vasárnap, december 24, 2006

A Tomey család második hete Challengetown-ban eseménydús volt. A gyerekek úgy nőnek, mint a bolondgomba! :) Mindegyik jól tanul, most már Chanté is, a legidősebb, bár neki régen voltak gondjai. Egyetlen rossz élmény érte csak a családot: az anyát, Dáirínét lefokozták valami hülyeség miatt, és újból kellett kezdenie a karrierjét, de most már megint jól halad. Csak sok ilyen ne legyen, különben sose lesz képes annyi pénzt gyűjteni, hogy szebb lehessen a házuk... arról nem beszélve, hogy az életcélját sem fogja elérni, ha nem sikerül feljutnia a Science karrier csúcsára. Dáirínéről még annyit, hogy most először találkozott egyik szomészédjával, Sierra Agg-gel. Sierra kicsit mesélt a családjáról, a lányáról, Pru-ról, és a nemrég megözvegyült apjáról, Zebulonról. A két nő akkor még nem tudta, hogy valószínűleg rokonságba keverednek egyszer, hiszen Dáiríne fia és Sierra lánya egy pár lesznek... De erről később. :)
A Tomey Család
Dáiríne Tomey Chanté Tomey Niilo Tomey Feichín Tomey Timoteo Tomey

Niilo, Dáiríne legidősebb fia, tinivé változott. Ő is Romance Sim, mint a nővére, Chanté, és az életcélja sztárszakáccsá válni (Culinary karrier teteje).

Pár sim nappal később az ikrek is tinivé változtak. Először Feichín. Family Sim lett, az egyetlen ilyen a családban. Életcélja a Law Enforcement karrier teteje, vagyis bűnüldöző akar lenni. Nemes cél!

Timoteo Popularity Sim, ilyen sincs több a családban. Az életcélja viszont ugyanaz, mint a bátyjának, Niilonak: sztárszakács szeretne lenni.

Muszáj volt kiépítenem nekik még egy vécét, miután egyik este többen összepisilték magukat... Alig maradt utána pénzük! :/ Ilyen most a ház, vagyis már nem egészen olyan, mint a Joghs családé.

A fiatalok mind egy suliba járnak, és egyik nap Niilo és Pru Agg, Sierra lánya, együtt jöttek haza. Niilo össze akart barátkozni vele, aztán több is lett belőlük, mint barátok. Niilo nagyon túl akart esni az első csókon, hát azt is kipróbálta vele. :) Most már dúl a szerelem köztük. Niilo, Romance Sim lévén, természetesen újabb hódításra vágyik... Aztán egy másik napon Moyna Fitzgeraldot hozta haza...

...és ő meg Feichín párja lett. Egy másik nap már együtt jöttek haza. Most már a legjobb barátok, és az első csókon is átestek. Chanté, Niilo és Feichín ezután sokat randiztak saját párjukkal, ami - mint rádöbbentem - remek pénzforrás! Az elégedett kedvesek virágot hoznak, amit ha kidobok, pénz lesz belőle, és akkor még nem beszéltem a sokat érő ajándékokról! Cronus Joghs egy hifitornyot hozott Chanténak egy jól sikerült randi után, Pru pedig egy kerti grillsütőt Niilonak. Mindkét tárgyat kihajítottam, mert nincs igazán szükségük rájuk, és pénz lett belőlük. :)

Chanté most először találkozott egyik szomszédjukkal, Sylwester Childrennel, aminek mindketten örültek, mivel mindketten imádnak új embereket megismerni. "Örülök, hogy találkoztunk, kisasszony!" "Részemről a szerencse! Hogyhogy nem találkoztunk eddig?" "Ritkán sétálok erre. Mostanában pedig különösen elfoglalt vagyok, mert kisbaba van a háznál. Kisfiam született vénségemre!" "Nahát, gratulálok! Én még nem gondolok a családalapításra. Bőven elég a három öcsém, ha anyáskodni akarok valaki felett!"

Aztán egy nap Chanté felnőtté változott... Gyönyörű nő lett, olyan, mint egy barbibaba. Igaz, az orra nem lett kisebb. :) Most már ideje, hogy ő is munkát keressen. Ha pedig a kedvese, Cronus is felnőtt lesz, olyasmi vár rá, amit valószínűleg nem akar annyira: Cronus életcélját is neki kell beteljesítenie, aki bizony HAT gyereket akar...
A másik kérdés, hogy mi lesz Timoteoval, a Popularity Simmel. Ő még nem találta meg a párját, és nem is vágyik erre. Ehelyett csak bulikat akar rendezni, meg a tükör előtt illegetni magát...

Nincsenek megjegyzések: