hétfő, január 01, 2007

A Prosperity Regény hármas számú háza a harmadik héten viharos családi dráma színtere volt... Öten laknak most a házban: Verner, a felesége Almas, lányuk Laima és két örökbefogadott gyermekük, Alvis és Léan, akik eredetileg a Joghs családhoz tartoztak.
A Tavoularis Család
Verner Tavoularis Almas Tavoularis Laima Tavoularis Alvis Tavoularis Léan Tavoularis

Mindkét szülő jól halad a karrierjében, és mikor mindkettőjüket egyszerre léptették elő, úgy döntöttek, az így kapott összegből végre kicsinosítják egy kicsit a házukat.

Alvis tini lett és kiderült az életcélja. Popularity Sim és a Culinary karrier tetejére akar elérni: sztárszakács akar lenni.

Léan, Alvis ikertestvére, a tökéletes véletlennek köszönhetően ugyanilyen lett: Popularity és mesterszakács akar lenni. :)

A képen Alvis és Casey Fitzgerald az első csókjuk után. Egymásba szerettek és most együtt járnak. Alvis a Tavoularis ház örököse. Amikor mindketten felnőttek lesznek, feleségül fogja venni Casey-t, aki ide fog költözni.

Ez pedig Timoteo Tomey és Laima. Ők is eldöntötték, hogy együtt fognak járni. Amikor mindketten felnőnek, Laima férjhez fog menni Timoteóhoz, és elköltözik hozzá a Tomey házba.

Azt hiszem, a családi háború kitörésére csak az előbb leírt tények adhatnak magyarázatot. Laima egyik este nekiesett Alvis-nek, és agyba-főbe verte. Igaz, Alvis erősebb volt, és ő győzött. Ezután napokig utálták egymást, és állandóan csak veszekedni akartak, mindig közbe kellett lépnem, hogy ne verekedjenek össze megint. Hogy mi baja volt Laimának? Csak az lehet, hogy ő, bár vérszerinti gyermeke a szüleinek, nem maradhat itt, amikor felnő, míg Alvis, az örökbefogadott gyerek, itt maradhat. Csak mert ő a fiú. Tényleg nem igazságos! Laima kisebbségben maradt a két örökbefogadott testvére mellett. Léan és Alvis közben a legjobb barátok, hiszen ők igazán testvérek, sőt, ikrek. Léan és Laima is jóban vannak ugyan, de mint mondtam, Alvis és Laima megutálták egymást. És mintha Verner is jobban kedvelné a két örökbefogadott csemetéjét, mint az igazit... Mindig olyanokra vágyik, hogy Alvis vagy Léan érjen el valamit, de Laimára sosem gondol. Laima nagyon szomorú lett, az Aspiration szintje vörösbe süllyedt, és ki kellett hagynia egy napot a suliból, hogy összeszedje magát. Úgyis elég jó tanuló, megtehette. Áthívta Timoteót és vele vigasztalódott. Aztán munkát vállalt, hiszen Fortune Sim, és arra vágyott, hogy egy kis pénzt keressen végre. Az Athletic karrierben kezdett dolgozni, mint az édesanyja, Almas. El is érte a tetejét és nagyon örült neki. Végre jobban lett. Léan, a mostohahúga, aranyos volt, segített neki azzal, hogy amíg munkában volt, megírta helyette a háziját. Lassan Alvis és Laima is megbékélnek egymással... Már nem csak piszkálni akarják egymást, hanem hajlandóak normálisan beszélgetni is.
Ami a szülők egymáshoz való viszonyát illeti, nem rontotta el Almas félrelépése. Gondolom azért, mert Verner nem tud róla, hogy mi történt... Almas ugyebár az egyik szomszédjukkal, az idős Hersilia Joghs-zal bújt ágyba, aki mellesleg Alvis és Léan vérszerinti nagyanyja, de erre már egyikük sem emlékszik. Szóval a házasságuk továbbra is jól működik, meg a munkájukban is sikeresek. Almas újabb nagyobb adag pénzt hozott haza nemrég, de ahhoz nem elég nagy, hogy bővítsék a házat. Mondjuk nem is nagyon kell, elférnek.
Mi lesz velük ezután? Alvis és Laima végleg kibékülnek vagy csak tűzszünetet kötnek? És mi lesz Léan sorsa? Még nincs párja, és nincs is senki a láthatáron. Nem választhat akárkit, a párjának saját szabályaim szerint az egyik Prosperity családból kell származnia. Mondjuk rájöttem, hogy ezt valószínűleg nem lehet sokáig folytani, mert egy beltenyészet fog kialakulni. :D Ha ez előáll, akkor majd Challengetown-ba fog költözni egy újabb Prosperity család, hogy felfrissítse a génállományt. :) De erre egyelőre nincs szükség.

Nincsenek megjegyzések: