szombat, december 23, 2006

A Prosperity Regény most visszakanyarodik a hat család közül az elsőhöz, a - kezdetben - egytagú Children családhoz. A vén Sylwester Children élete jól alakul, bár a végéhez közeledik...
A Children Család
Sylwester Children

Sylwester tudja, hogy örököst kell hagynia maga után, így eljegyzi, majd feleségül veszi szerelmét, Sybella Tavoularis-t, akit ezentúl úgy hívnak, hogy Sybella Children.
Sybella Children
Sybella Verner Tavoularis nővére, Almas Tavoularis sógornője, és Verner és Almas kislányának, Laimának a nagynénje. Family Sim, úgyhogy természetesen azonnal kisbabára vágyott, amint férjhez ment. Elég sokat próbálkoztak, mire összejött, aminek gondolom a kispapa előrehaladott kora az oka... vagy csak a véletlen. Sybella életcélja hat unoka, amit megpróbálok majd elérni.

Sylwester és legjobb barátja, a nemrég megözvegyült Zebulon Agg, gyakran találkoznak, és Zebulon mocskos viccekkel szórakoztatja Sylwestert. Sylwester Popularity Sim, és 20 legjobb barát az életcélja, amit biztosan nem fog elérni. Előző szerelmére, Hersilia Joghs-ra gyakran gondol, és sokszor akar vele beszélgetni, fel is hívja, de sosem hívja meg vendégségbe, mert nem akarja veszélyeztetni a házasságát.

Sylwester éppen munkában volt, amikor megszületett a fia, aki a véletlennek köszönhetően a Foster nevet kapta. Érdekes véletlen, mert így a neve, Foster Children, azt jelenti, hogy "nevelt gyerekek". :) Foster Laima Tavoularis unokatestvére és Verner Tavoularis unokaöccse.

Sylwesterről kiderült, hogy odaadó, gondos apa, eteti, pelenkázza a fiát.
Foster Children
Foster megnőtt és hörcsögfeje lett... Szegényke túlságosan hasonlít a vén apjára.

Sylwester aztán elfelejtkezett régi szeretőjéről, és csak kis családjának szentelte az idejét. A házassága is jól működik. Sybella persze újabb gyermekre vágyik, de nincs hely, és nincs elég pénzük, bár Sybella szorgalmasan dolgozik. (Sylwester is, csak ő öreg, és sose kereshet már sokat.)

Ilyen most a házuk. Jól látszik, hogy még egy gyerek már nem férne el.
Sajnálatos dolog, de tény, hogy Sylwester nem él már sokáig... Vajon Sybellának és a kis Fosternek könnyebb vagy nehezebb lesz-e a családfő halála után? Minden bizonnnyal örökölnek majd valamit, ám Sybellának nevelőnőt kell majd tartania, hiszen amíg dolgozik, Foster nem lehet otthon egyedül.

Nincsenek megjegyzések: