csütörtök, január 04, 2007

Az Agg családban a harmadik héten két baba született, és minden rendben megy. :) Hogy közülük ki lesz az örökös, még nem tudni.
Az Agg Család
Sierra Agg Pru Agg

Mielőtt megérkeztek a kicsik, kibővítették a házuk alsó szintjét.

Egy szép babaszoba és egy füri készült. Közben Sierrának még egy barátra volt szüksége az előléptetéshez, ezért felhívta ismerősét, Chanté Joghs-t. "Szia, Chanté! A lányom, Pru, nemsokára anya lesz, én meg nagymama. És mint tudod, a kicsi az öcséd, Niilo gyermeke, tehát neked is rokonod lesz. Ezért hívlak. Te, mint négygyerekes anya, tudsz valami tanácsot adni?" "Hogyne! Elégedjetek meg egy gyerekkel!" vágta rá Chanté, de aztán mégis összebarátkoztak Sierrával. Amikor Sierrának még egy barát kellett, Chanté anyját, Dáirínét hívta fel, és vele is összebarátkozott. "Te is nagymama leszel, Sierra? Ez csodálatos! És az is, hogy most közös unokánk is lesz!" mondta Dáiríne, akinek Chanté révén négy unokája van, és mivel Niilo a fia, az Agg házban születendő gyerek meg Niilotól lesz, Dáiríne neki is a nagyija lesz. Sierra sajnos nem sokkal ezután elvesztette az "állását" (bankrablóként dolgozott), de aztán újra sikerült ezen a "pályán" elhelyezkednie. Életcélja a bűnöző karrier teteje, úgyhogy ivott két pohár elixirt, hogy tovább éljen, és el tudja érni még így is, hogy újra kellett kezdenie. Azóta már elég jól halad, és pénzük is van bőven. Pru pedig a hadseregnél dolgozik, és ő is halad, bár a terhesség miatt persze lassan.

Megszületett Pru és Niilo fia, Stian Agg. Az örömteli eseménynek tanúja volt Moyna Fitzgerald, Challengetown másik bűnözője Sierra mellett, akit Sierra éppen aznap hozott haza munkából. Nem sokkal azután Pru randira hívta Niilot, Stian apját. "Pru, feleségül akarlak venni," vallotta be Niilo, ami azért különösen megható, mert Niilo Romance Sim, akik nagyon nehezen szánják rá magukat a házasságra, sőt, általában soha nem jut eszükbe. "Niilo, ez kedves, de én nem akarok hozzád menni," mondta Pru őszintén. "Kár," mondta Niilo és lehajtotta a fejét. "Viszont akarok tőled még egy gyereket," folytatta Pru. "Igazán? Oké," mondta Niilo. "Akkor még egy gyerekünk lesz, és aztán én itthagyom ezt a Challengetown nevű koszfészket, és elköltözök SimCity-be. Mesélj majd rólam a gyerekeinknek, jó? Nem tudnék a közeledben élni így, hogy visszautasítottál." "Megértelek," mondta Pru. "És köszönöm!" tette hozzá. Pru Pleasure Sim, így kedvenc elfoglaltságai a habfürdőben ücsörgés, a flakonokkal zsonglőrködés, más simek megtréfálása és a randizás. Életcélja ötven álomrandi, amit tuti nem fog elérni. Ha Niilo elköltözik, még nem tudom, kivel fog randizgatni helyette...

Pru megint terhes...
Stian Agg
...Stian meg totyogó lett A szájformáját és az arcát az anyukájától örökölte, a vörös haja azonban apai ágról jön.

Pru és Niilo második fiacskája, Roldán Agg.
Két fiú született tehát, ami az jelenti, hogy a párjaik a Tavoularis család majdani lányai közül kerülhetnek ki.

Nincsenek megjegyzések: