hétfő, január 22, 2007

A Fitzgerald ház örököse az ötödik hét végén már suliba jár. :)
A Fitzgerald Család
Moyna Fitzgerald Ercilia Fitzgerald

Ercilia Fitzgerald iskolás lett. Egyedül él az anyukájával, Moynával, miután a nagynénje, Moyna húga, férjhez ment és elköltözött. Moyna dadát fogadott, hogy vigyázzon Erciliára, amíg dolgozik. Moyna és az anyukája legjobb barátok, annak ellenére, hogy nem sok időt töltenek együtt. Moyna bűnöző, úgyhogy éjjel dolgozott és nappal aludt, amíg Ercilia kicsi volt. Mostanra előléptették, de most is úgy dolgozik, hogy pont mielőtt Ercilia hazaérne a suliból, addigra ő elmegy dolgozni, és késő estig ott van. Így nincs aki segítsen Erciliának házit írni, mert a dada persze nem képes rá. Hjaj ezek a dadák! :/ Csak a baj van velük, de ha nincsenek a házban, akkor meg a felnőtt sim nem hajlandó dolgozni menni és egyedül hagyni a kicsinyét. Amikor Ercilia még kicsi volt, egyik éjjel egyedül volt otthon a dadával, mert az anyukája dolgozott. Megjelent Moyna és Casey édesanyjának szelleme. Ő még a Prosperity Regény kezdete előtt halt meg. Azért tartottam meg a sírkövét, mert Moyna Knowledge Sim és látni akarta a szellemét. Mindegy, szóval a szellem jól ráijesztett a dadára, aki összepisilte magát. Ezután vagy ötször-hatszor lezuhanyozott és fürdött felváltva, de sose lett tiszta, továbbra is zöld gőzöket eregetett. Aztán megint ráijesztett a szellem, megint összepisilte magát, Ercilia meg nekiállt a pisitócsában játszani... Aztán mikor másnap jött a dada, akkor már tiszta volt. Nem volt annyira sok pénzük, de végül rászántam magam, hogy kitapétázzam a szobákat, mert Moyna nem érezte már jól magát a sima fehérre festett falak közt. Most már tetszik neki a ház, aztán nyert is egy szerencsekártyával 5000 pénzt, úgyhogy most már pénzük is van. :) Mivel csak ketten vannak, könnyen tudok figyelni rájuk, és így mindig jó a kedvük. Moyna Chanté Joghs-zal és Pru Agg-gel barátkozott össze az előléptetés érdekében. Mindkettejükkel arról beszélt, hogy sajnos a kis Erciliának nincsen párja a Prosperity családok gyerekei között, mert mind unokatestvérek. Ha később sem lesz, a ház ki fog halni... Egyik este Verner Tavoularis jött át látogatóba. "Szia, Verner!!" üdvözölte boldogan Moyna kedves barátját, akivel rögtön legjobb barátok lettek. "Figyelj, nekem mindjárt mennem kell dolgozni, de jön a dada Erciliára vigyázni, ha akarsz, maradhatsz." "Oké," mondta Verner, és maradt is, amíg a dada el nem játszotta a fent leírt jelenetet... Akkor Verner távozott.

Ez Ercilia és egyik unokatestvére, Roldán Agg. Egy suliba járnak. Moyna megpróbálta bejutattni a kislányát magánsuliba, de pár pont híján nem sikerült. Hát, ilyen az élet. Ercilia azért jól tanul, bár senki sem segít neki.
A következő héten Ercilia már tini lesz, és kiderül az életcélja. Vajon talál magának párt? Vagy anélkül is boldog lesz?

Nincsenek megjegyzések: