csütörtök, december 28, 2006

A kis Fitzgerald családdal nem sok minden történt második hetük alatt Challengetown-ban, csak annyi, hogy mindkét árva nővér megnőtt: Moyna felnőtt lett, Casey pedig tini. Casey-ről elfelejtettem időben normális gyerekkori képet csinálni, ezért csak ez van, amin oldalra fordítja a fejét...
A Fitzgerald Család
Moyna Fitzgerald Casey Fitzgerald

Casey egyik iskolatársa Adora Joghs, aki soha nem fog felnőni, mert állami gondozásba vették.

Moyna odaadóan anyáskodik a húga felett.

Casey megnőtt, és bár külsőre nagyon hasonlít a nővérére, valójában nagyon különbözőek. Casey Family Sim lett, és az életcélja a Law Enforcement karrier teteje: bűnüldöző akar lenni. A nővére pedig pont az ellenkezője: bűnöző! Casey szeretne szerelembe esni és csókolózni valakivel, de erre még várnia kell. Gyerekkori pajtása, akit a sors neki szánt, Alvis Tavoularis, még nem nőtt elég nagyra ahhoz.

Moyna azonban szerelembe esett Feichín Tomey-vel.

Moyna felnőtté változott, és lemosta a szájáról a fekete rúzst. Felkent helyette egy kis sötétbordót. :) Felvett egy szemüveget is, hogy mindenki tudja róla, ő egy Knowledge Sim.
A Fitzgerald háznak örökös kell, akinek a családneve Fitzgerald kell legyen, ezért Moyna sosem fog férjhez menni, hogy a gyermeke az ő családnevét kapja majd. Casey viszont Family Sim lévén biztos férjhez akar majd menni, úgyhogy akkor ő el fog költözni. De ez még később lesz. :)

Nincsenek megjegyzések: