kedd, január 09, 2007

A Fitzgerald családba is megérkezett a második generáció a negyedik héten. :)
A Fitzgerald Család
Moyna Fitzgerald Casey Fitzgerald

Ez Casey, a fiatalabb nővér, miután felnőtté változott, karjában újszülött unokahúga, Ercilia. Az Ercilia nem más, mint egyik néhai szomszédjuk, Hersilia nevének spanyol változata. Érdekes véletlen ez is. :) Casey is szép nő lett, bár nem olyan szép, mint Laima Tavoularis. Azért változtatta meg a frizuráját, mert ezzel akarja jelezni, hogy egyáltalán nem olyan, mint a nővére, Moyna - akit egyébként nagyon szeret -, aki bűnöző, ő pedig rendőrnő. A háttérben látható Moyna. A szülés után rögtön átpasszolta az újdonsült nagynéninek a kicsit, aztán elvonult a vécébe. Casey, mivel Family Sim, természetesen imádja gondozni Erciliát.

Kis híján tragédia történt! Casey kigyulladt, de szerencsére időben kiért a tűzoltó és eloltotta.
Ercilia Fitzgerald
Ercilia totyogó lett.

Élénk kék szemét az édesapjától, Feichín Tomey-től örökölte, fekete haját pedig az édesanyjától, Moynától. A képen megint a nagynénje, Casey tartja a karjában. Nem mintha Moyna sose törődne vele, de tény, hogy Casey többet, hiszen ő a Family Sim. Ő már tinikorában is sokat gondolt arra, hogy kisbabája lesz, most pedig, hogy felnőtt, alig várja, hogy a párja, Alvis Tavoularis is felnőtt legyen. Mindig beszélni akar vele, meg játszani... Persze valójában mást is csinálna vele, de nem lehet, amíg Alvis tini. Majd ha felnőtt, Casey hozzámegy és oda költözik a Tavoularis házba. Mire ide a Fitzgerald házba visszatérünk, már nem lesz itt. Moyna azonban nem fog férjhez menni, hanem egyedül fogja nevelni a kislányát. Ercilia egyébként Dáiríne Tomey hetedik unokája. Nagy rokonságba született bele, hiszen két nagybácsija van (igaz, egy már elköltözött Challengetown-ból), két nagynénije és hat unokatestvére. Pru Agg az anyja két unokatestvérének, és fel is hívta kétszer Moynát, hogy érdeklődjön, hogy van, és hogy van a kislánya. Moyna viszont nem annyira akar vele barátkozni. Ő Knowledge Sim, és leginkább egyedül szeret lenni és tanulni. A két nővér lassan halad a karrierjében, Moyna a terhesség miatt, Casey pedig egy szerencsétlen "szerencsekártya" miatt. Ennek ellenére nincs kevés pénzük, hiszen nincsenek sokan. Egyelőre még nem bővítették a házat, ezt talán majd a jövő héten Moyna megteszi, mikor már csak ő és Ercilia lesznek ott.
Moynának csak egy gyermeke lesz, ez azt jelenti, hogy Ercilia az örökös. Párja esetleg Foster Children egyik leendő fia lehet, de az is lehet, hogy nem lesz neki megfelelő, és kihal ez a ház...

Nincsenek megjegyzések: