péntek, december 29, 2006

Az Agg család Challengetown egyik legtehetősebb családja, mivel nemrég nagy összeget örököltek. A család tagjai a második hét elején ugyanazok, mint az első elején.
Az Agg Család
Sierra Agg Pru Agg Zebulon Agg

Az özvegy Zebulon és szerelme, Hersilia Joghs. Zebulon nem bánja, hogy Hersilia nem csak az övé, hanem rajta kívül van vagy öt szeretője még. És talán Hersilia is többet lát Zebulonban, mint a többi szeretőjében, mert egyszer hívás nélkül is meglátogatta. Amikor Zebulon unatkozott, mindig áthívta Hersiliát, és mindig jól érezték magukat együtt.

Ennek a családnak még arra is van pénze, hogy díszítgessék a házukat. Ilyen a felső szint.

Ilyen az alsó szint. Igaz, nem sokkal azután, hogy a felújítással végeztek, Sierra 5000 pénzt vesztett el a munkahelyén... de azóta már megint megszedték magukat. Sierra jól halad a bűnöző karrierben. Bár az az életcélja, hogy eljusson ennek a kétes dicsőségű karriernek a tetejére, kedvenc elfoglaltsága a békés festegetés. Igazából nem szereti az erőszakot.

Pru beleszeretett a fiújába, Niilo Tomey-be.

Szegény Zebulon éppen a munkából tér haza, amikor lecsap rá a Halál... Szomorú, hogy ő és az unokája, Pru, sosem barátkoztak össze... De azért rá is hagyott egy kis pénzt. Meg természetesen a lányára, Sierrára, valamint Hersiliára és Sylwester Children-re is. Sylwester Sierrának is a barátja volt, de eltávolodtak egymástól, majd amikor Sierrának kellett egy barát, hogy előléptessék, akkor felhívta, és megint összebarátkoztak. Sylwester Zebulon halála után átjött látogatóba, hogy kifejezze részvétét. Bár Hersilia neki és Zebulonnak is a szeretője volt, ez nem rontotta el a barátságukat.

Pru felnőtté változott! A Military karrierben kezdett dolgozni. Életcélja 50 álomradni, ami fárasztó, úgyhogy meg sem próbálom. Inkább az lesz a dolga, hogy örökösről gondoskodjon. Nem fog férjhez menni, hogy a gyermeke ebben a házban szülessen meg és az ő családnevét kapja.

Nincsenek megjegyzések: