ne történjen meg, és ahányszor újra megjelent a kis "Age Transition" négyzet, kilőttem.

Annyit elértem, hogy Dayo még utoljára játszhatott egyet az unokájával, Gronw-al (G7).

Aztán jött a halál, és már semmit sem tehettem. :(

Dayo urnája a nappaliban, mielőtt kivittem a temetőbe.

Grown elment a városba, hogy párt találjon magának. Minél több NPC-t be akarok építeni a két vérvonalba, így eldöntöttem, hogy Gronw párja egy DJ lesz. Az első klubban, ahová betért, férfi DJ-t talált...

...a másodikban szintén...

...de a harmadikban ott volt, akit keresett. :) Alicia Chin, egy vöröshajú, barnabőrű nőszemély. Persze ők is csak akkor jöhetnek össze, ha előbb Gronw felnőtt lesz.

Lakeisha Sims (G5), aki vámpírként halt meg, itt a tetőtéri szobában kísért, ahol elérte a halál, továbbra sem tudom, hogy pontosan hogyan...

Gronw szerelme hozott egy ajándékot egy sikeres randi után.

Az ajándékot kiraktam a nappaliban.

Elmer nem tud aludni a tetőtéri szobában, mert a szerelme, Lakesiha szelleme, nem hagyja. Visszaköltöztettem a fia, Steponas szobájába egy emelettel lejjebb.

Mirna (G6), éppen az egyik szeretőjével mászik ki az ágyból (az életcélja 20 szerető begyűjtése)...

...amikor véletlenül egy másik szeretője éppen elsétál a ház előtt. A simek azonnal tudják ilyenkor, hogy megcsalás esete áll fenn, hiába nem látnak be a házba. Ez a sim is (a barátnőm simje egyébként) elkezdett berohanni a házba, hogy felképelje Mirnát. De gyorsan kilőttem a kis négyzetet, amiben az volt, hogy "Slap", így lehiggadt és távozott. :D

Elmer és a fia, Steponas (G6) áznak a jacuzziban. Érdekesség, hogy Elmer fiatalabb, mint a fia, mivel ő sokáig vámpírként élt és nem öregedett. De mégsem élte túl a fiát... :(

Méghozzá ezért: éhenhalt. :(((( Megint az én hülyeségemnek "köszönhető", mert valahogy elkalandozott a figyelmem, pedig nincsnek is olyan sokan most a házban... Nem vettem észre, hogy mennyire éhes már és egyúttal mennyire álmos is. Pedig ez a simek számára halálos! A simekre jellemző állapot, amikor túl éhesek ahhoz, hogy aludjanak, és túl álmosak ahhoz, hogy egyenek, így éhenhalnak, akár egy - mint a képen - teli hűtőszekrény mellett is!! Szomorú, de legalább Elmer csatlakozhat a másvilágon a szerelméhez, Lakeishához.


Gronw megpróbált alkudozni a Halállal, hogy ne vigye el Elmert...

...de sajnos nem sikerült.

Álljon itt Elmer és Lakeisha emlékére az a két fotó, ami az első találkozásukkor készült. Elvesztettem ezeket a képeket, de most megtaláltam. Lakeisha még tini volt, Elmer pedig felnőtt vámpír.


Eljött az idő, hogy Mirna (G6) megöregedjen.

Mirna Patch öregként.

Steponas Sims, Mirna negyedunokatesója, elég érdekesen olvassa az újságot a vécén. Nem veszi észre, hogy csak egy kézzel fogja. :D

Éjszakai kalandok, míg mindenki más alszik: megrázza az áram.

Horror!

Szerencsére túlélte.

Először látom Dayo szellemét. "Munkaruhában" halt meg, így a szelleme is azt viseli.

Gronw mindjárt felnőtté változik!

Íme Gronw Patch (G7) felnőttként. Ő az, akire a neve miatt szomorú sors vár: szeretője férjének életére tör, majd őt ölik meg. Hogy ki lesz a szeretője és annak férje, azt is elterveztem már: a szeretője nem más lesz, mint ötödunokatestvérének, Leevinek a felesége, Marylena. Vagyis Leevi lesz az, akit el akar majd tenni láb alól (ill. max. verekedni tudnak a simek, de arra rá lehet fogni, hogy meg akarja ölni), és végül ő lesz az, aki a medencébe kerül, aztán eltávolítom a létrát. Jó dolog istennek lenni és tudni ajövőt. :)) Egyébként minden stimmel, hiszen már akkor elterveztem, hogy a Gronw nevű simemre ez a sor vár majd, amikor még sehol sem volt, és tessék, Romance Sim lett ez a Gronw nevű sim. Vagyis a véletlenek megint tökéletesen alakultak, hiszen a Romance Simek olyanok, akik senkihez sem hűségesek és akiknek semmilyen kapcsolat sem szent... Még ez a ruha is nagyon illik egy Romance Simhez.

Gronw megkérte a kedvesét, Alicia Chin-t, a DJ-t, hogy költözzön be. Csak addig fog itt lakni, amíg meg nem szüli a Nyolcadik Generáció egyik tagját, aztán kirakom.


Leevi Pederson, a Hetedik Generáció másik tagja is felnőtt lesz mindjárt.

Hát ez a cucc rajta valami borzalmas! :D Nem is illik egy politikushoz.

Na, így már mindjárt más. :)
A következő fejezet izgi lesz, mert most, hogy a Hetedik Generáció felnőtt, jöhet a Nyolcadik! :)

Nincsenek megjegyzések: