szombat, december 30, 2006

Challengetown lakóinak harmadik hete következik, és közülük az első a Children család. Hárman vannak a harmadik hét elején: az öreg Sylwester Children, hitvese Sybella, kinek lánykori neve Sybella Tavoularis, és a kisfiuk, Foster.
A Children Család
Sylwester Children Sybella Children Foster Children

Sylwester már nem élt sokáig. Élete utolsó napjaiban hagytam, hogy azt tegye, amihez kedve van. Legtöbbször csak üldögélt vagy kibámult az ablakon és merengett. Nagyon szerette a feleségét és a fiát, és velük is törődött, amikor ereje engedte. Szomorú dolog, hogy meghalt, de ennek így kellett lennie... Utolsó napján szabadnapot vett ki, nem ment dolgozni, hogy a családjával lehessen. Aztán meghalt, és egy rakat pénzt hagyott az özvegyére. Abból bővítették ki a házukat, ami előtt a fenti képen állnak. Néhány belső kép:





A kis torzszülött Foster iskolás lett. Szegényt biztos halálra fogják csúfolni, de nem tudok segíteni rajta... Az édesanyja, Sybella, kivette az összes megmaradt szülési szabadságát, amikor a férje meghalt, hogy otthon lehessen Fosterrel, aki akkor még kisbaba volt. Amikor Foster iskolás lett, Sybella, aki Family Sim, újabb kisbabára vágyott, csakhogy a férje közben meghalt. Nem lehet már kisbabája. Szerelmes is akart lenni újra, és jobb híján a postással jött össze. Most el akarja jegyezni, amit talán hagyok neki, de valószínűleg inkább nem. Másik legnagyobb vágya, hogy Foster A+-t hozzon haza a suliból, bár az eljegyzésnek jobban örülne. De remélem, hogy így sem lesz szomorú. Sybella életcélja HAT unoka, ami azt jelenti, hogy Fosternek hat gyermeket kell termelnie, Sybellának meg valószínűleg sokáig élnie. Ezért ivott két pohár életelixirt, aztán felhívta rég nem látott öccsét, Verner Tavoularis-t. "Verner, itt Sybella. Hallottam, hogy örökbefogadtál egy kislányt. Nagyon szeretném, ha a fiam minél előbb megismerné jövendőbelijét. Nem jöttök át látogatóba a kislányoddal? Hátha megkedvelik egymást." "Jól van," mondta Verner. "De szerintem nem fog menni a dolog." "Miért?" "Mert rokonoknak fogják tekinteni egymást."

Vernernek igaza volt. Foster és Léan, bár biológiailag semmi közük egymáshoz, unokatestvéreknek tekintik egymást.
Melyik családból fog származni Foster jövendőbelije? Ez majd később derül ki. :)

Nincsenek megjegyzések: