hétfő, március 12, 2007

A Prosperity Regény hetedik hetéhez érkeztünk. Visszatérünk az első számú házba, Childrenékhez, ahol megérkezik a Regény harmadik generációja! :)
A Children Család
Sybella Children Foster Children

Ez itt Foster Children és Ju Joghs esküvője. Sajnos mire az összes meghívott vendég méltóztatott megérkezni, leszállt az este, úgyhogy ilyen sötétben kellett megtartani a jeles eseményt... :) Nem meglepő módon Foster, aki Family Sim, azonnal át akarta hívni Ju-t és feleségül venni, mikor benéztem hozzájuk ezen a héten. Kívánsága azonnal teljesült, hiszen ez volt a terv. Foster anyukája, Sybella, alig várja már, hogy hat unokája legyen, hiszen az az életcélja. Ő is Family Sim lévén férjhez is akar menni (de azt nem lehet), kisbabát viszont nem akar. Az jó, ekkor már úgyis majdnem elérte az öregkort. Az esküvőn sok rokon gyűlt össze, annyira sok, hogy a simjeim elkönyvelték az emlékeik között, hogy "Family Reunion" volt, és nagyon örültek neki. :) A kép bal szélén háttal álló szőke nő Léan Tavoularis, örökbefogadott gyerek, eredetileg Léan Joghs volt a neve. Akivel beszélget, az Chanté Joghs, az egyik vérszerinti testvérének, Cronus Joghsnak a felesége. De most nem emiatt beszélgetnek, hiszen erről a kapcsolatról nem is tudnak. Valami más azonban összeköti őket, méghozzá az, hogy Léan eljegyezte magát Chanté egyik lányával, Ayakával. Ő áll háttal a kép jobb szélén. Chanté nem örül ennek, pedig még azt nem is tudja hogy Léan ráadásul a lányának a nagynénje! De nem barátságtalan sim, azért beszélget Léannal, ha már egyszer ő is ott van az esküvőn... Ju hívta meg, hiszen ő nagyon szereti a húgát, Ayakát, és tudja, hogy Ayaka pedig nagyon szereti Léant. Chanté mellett a széken a férje, Cronus ül, aki soha nem veszi le azt a hülye sapkát a fejéről, csak ha zuhanyozni megy vagy alszik... Mellette Almas Tavoularis, és itt kezd bonyolódni a családfa, ő ugyanis Léan örökbefogadó anyja, másrészt viszont a férje, Verner (aki áll és Chanté meg Léan beszélgetését figyeli), Foster anyjának, Sybellának az öccse. Sybella az, aki elől Verner blokkolja a kilátást.

"Khm, tisztelt vendégek, örülünk, hogy eljöttetek, de most már szíveskedjetek végre mind leülni a feneketekre! Köszönjük!" mondja Ju. A gyönyörű menyasszonyi ruhát és az öltönyt egyébként Sybella vette a városban. Family Sim, hát tökéletes esküvőt akart csapni a fiának és a menyének. :)

A vendégek végre lecsüccsentek, majd fel is ugráltak a helyükről, hogy megtapsolják az első hitvesi csókot. :)

Kezdődhet az evészet. Foster felszeli a tortát. Sybella ismerkedik Léannal, nem vérszerinti unokahúgával, és hamar megkedveli. Annyira, hogy jelenleg az a vágya, hogy egy rokona kösse össze az életét egy azonos nemű simmel! Egyértelmű, hogy Léanra gondol. Ayakát is nagyon megkedvelte, és legjobb barátja akar lenni, de ez még nem sikerült.

Az esküvői buli rendben halad, mindenki jól szórakozik. A menyasszony, Ju, azonban úgy gondolja, fel lehetne dobni még jobban. Odament a húgához, Ayakához, és azt súgta neki: "Menj, csókold meg a menyasszonyodat! Ne törődj vele, hogy ki-mit szól! Ti is összetartoztok, semmi okod nincs titkolni!" "Hát jó..." mondta Ayaka.

Odament Léanhoz és megcsókolta, de közben attól rettegett, hogy Almas, leendő anyósa, meg ne lássa őket... Hát ő éppen nem volt a közelben, ám pont akkor jött arra Cronus, az apja! De aztán nem lett botrány...

A mulatozás már a vége felé jár, és mindenki magáról megfeledkezve szórakozik. A buborékfújó körül a menyasszony, Léan, Cronus és Almas. Chanté pedig áll, és gyanakvóan nézi Léant... Nem, ő nem tud napirendre térni afölött, hogy a lánya egy másik nővel jegyezte el magát...

A bulinak vége, a vendégek egymás után szállingóznak haza, és Sybella takarít. Hatalmas siker volt Foster és Ju esküvői bulija, Roof Raiser minősítést kapott, ami a lehető legjobb! Juhú! :)

Az ifjú párért jön egy limuzin, beszállnak, és elmennek nászútra.

Amikor pár sim óra után visszatérnek, Ju úgy, ahogy van, nekiáll ablakot mosni... érdekes. Na de Ju, most már vedd le azt a szép ruhát, mert kezdődnek a dolgos hétköznapok!
Ju Children
Így csatlakozott a családhoz Ju Joghs, akit ezentúl úgy hívnak, hogy Ju Children. Knowledge Sim, és az életcélja a Science karrier csúcsa. Hogy ezt lesz-e ideje elérni, nem tudom, mert a sorsa az, hogy hat gyereket szüljön, hogy az anyósának beteljesüljön élete álma, a hat unoka. Míg a férje, Foster, Family Sim, és csupa családdal kapcsolatos dolgot akar, addig Ju-t ez nem érdekli túlzottan. Ő csak Skill pontokat akar gyűjteni. Meg továbbra is azt, amit még a szülőházában, hogy meghaljon a rabló, aki kirabolta őket... Gyereket sose akart, de a férje persze igen. Foster vágya az esküvő után kisbaba volt, meg az, hogy woohoozhasson végre. Ekkor még szűz volt... Mondjuk Ju is... Ju a második próbálkozásra terhes is lett. Aztán munkát szerzett a tudományos karrierben, és reméli, hogy lesz is ideje munkába menni valamikor. Ő és Foster egyébként fülig szerelmesek egymásba! Gyakran leállnak a ház legkülönbözőbb pontjain csókolózni. :)

Sybella megöregedett. Ez már régen megtörtént volna, ha nem ivott volna annyi életelixirt, de életben akar lenni, amikor a hatodik unokája is megszületik. Amikor megtudta, hogy a menye terhes, rögtön tudta, mit kell tennie: csinált egy sajttortát, és rávette Ju-t, hogy egye meg. "Ju, úgyis az a sorsod, hogy hat gyereked legyen, és ettől ikreid lesznek, és gyorsabban túl leszel rajta." "Hát, legyen," mondta Ju. "De tanultam az édesanyám hibájából, akinek szintén hat gyereke van, hogy nem szabad túl gyorsan egymás után szülni azokat az ikerpárokat. Nem! Én várni fogok, amíg egy kicsit megnőnek, mielőtt újabb gyermekáldást zúdítok magamra!" "Ahogy szeretnéd," mondta Sybella, és nagyon boldog volt, mert tudta, hogy nemsokára találkozhat két kisunokájával. Ekkor már az volt a vágya, hogy unokája legyen. Még annyi történt vele, hogy elérte a Business karrier csúcsát, ami nagyon jó, mert rengeteget keres. Az előléptetésekhez Cronus Joghs-zal barátkozott össze ismét, meg Laima Tomey-vel, a vérszerinti unokahúgával. Összebarátkozott még Ayaka Joghs-zal, aki a menyének a húga, meg Ayaka menyasszonyával, Léannal, aki nem vérszerini unokahúga, meg Almas Tavoularis-szel, Léan örökbefogadó anyjával, aki egyúttal az öccsének, Vernernek a felesége. Bonyolult, tudom... :) Sybella ezenkívül legjobb barátja lett Chanté Joghsnak, aki a menyének az édesanyja, meg egy kóbor cicát is nagyon kedvel, és folyton játszani akar vele. Egyik nap Cronus és Chanté mindketten megjelentek a háznál, egész biztosan azért, hogy megnézzék, jól van-e szemük fénye, legidősebb lányuk, Ju, aki akkor éppen terhes volt.

Ezt a képet Ju festette randa férjéről, mert nagyon szereti, és tudja, hogy a szépség belülről fakad. :)

Itt van a Prosperity Regény harmadik generációja! A képen Ellar Children, egy kisfiú, az édesanyja karjában. A haja és a szeme színe az apjáé.

Ez pedig egy perccel fiatalabb öcsikéje, Desya Children. A Desya egy orosz név, és a jelentése: "szerény". Hát, hogy Desya az-e, majd később kiderül. :) Szeme és haja színe szintén az apjuké. Ellar és Desya azonkívül, hogy Foster és Ju első két gyermeke, Dáiríne Tomey első dédunokái, Sybella Children első unokái, Ju összes testvérének unokaöccsei, és Cronus és Chanté Joghs első unokái.

Furcsa és nem túl jól megtervezett házuk van, de én a Sims 2-t nem az építkezés örömei miatt játszom (ellentétben a Sims 1-gyel), úgyhogy nem sok időt fecséreltem rá. Azért kellett kibővíteni, hogy legyen hely gyerekszobának. Ahogyan számítani lehetett rá, Foster remek apa, nem lehet rá panasz. Ju-nek meg olyan szerencséje volt, hogy mindig tudott menni dolgozni, még két újszülött mellett is, mert a férje mindig pont akkor ért haza munkából, amikor neki menni kellett, vagy az anyósa volt otthon egész nap. Annyi kis szerencsétlenség érte a családot, hogy Fostert is meg Ju-t is lefokozták rossz munkavégzés miatt, de mondom, a nagyi, Sybella, nagyon jól keres, úgyhogy ettől nem lesznek anyagi gondjaik, és majd visszakapaszkodnak a ranglétrán. Sybella, hogy kimutassa, mennyire támogatja Ayaka leszbikus életmódját, meghívta vendégségbe, hogy beszélgessen és barátkozzon vele, és akkor Ayaka megnézhette a két kis unokaöccsét, Ellart és Desyát is.

Ó te jó ég! Hát, ha ez egy Uglacy lenne, már jól állnék. :))) Ellar pont olyan, mint az apja (még az is lehet, hogy a klónja, aminek mondjuk nem örülnék...). Ha jól emlékszem, pont így nézett ki Foster is ennyi idősen, és a személyiség pontjaik is pontosan ugyanúgy oszlanak meg.

Desya egy kicsit más, de nem is tudom, melyik ijesztőbb! :D Egyébként az ő személyisége is eléggé hasonlít az apjáéra meg az ikertesóéjára, de nem pont ugyanaz.
Ellar Children Desya Children
Íme az ikrek. Eléggé hasonlítanak, de persze amikor felnőnek és kiderül az életcéljuk, még nagyon különbözőek is lehetnek.
Mondanom sem kell, Foster ekkor ismét gyereket akart, és lesz is még nekik, nem is egy, hanem négy, de a következők majd csak a következő sim héten jönnek. :)

Nincsenek megjegyzések: