kedd, december 19, 2006

A tragikus múltú Fitzgerald család története következik, és első hetük Challengetown-ban, ami viszont szerencsésen alakult.
Ebben a házban csak ketten laknak, egy tinilány, Moyna, és a történet elején kisbaba korú húga, Casey. Apjuk gyilkosság miatt ül börtönben, az anyjukat ölte meg. Moyna nagyon szeretné megvédeni a kishúgát attól, hogy állami gondozásba kerüljön, ezért elvállalja, hogy eltartja, iskola mellett is. Szerencsére a rokonok segítették őket pénzzel, így nem a semmiből kell gazdálkodniuk. Van annyijuk, hogy Moyna fel tudott fogadni egy bébiszittert, amíg iskolában volt, és még dolgoznia sem kellett menni.
A Fitzgerald Család
Moyna Fitzgerald Casey Fitzgerald

Moyna és a karjában Casey. Moyna Knowledge Sim, minél több tudásra vágyik, az életcélja pedig - tökéletes véletlen - a bűnöző karrier teteje. Ilyen múlttal, nem csodálom. Ennek ellenére kedves lány, és odaadóan gondozza a húgát. Nagyon szeretné látni meggyilkolt édesanyja szellemét is, de az eddig még nem jelent meg.

Ez a házikójuk.

Felülnézet.

Moyna először bizony küszködött a sulival, hiszen senki nem volt, aki segítsen neki tanulni. Magányos is volt, hiszen - bár ott volt neki a húga - nem volt más társasága. Egyik nap, amikor ráért, áthívta a barátnőjét, a közelben lakó Chanté Tomey-t, akivel most már legjobb barátok. Ám Chanté nem egyedül érkezett, hozta magával a fiúját, Cronus Joghs-t is, aki viszont pimaszkodott szegény Moynával.

Casey iskolássá változik.

Moyna a suliban találkozott Pru Agg-gel, és együtt jöttek haza, de még nem barátkoztak össze.

Casey pedig a Joghs család egyik elveszett fiacskájával, Tariq-kel jár egy suliba!

Casey is ismerkedik Pruval, aki kedves lány.

Egyik nap arra sétált egyik szomszédjuk, Laima Tavoularis, és Casey vele is megismerkedett.

Moyna szeretett volna magánsuliba járni, és sikerült is bekerülnie, a kishúgával együtt! Nagyon ügyes lány, hogy mindezt egyedül elérte! Moyna és Casey közben már nem csak testvérek, hanem a legjobb barátok is.
A két testvér élete nem kezdődött rosszul az új otthonukban, és egyelőre nincs is más dolguk, mint jól tanulni. Örökösről gondoskodniuk még sokára kell.

Nincsenek megjegyzések: