szombat, január 06, 2007

Míg más családokban egymás után születnek az utódok - bár nem mindegyikben -, addig a Tomey ház lakóinak létszáma eggyel csökkent. Itt is lesznek persze utódok, de a ház örököse egyelőre arra vár, hogy a párja is felnőjön.
A Tomey Család
Dáiríne Tomey Niilo Tomey Feichín Tomey Timoteo Tomey

Niilo hagyja el a házat. Nem ő az örökös, és miután megtette kötelességét, és gondoskodott az Agg ház utódairól, elköltözik Challengetown-ból. "Szia, Anya!" "Szia, kisfiam! Vigyázz magadra! És néha dobj egy e-mailt!" "Úgy lesz!"

Aztán Niilo elbúcsúzik a két öccsétől is, akik itt még tinik.


Végül áthívja Pru-t az Agg házból, hogy őt is megölelje még utoljára. "Ég áldjon, Pru! Mesélj rólam a fiaimnak, jó?" "Persze, ne félj, fogok! Sok szerencsét SimCity-ben!"

És aztán beszállt egy taxiba és elment, és többé senki sem látta Challengetown-ban...

Pár nappal később Niilo öccsei, az ikrek, Feichín (elöl) és Timoteo (hátul) felnőtté változtak. Feichín bűnüldözői pályára lépett, mert az életcélja annak a tetejére jutni, míg Timoteo mosogatóként kezdett dolgozni (azóta már továbblépett), mert az álma az, hogy sztárszakács legyen, és oda innen vezet az út. A ház örököse Timoteo, ám a párja, Laima Tavoularis, még tini, ezért még nem házasodhatnak össze.

Feichín és a párja, Moyna, aki a Fitzgerald ház örököse. Mindketten felnőttek, és Feichín ráadásul Family Sim, így érthető, hogy legszívesebben összeházasodnának. "Moyna, úgy szeretnélek feleségül venni! "Tudom, és én hozzád is mennék örömmel, de nem lehet. Nekem abban a házban kell maradnom, ahol vagyok, mert én vagyok az örökös. Te pedig nem jöhetsz oda, mert egy Prosperity Regény szereplői vagyunk, és az író úgy határozott, hogy férj nem veheti fel a felesége nevét. Sajnálom, Feichín!" "Hajaj, nehéz a szimulált élet...," sóhajtja Feichín.

Ez a torzszülött Foster Children ijesztő! :/ Viszont nem baj, hogy - most először - erre járt, mert Feichín és Timoteo megismerkedtek vele, és mivel ők már ismerik a Joghs ház lakóit, talán össze tudják majd ismertetni Fostert az egyik ott lakó lánnyal, ha majd megnőnek, és akkor talán Fosternek is lesznek utódai. Bár lehet, hogy jobb lenne, ha nem lennének neki...

Dáiríne megöregedett! Látom, festi a haját, de a szemöldökét kifelejtette. :D Az első sim a Prosperity Regényben, akit hagytam megöregedni, nem ivott elixirt, mert anélkül is közel van az életcélja eléréséhez, és szerintem sikerülni fog neki, mielőtt meghal. A Science karrier tetejére szeretne eljutni. Közben már így is sokmindent elért. Legidősebb gyermeke és egyetlen lánya, Chanté, férjhez ment és négy unokával ajándékozta meg, míg legidősebb fia, Niilo, még kettővel. Így már el is érte egyik szomszédja, Sybella Children életcélját, aki hat unokát szeretne.
Mire visszatérek a Tomey házba, addigra az örökös párja is felnőtt lesz, és akkor jöhet az esküvő, meg a következő generáció.

Nincsenek megjegyzések: