szerda, december 20, 2006

A Prosperity Regény hatodik, utolsó családja következik. Itt hárman laktak a történet elején, egy felnőtt nő, a tinilánya, és az idős édesapja. Viszonylag jól boldogulnak, a két felnőttnek van munkája, és eddig még egyetlen balszerencsés "szerencsekártya" sem ütött be, ami derékba törte volna a karrierjüket. Sőt, egy haláleset is történt a házban, ami siméknél pénzt jelent, hiszen örökölnek az elhunyttól.
Az Agg Család
Sierra Agg Pru Agg Zebulon Agg

Sierra Agg és az édesapja, Zebulon Agg. Sierra Knowledge Sim, a tudásvágya hatalmas, az életcélja pedig - ki tudja miért - topkategóriás bűnözővé válni... Napokig kereste a megfelelő állást, de végül megkapta. Zebulon Pleasure Sim, kedvenc elfoglaltsága üvegekkel zsonglőrködni meg párnacsatázni... Életcélja elérni a (felnőtt) Slacker karrier tetejét. Elérte az öregkori Slacker karrier tetejét, de a kettő nem ugyanaz, és jól gondolom, hogy lehetetlen, amit kíván? :/

Ő Pru, Sierra lánya és Zebulon unokája. Pleasure Sim, mint a nagyapja, és az életcélja 50 álomrandi, amit fárasztó elérni, szóval meg se fogom próbálni. Nagyon jóban van az anyukájával, legjobb barátok, viszont a nagyapjával még nem barátkozott össze.

Ez a házuk.

Alsó szint.

Felső szint.

Zebulon és jegyese, az egyik szomszédjuk, Caelie Tavoularis. Összeházasodtak, így csatlakozott a családhoz Caelie, akit azontúl úgy hívtak, hogy Caelie Agg.
Caelie Agg
Caelie Family Sim, életcélja a (felnőtt) Law Enforcement karrier teteje. Persze csak az időskoriét tudta elérni, és biztonsági őr lett.

Pénzszűke miatt nem tudtam bővíteni a házat, és sehogy sem fért el egy duplaágy. Pedig az öregek nagyon szerettek volna woohoozni, dehát így nem tudtak...

Caelie igyekezett beilleszkedni a családba, szeretett volna összebarátkozni Sierrával és Pruval, de nem sikerült neki időben... Viszonylag fiatalon ragadta el a Halál. Amikor meghalt, legnagyobb vágya egy újabb unoka volt. (Van már neki egy, Laima Tavoularis, a lányának, Almasnak a kislánya.) 10 ezer pénzt hagyott a családra, ami jól jött, Prunak tudtam venni pár cuccot, amire vágyott, így mindjárt jobb kedve lett. Az özvegy Zebulon megsiratta feleségét, aztán...

...összejött Hersilia Joghs-zal, aki már nagyon régóta próbálta becserkészni. Hersilia a környék szívtiprója, hiába vén. Amíg Zebulon Caelie férje volt, addig is hivogatta, el akarta csábítani a városba, de Zebulon visszautasította. Amikor viszont megözvegyült, engedett a csábításnak... Bele akart szeretni Hersiliába, és ez is történt. Így szerezte meg Hersilia harmadik woohoo partnerének (az életcélja 20, amit valószínűleg sosem ér majd el).

Eközben Pru is ismerkedett a környéken lakó vele egykorú simekkel. Összebarátkozott Moyna Fitzgeralddal, a kishúgát egyedül nevelő lánnyal, legjobb barátja lett Cronus Joghs-nak, a csapodár Hersilia unokájának (miután az megdobta egy vízzel töltött lufival, Prunak úgy látszik jó a humorérzéke...), majd pedig megismerkedett az újságkihordó fiúval, és randiztak is egyet. A képen pizsamában üdvözli a házuk tornácán.

Ilyen a felső szint felülnézete most. Sok pénzt kell még gyűjteniük mielőtt ki tudom bővíteni és szebben berendezni a házat.
Így telt el az Agg család első hete Challengetown-ban. Az örökösről Prunak kell majd gondoskodnia, méghozza saját szabályaim szerint egy másik Prosperity család sarjával kéne közös utódot termelniük. Csakhogy a többi család összes fia fiatalabb nála (kivéve Cronus, de ő már foglalt), így majd meg kell várnia, míg azok is felnőnek.

Nincsenek megjegyzések: