vasárnap, január 07, 2007

A Tavoularis család létszáma nem változott a harmadik héten, csak telt az idő és öregedtek.
A Tavoularis Család
Verner Tavoularis Almas Tavoularis Laima Tavoularis Alvis Tavoularis Léan Tavoularis

Amikor benéztem hozzájuk, Almas éppen borzalmas állapotban volt, egészen lenullázódva, pirosban volt az Aspi szintje. Nem tudom miért, csak sejtem, hogy Hersilia Joghs halála viselte meg ennyire, aki ugyebár a szeretője volt... Hagytam neki, hogy aznap ne menjen dolgozni, és mivel volt rávalójuk, kibővítettem a házuk felső szintjét, ahogy a képen látszik.

Ide pakoltam minden olyasmit, ami eddig másutt foglalta a helyet vagy kinn ült a füvön, plusz Almas kapott egy zongorát, mert nagyon vágyott egyre. Attól kicsit jobb kedve lett. Aztán beszédbe elegyedett valami nővel, aki arra járt, és attól is jobb kedve lett, mert meg akart ismerni egy új simet. Végül aznap estére az Aspi szintje legalulról legfelülre szökött és Platinum kedve lett, miután randizott egyet a férjével, Vernerrel, amit egy jó kis woohooval fejeztek be. :D Azóta ide a felső szintre vettem egy edzőgépet is, hogy kettő legyen a házban, mert Almas és a lánya, Laima, mindketten sportolók, ezért gyakran egyszerre kell edzeniük.

Alsó szint.

Laima felnőtté változott és kétségtelenül ő a legszebb nő egész Challengetown-ban. :) Mivel Fortune Sim, az boldogítja, ha munkába mehet, előléptetik, illetve az előléptetéshez szükséges Skill pontokat szerez. Általában jó a kedve, bár az életcélját szerintem sosem éri majd el, ami az, hogy 100 ezer pénzt keressen. Az előző heti verekedésük után most már egész jóban van mostohaöccséval, Alvis-szal. Igaz, nem barátok még, de néha látom, hogy békülékenyen megölelik egymást. Azért az továbbra is igaz, hogy Almas jobban szereti a ház örökösét, mostohafiát, Alvist, mint az édeslányát, Laimát. Pedig amikor Alvis még kisgyerekként megérkezett ebbe a házba, Almas nem igazán örült neki. Ahhoz képest ma már a legjobb barátok! Hát, mindenki változik, a simek is...

Verner összebarátkozott Chanté Joghs-zal, mert az előléptetéshez kellett neki még egy barát. Egyik nap áthívta vendégségbe, és így találkozott vele Léan is, Verner mostohalánya. "Léan, hallom, neked még nincs párod. Nekem van két fiam. Igaz, kicsik még, de hamar felnőnek, akkor az egyik a tied lehet," mondja Chanté Léannak. Ebben a városban már mindenki elfelejtette, de én tudom, hogy Léan valójában Chanté férjének, Cronus Joghs-nak a vérszerinti húga, vagyis Chanté fiai Léan unokaöccsei, szóval fúúj, de hát tényleg nem tudja már senki, miután Léan-t örökbefogadta a Tavoularis család. Léan nem érdeklődik túlzottan. Popularity Sim, és a barátságot többre tartja, mint a szerelmet. Életcélja a Culinary karrier teteje, el is kezdett ott dolgozni. Egyébként az ikertestvére, Alvis is, aki ugyanez az Aspi, ugyanezzel az életcéllal.

Léan megismerkedik Dáiríne Tomey-vel, aki nemrég öregedett meg. Dáiríne fiai már mind foglaltak, az egyik éppen Léan mostohanővérének, Laimának a férje lesz. De Léan-t ez nem érdekli, ő csak barátkozni akar. Ja, és sakkozni is szeret. Csak a fiúk nem érdeklik.

A család aztán elintézte, hogy Chanté Joghs és Sybella Children, Verner nővére, találkozzanak. Sybella nagyon szeretne már párt találni randa fiának, Fosternek, és az egyik Joghs kislány megfelelő lesz, ha felnő.

Almas-t és Vernert utolérte az öregség. Almas Romance Sim, az életcélja a sportoló karrier teteje, amit szerintem el fog érni, mielőtt meghal. Verner Fortune Sim, és valami hülye életcélja van, amit nem fog elérni.
Mire visszatérünk ebbe a házba, Laima már nem lesz itt, mert még azelőtt férjhez fog menni.

Nincsenek megjegyzések: