péntek, március 23, 2007

Ez a Sealis Free Will utolsó fejezete, az ötödik, hatodik és a hetedik hét, azaz a hetedik épp csak elkezdődik, aztán a főszereplő, Markus Sealis, elhalálozik... Azért vontam össze ezeket a heteket, mert az ötödiken szinte semmi érdekes nem történt.

Végre valahára az egyik behajtó nem a semmire se jó cserepes pálmákat viszi! Igaz, ha a bejárati ajtót vinné, az sem lenne tragédia, mivel Markus úgyse nagyon megy ki a házból, és mindene megvan idebenn. Amíg még megvan, ugye... Na, de ez a behajtó a jelekkel ellentétben nem az ajtót, hanem a betörőriasztót vitte el! Ez már cseles! Eddig nem jött betörő, de hogy majd ezután jött-e, az nemsokára kiderül. ;)

"Úúú, de fáj a hátam!" Bizony, Markus, megöregedtél. Méghozzá milyen rémes állapotban! Tiszta vörösben volt az Aspi szinted. Asszem nem élsz már sokáig...

"Juj, asszem elfelejtettem kivenni este a kontaktlencsémet!"

"Te nyúl, tedd már magad hasznossá, és billiárdozz velem, ne csak állj ott!"

"Áááá, beszorult a kezem a napellenzőbe!" "Az semmi, nekem meg a fülem csücske ragadt bele."

Markus, ahogy öregedett, úgy lett egyre ostobább. Úgy tűnt, hogy elfelejtette, hogy nem működik a lift. Míg korábban egyszerűen kiment a teraszra, le a kinti lépcsőn, és úgy a bejárati ajtón keresztül a földszintre, ekkor már inkább addig jajveszékelt az elromlott lift mellett, hogy nem tud másik emeletre jutni, míg büdösen és éhesen összeesett a fáradtságtól ott helyben.

"Bántja a szemem a nap!" De sok bajod van...

"Látod mit csináltál?! Annyi ideig elterelted a figyelmem és nem hagytál vécére menni, hogy megint magam alá pisiltem!" "Na, na, na, nehogy már erről is én tehessek! Gondoltam volna, hogy ennyire lefoglal az, hogy zsonglőrködök neked?"

Ja, igen, a behajtók egymás után elvitték innen ezt a négy széket is (itt még csak egyet). Markus nagyon hiányolta őket, pedig van még egy tucat szék a házban!! Az azonban láthatóan nem zavarja, hogy rothadó ételmaradványok veszik körül...

Életében először (és megjegyzem, utoljára) bowlingozik!

Nem tudom mi ütött belé, de egyik nap eszébe jutott végre felvenni és kidobni a több sim hete ott heverő újságokat.

És még ezt a kádat is kimosta!!

Oda is most ült le életében először.

Az első tűzeset. Ha ezt előbb csinálja, sokkal előbb meghalt volna. Ugyanis a tűznek a következő hatása lett (Markusnak közvetlenül semmi baja nem esett, mert volt füstriasztó, és azonnal jött a tűzoltó): Az odaégett kaját nem vette ki a sütőből, így sütni többé nem tudott. Főzni még igen. De folyt. köv. ;)

Elromlott a szemétprés is, úgyhogy most már mindig kijön a koszos edényekkel, hogy a kukába dobja őket - vagy egyszerűen otthagyja őket bűzölögni. (A mosogatógépet még korábban elvitte egy behajtó.)

Ezt se csinálta még soha! Mármint az újságolvasást. Ami az alsóneműben az utcafronton tartózkodást illeti, arra már volt példa...

Igen, itt a betörő.

Láthatóan több esze van, mint a behajtóknak. Markust megfosztja legkedvesebb szórakozásától, a billiárdozástól...

...és aztán elviszi MINDKÉT bárpultot! Ennek nem csak azért van jelentősége, mert Markus iszákos, és imádott vedelni, hanem azért is, mert az italokkal az éhségét is csillapította. Most mindezeknek vége.

Átérzem a fájdalmad, komolyan! >:)

Hogy egy irányítás nélkül hagyott sim mennyire idióta, arra nincs is szó!! Igazi önpusztító! Az a problémája a képen, hogy nem tudja megfőzni a kajáját, mivel otthagyott egy megégett kaját a tűzhelyen (az a második tűzben égett meg, amiről nincs kép). Nem jut eszébe, hogy azt el is lehetne távolítani onnan, neeeem! Egyszerűen, mivel már a sütőben és a tűzhelyen is van egy-egy égett kaja, amiket nem képes elvinni onnan, többé nem tudott főtt kaját enni!!

Csak a hűtőkből tudott mindenféle vackot kienni -inni. Ezekkel persze az éhségét kevéssé tudta csak csillapítani, úgyhogy szinte mindig az éhhalál szélén volt. És persze ne felejtsük el, hogy a bárpultjai már nem léteznek, tehát onnan sem jutott élelemhez. Minden összejött, hogy úgy mondjam. (Hehe. Gonosz vagyok! >:) )

Az egyik szomszédja minden ok nélkül felrúgta a kukáját. Ő meg lusta volt felállítani, és így persze megjelentek a csótányok... amiket éppen mezítláb tipor össze. :// Undorító!

Az események sorozata, ami oda vezetett, hogy a koszos tányérokat (amiket egyáltalán eszébe jut feltakarítani) a kerítésen kívülre pakolja le a telek végében: Elvitték a mosogatógépét, elromlott a szemétprés, és felborították a kukáját.

Most már közel a vég... Majdnem a Kék nyúl lett a gyilkos. Annyit állt ott, és nem hagyta szegény Markust lemenni a földszintre tejet inni a hűtőből, hogy majdnem éhenhalt! Bár aztán a nyúl végül távozott, és Markus mégsem jutott tovább a liftnél, mert megint elfelejtette, hogy elromlott, és onnan mindig visszafordult...

Ez egy elég szomorú kép... Itt búcsúzott el tőlem, és a kedves Olvasótól is. Ég áldjon, Markus! Szórakoztató volt nézni a nyomorult kis szimulált életedet!

Aztán végre lejutott a földszintre, és többé már nem volt ereje visszamenni a kedvenc ágyába. (A fölszinten is van ágy, de ott soha nem volt hajlandó aludni.)

Miután magához tért, és ivott egy kis tejet, meg valamit a szájába tömött, amit a hűtőkben talált, megpihent az egyik bárszéken, és végiggondolta eddigi értelmetlen életét...

Aztán kiállt az útra, hátha elüti egy autó, de nem... Ettől sírvafakadt.

Kaszás: "Jaj, juj, huh, majdnem elejtettem ezt a dögnehéz homokórát! Hé, Markus, érted jöttem! Hol bújkálsz?"

Kaszás: "Hm, esküdni mernék, hogy az előbb még ebben a vécében láttam!" És tényleg! Ott volt, de valahogy ÁTUGROTT A FALON! Ilyet se pipáltam még. Úgy látszik, az utolsó pillanatban inába szállt a bátorsága, és mégsem akart meghalni...

...de a sorsát nem kerülhette el. Egy borult, őszi estén érte a halál 68 sim napos korában. Élete során összesen hat Cooking pontot, kettő Creativity pontot és egy Cleaning pontot gyűjtött. Béke pixelporaira!

Nincsenek megjegyzések: