hétfő, január 08, 2007

A Joghs család négy második generációs porontya csodával határos módon nem jutott arra a sorsra (egyelőre), mint két nagynénjük és nagybátyjuk, akiket gyerekkorukban elhurcolt a csúnya feketeruhás néni állami gondozásba. Nem, ők megmenekültek, legalábbis eddig. Jelenleg mindannyian iskolába járnak.
A Joghs Család
Cronus Joghs Chanté Joghs Ju Joghs Ekain Joghs Morton Joghs Ayaka Joghs

A legidősebb Joghs gyermek, Ju, iskolás lett. Az édesanyja, Chanté, bár nagyon nem akarta őt sem és a testvéreit sem, mostanra már egész jóban van minden gyerekével. Ju kitűnő tanuló, mert Chanté segített neki megírni a háziját.

Ju egy perccel fiatalabb ikertestvére, Ekain. Ő is kitűnő tanuló, mert az apukája, Cronus, segített neki megírni a háziját.
Morton Joghs Ayaka Joghs
A kisebbek totyogók lettek.

A második ikerpár idősebb fele, Morton. Cronus életcélja ugyebár az, hogy megérje hat gyermeke esküvőjét, és ahhoz még kell két gyerek, mégis, ekkor még ő is egyenesen félt attól, hogy még egy gyereke legyen. Meg akarta várni, míg a kisebbek is elkezdik az iskolát.

A legkisebb gyerek, Ayaka. Ő egy perccel fiatalabb, mint Morton.

Aztán teltek a sim napok, és végül a kisebbek is elkezdték az iskolát. Ez Morton...

...ez pedig Ayaka. A négy testvér nagyon jóban van egymással, és sokat játszanak együtt. A családkának azonban vannak gondjai, mert alig van pénzük. A szülők felváltva mennek dolgozni, de általában éhesen és fáradtan, ezért nem nagyon sikerül feljebb jutni a karrierjükben. Így még arra sem telik, hogy vegyenek maguknak egy jobb ágyat, minek következtében nem tudják rendesen kialudni magukat, ezért aztán fáradtan mennek munkába... és a kör bezárult. Amikor a két kisebb gyerek is iskolás lett, muszáj volt egy kicsit bővíteni a házat, mert már nem fértek el. Miután beszerezték a gyerekágyakat is, alig maradt valami a számlájukon. Ám ekkor már nem féltek attól, hogy újabb gyerekük szülessen. Cronus rá is vette Chantét, hogy próbálják meg újra, aztán mikor terhes lett, megetetett vele egy szelet sajttortát. Így most már útban van az ötödik és a hatodik gyermek. Hogy ebből mi lesz?! Remélem, semmi rossz... Szerencsére a szülők kapcsolata nem romlott meg, nagyon imádják egymást. Igaz, Chanté, a Romance Sim, rágerjedt Cronus egyik kollégájára, de remélem, sikerül türtőztetnie magát, és nem csalja meg a férjét... Még annyi történt, hogy Cronus összebarátkozott egyik sógorával, Chanté öccsével, Timoteóval, mert kellett neki egy barát az előléptetéshez. Egyik nap pedig Dáiríne, Chanté anyukája telefonált. Az egyik unoka, Ekain vette fel a telefont. Dáiríne beszélt vele egy kicsit, aztán a lánya iránt érdeklődött.
A Joghs családban a következő héten még két baba fog születni, és azzal megtelik a ház egészen: nyolcan lesznek. Remélem, hogy az összes gyereket sikerül majd felnevelni.

Nincsenek megjegyzések: