szerda, december 27, 2006

A Joghs család a legnépesebb volt akkor, amikor a hat új család Challengetown-ba költözött, de az ott töltött második hetük elejére a legkisebb lett. A szexmániás nagymama nem tudott vigyázni öt árva unokájára, így a legidősebb kivételével mindet elvitték állami gondozásba.
A Joghs Család
Hersilia Joghs Cronus Joghs

Hersilia életcélja 20 különböző simmel woohoozni, és bár minden bizonnyal előbb meghal, mint hogy ezt elérné, addig szorgalmasan cserkészi be áldozatait, hiszen ő ettől lesz boldog. Egyáltalán nem hiányoznak neki az állami gondozott unokái, sőt! Örül, hogy nincsenek láb alatt. Eddig négy simmel woohozott, és itt látható, hogy ötödiknek egyik szomszédját, a szintén szexmániás - és mellesleg házas - Almas Tavoularis-t szerzi meg. Almas neveli most négy elvitt unokája közül kettőt, de nem róluk beszélgetnek... Miután összebarátkozik valakivel, Hersilia mindjárt flörtölni akar az illetővel. Neki a barátság sosem elég. Így volt ez Almas-szal is. De Almas érdeklődését is felkeltette Hersilia, hiába a korkülönbség, vagy az a tény, hogy ő is nő. Egy szexmániás simnek mindez nem számít. Megismerkedésük után felhívta Hersiliát, de csak Cronus volt éppen otthon, Hersilia dolgozott. Hersilia javára legyen mondva, a karrierje tetejét már elérte, és öreghez képest jól keres.

Cronus-t, Hersilia legidősebb unokáját, nem zavarja, hogy Almas megcsalja a férjét, sem az, hogy pont az ő nagyijával. Csak örül, hogy két testvére megmenekült az állami gondozottak nehéz sorsától. Igaz, hogy a Tavoularis család nem tökéletes, de melyik az? Még mindig jobb velük élni, mint szigorú nevelőnőkkel. "Köszönöm, hogy vigyáz két testvéremre!" - mondja Cronus Almas-nak. Cronus és a nagyija azonban alig beszélnek egymással. Cronus sokat szenvedett a sulival, míg végre feljavította a jegyeit, de sikerült.

Tinikori szerelme, Chanté Tomey, közben felnőtt lett. Szoros, de plátói a kapcsolatuk most, hiszen így túl nagy a korkülönbség, de sebaj, nemsokára Cronus is felnőtt lesz. :) Cronus szerelmes akar lenni, ez a legnagyobb vágya.

Érdekes jelenet Challengetown három szexmániás simjének főszereplésével. Chanté elborzadva nézi, hogy Hersilia és Almas egy ágyba bújnak. "Jesszusom, én is ilyen leszek egyszer? Megcsalom a férjem? Nem törődök az unokáimmal?" - gondolja Chanté. Hogy mi a válasz a kérdéseire, azt csak a jövőben lehet megmondani.

Cronus Joghs felnőtté változott!

Ő és Chanté összekötötték az életüket, így mostantól Chanté teljes neve Chanté Joghs. A fejük feletti színekből látható, hogy Cronus őszintén örül a házasságnak, Chanté azonban csak úgy tesz...
Chanté Joghs
Chanté tehát beköltözött a Joghs házba, és érdekes házasságot kötött Cronus-szal. Cronus Family Sim, életcélja megházasítani HAT gyermekét, Chanté pedig Romance Sim, életcélja a Slacker karrier teteje. Míg Cronus most, hogy szerelembe estek, máris kisbabát akar, Chanté pont attól retteg, hogy kisbabája születik... és arra vágyik, hogy szeretője legyen...
Hogy ebből mi lesz, majd később kiderül. :)

Nincsenek megjegyzések: