vasárnap, december 31, 2006

A Tomey család harmadik hetének legnagyobb eseménye kétségtelenül a házuk felújítása, de egyebek is történtek. A család most négytagú, mert a legidősebb gyermek, Chanté, már felnőtt, férjhez ment, és elköltözött.
A Tomey Család
Dáiríne Tomey Niilo Tomey Feichín Tomey Timoteo Tomey

Niilo, a Romance Sim, nem bír magával. Szerencsére büntetlenül csókolgathatja egyik iskolatársát, mivel a párja, Pru Agg, már felnőtt, és így jelenleg emlékezetkiesésben szenved, és nem tudja, hogy ő és Niilo egyszer már összejöttek...

Timoteo is megtalálta a párját Laima Tavoularis személyében. Ez az első csók. :) Laima Timoteo két bátyjának is szimpatikus volt, és barátkozni akartak vele, aztán mikor összebarátkoztak, akkor meg legjobb barátjuknak akarták megszerezni. Míg Feichín, a Family Sim részéről ez csak ártatlan barátkozás, Niilo, a Romance Sim többet is akar tőle...

Egy szerencsésen megválaszolt szerencsekártya eredményeképpen Dáiríne egy nagy kupac pénzzel jött haza egyik nap a munkából. Abból készült ez az átépített házikó. Dáiríne életcélja a Science karrier teteje, és halad, halad... Most éppen feltalálóként dolgozik, ha jól emlékszem.


A legidősebb Tomey fiú, Niilo, felnőtt lett!

Áthívta tinikori szerelmét, Pru Agg-et, és felnőttként is egymásba szerettek. Esküvő azonban nem lesz, és nem is azért, mert Niilo persze rögtön arra vágyik, hogy most akkor mindjárt két szerelme legyen... Pru az Agg ház örököse, ezért nem hagyhatja ott, hanem ott kell megszülnie majdani gyermekét. Niilo életcélja a Culinary karrier teteje, és el is kezdett ott dolgozni, ámde nem fog eljutni oda... Feladata gondoskodni az Agg család új örököséről, majd el fog költözni Challengetown-ból, hogy máshol próbáljon szerencsét. A Tomey ház örököse ugyanis nem ő, hanem egyik öccse, Timoteo.

Nincsenek megjegyzések: