kedd, december 26, 2006

Most látogassuk meg a Tavoularis családot. A kezdetben öttagú család a második hetük elejére három tagúra apadt. A férj nővére férjhez ment és elköltözött, a feleség édesanyja szintén férjhez ment és elköltözött, majd öregsége miatt elhalálozott. :( Így ezt a hetet úgy kezdték, hogy a házaspár egymaga maradt a kislányukkal. Mivel nem éppen mintaszülők, egyikük Romance, másikuk Fortune Sim, nem nagyon törődtek a lányukkal. Aztán később a család létszáma ismét ötre növekedett...
A Tavoularis Család
Verner Tavoularis Almas Tavoularis Laima Tavoularis

Almas, a Romance Sim, láthatóan túlságosan összemelegedett egyik kollégájával. Nem elég, hogy ezt művelik búcsúzkodásképpen, amikor Almast hazakíséri a munkából, de méghozzá az iskolabusz mellett, Laima szeme láttára művelik!! Verner mit sem sejtett, és azt mondta a feleségének: "Almas, azt hallottam a minap az üzletben, hogy az egyik szomszédunktól nemrég négy gyereket elvittek állami gondozásba. Nem gondolod, hogy örökbefogadhatnánk őket? Laima biztos örülne, ha lennének testvérei, de tudom, hogy te nem akarsz már szülni." Almas így felelt: "Négy gyerek?? Kettő bőven elég lesz! De egyébként igen, jó ötlet. Ők is megérdemlik, hogy rendes házban nőjenek fel." Almas eképp szólt, hogy ne legyen cseppet sem gyanús Verner előtt. Pedig valójában annyira hiányzott neki két örökbefogadott gyerek, mint a hátára két púp!

Laima egyik nap Tariq Joghs-zal jött haza a suliból. "A szüleim azt tervezik, hogy örökbefogadnak kettőt a testvéreid közül! Illetve lehet, hogy te leszel az egyik, akit örökbefogadnak! Lehet, hogy testvérek leszünk!" - magyarázza Laima.

Az első gyerek, akit örökbeadtak a Tavoularis családhoz, Alvis Joghs volt, akit ezentúl úgy hívnak, hogy Alvis Tavoularis. Amikor Almas meglátta, kitörtek belőle anyai ösztönei, és magához ölelte. Elhatározta, hogy a legjobb barátja lesz, és így is történt. Laima is örült a mostohatesója érkezésének, és össze akart barátkozni vele.
Alvis Tavoularis
Alvis Tavoularis örökbefogadott gyerek, így történt meg, hogy bár eredetileg idősebb volt a mostohanővérénél, Laimánál, most már fiatalabb nála...

A második örökbeadott gyermek Léan Joghs, akit ezentúl Léan Tavoularis-nek hívnak. Almas és az ő kapcsolata már nem indult olyan jól, mint Alvis-szel, mert amikor meg akarta ölelni, a kislány bizalmatlanul elhúzódott tőle... Megjegyzem, van rá oka! Aztán később meggondolta magát, és akkor már akart barátkozni a mostoha anyukájával.
Léan Tavoularis
Léan Tavoularis is idősebb volt a mostohanővérénél, Laimánál, de mivel nem öregedett, míg állami gondozásban volt, most ő a fiatalabb. Léan továbbá ikertestvére Alvisnak, vagyis pontosan egyidősek lennének, de mivel Alvist egy nappal előbb fogadták örökbe, Léan egy sim nappal fiatalabb lett nála...

Itt még nem látszik a mostohanővérek közti korkülönbség...

...de miután Laima tinivé változott, máris egyértelmű. Laima Fortune Sim, akár az édesapja, és az életcélja 100.000 pénzt keresni. Hát, nem hiszem, hogy ezt eléri. Laima nagyon sokat segített a ház körül és a mostohatestvérei nevelésében is a szülei helyett. Léannak nehezen megy a suli, de Laima segített neki a leckével, és most már jobban tanul, és a két nővér már legjobb barátnők. Eközben az apjuk, Verner kedvenc elfoglaltsága a távirányítós autóval játszani... Cronus Joghs, Alvis és Léan vérszerinti bátyja, egy nap telefonált és Alvis felől érdeklődött. Örült, hogy most már legalább két testvére jó helyen van, még ha nem is emlékeznek rá, hogy kik az igazi rokonaik.

Léan például nem tudja, hogy Tariq az öccse. Mivel Tariq (és a negyedik kis Joghs poronty) állami gondozásban marad, sosem fog felnőni, hanem örökre gyerek marad, akár Pán Péter...

Alvis az egyik szomszéd gyereket és iskolatársát, Casey Fitzgeraldot ölelgeti. Már összebarátkoztak. Vajon ha felnőnek, mi lesz belőlük? ;)

Laima éppen Timoteo Tomey-t üdvözli az ajtóban. Léan, a kis cseles, áthívta, hogy a nővére megismerkedhessen egy fiúval. :)

Laima ügyesen elintézte azt is, hogy ő és a mostohatestvérei magánsuliba járhassanak.
Laima még sokára lesz felnőtt, az öccse és a húga azonban hamarosan tinik lesznek, és kiderül, mi az életcéljuk.

Nincsenek megjegyzések: