szerda, január 10, 2007

Kiderült, hogy az Agg család hölgytagjait nem boldogítja a gyereknevelés...
Az Agg Család
Sierra Agg Pru Agg Stian Agg Roldán Agg

Stian Agg, Pru idősebb fia, iskolás lett. Pru Pleasure Sim, az életcélja 50 álomrandi, amit sose fog elérni, úgyhogy általában nem túl boldog. Csak attól lesz átmenetileg jókedve, amikor randizik meg woohoozik új szerelmével, a postással. A fiaival is törődik azért, mindkettővel legjobb barátok, és Stian kitűnő tanuló, mert segített neki házit írni. Pru nem szívesen jár dolgozni, mert inkább játszana helyette. A hadseregnél dolgozik, de csak azért, mert ott kapott állást, legszívesebben nem dolgozna sehol.
Roldán Agg
A kisebb fiú, Roldán, totyogó lett, és kiderült, hogy a bátyjának a klónja!! Nem csak hogy ugyanúgy néz ki, de a személyisége, tulajdonságai, csillagjegye, minden pontosan ugyanaz! Nem örülök neki, mert szeretem a változatosságot, meg aztán nem is életszerű a dolog, hiszen még csak nem is ikrek! Na, mindegy.

Roldánt eléggé elhanyagolta az édesanyja és a nagymamája, Sierra, amíg kisbaba volt. Pru inkább videójátékkal játszott, amikor Roldán büdös pelenkában ordított a kiságyában, Sierra meg inkább festegett, amikor Roldán éhezett. Nekem kellett nekik mondani, hogy törődjenek már szegény poronttyal. Pru egyik nap így szólt az édesanyjához, Sierrához: "Azon gondolkozom, hogy elköltözök Challengetown-ból. Talán elmegyek Niilo után SimCity-be és megkeresem... Nem tudom... De itt nem érzem jól magam." Sierra nem örült. "Édes lányom, ne hülyéskedj már, itt hagynád rám a két kölyködet??" " De anya, az unokáidról van szó! Jól meglesztek. És ne félj, nem indulok azonnal. Legkorábban akkor, ha te már elérted az életcélodat." "Hát jó," mondta Sierra. "De továbbra sem örülök neki, hogy képes lennél így cserben hagyni." Hogy Sierra mikor éri el az életcélját, a bűnöző karrier tetejét, azt nem lehet tudni. Már egész jól haladt, amikor "kirúgták," plusz még vesztett is 5000 pénzt. Újra elhelyezkedett ezen a "pályán," de hogy mikor éri el a tetejét, még nem látom. Közben egy előléptetéshez kellett neki még egy barát, és felhívta Chanté Joghs-t, aki régebben barátnője volt, aztán eltávolodtak egymástól, és most újra összebarátkoztak. Chanté Stian és Roldán apjának, Niilonak a nővére, tehát a fiúcskák nagynénje. "Hogy vagy, Chanté? Mi van veled mostanában?" érdeklődött Sierra. "Terhes vagyok, mint mindig," sóhajtotta Chanté, aki négy gyermek, két ikerpár anyja. "Hűha! Megint ikrek lesznek?" kérdezte Sierra. "Gondolom igen," mondta Chanté. "Hát, sok sikert! Ha szükséged van valamire, csak szólj!" "Köszönöm!" mondta Chanté, de aztán nem is ő kért segítséget, hanem egyik nap átjött látogatóba, és szó nélkül megetette az unokaöccsét, Roldánt, aki akkor még kisbaba volt.

Aztán Roldán is elkezdte az iskolát. Egyik nap eljött látogatóba a másik nagymamájuk, Dáiríne Tomey, Chanté édesanyja, hogy megismerje hét unokája közül az itt lakó kettőt. A fiúk a velük lakó nagyijukkal, Sierrával, nincsenek valami jóban, még csak nem is barátok. Nem csoda, mert Sierra nem nagyon törődik velük, mindig csak tanul, hogy előléptessék, és elérje az életcélját.
Még nem tudni, ki lesz az örökös ebben a házban, és azt sem, ki lesz a párja. A Tavoularis házban majdnan születendő egyik lánygyermek jöhetne szóba, de ez még a jövő zenéje.

Nincsenek megjegyzések: