péntek, április 06, 2007

Vége a Prosperity Regény nyolcadik hetének is. Ez az Agg család, ahol a hét elején még ketten éltek, de aztán egy valaki rögtön ki is költözött. Úgyhogy már csak a ház örököse maradt itt. Meg egy rakat állatka. :)
Az Agg Család
Stian Agg Roldán Agg
STIAN: Family Sim, LTW Raise 20 puppies/kittens
ROLDÁN (Stian öccse): Knowledge Sim, LTW Mad Scientist

Roldán, a fiatalabb Agg fiú elköltözik a házból. Áthívta szerelmét (és unokatestvérét), Ercilia Fitzgeraldot, hogy elbúcsúzzon tőle. Már tudják, hogy Ercilia terhes Roldántól, és Roldánnak ennyi elég, hogy tudja, hogy lesz gyereke. "Ég áldjon, Ercilia! Megyek SimCitybe, és őrült tudós lesz belőlem!" "Sok szerencsét, Roldán!"

Miután Roldán távozott, Stian és Ercilia végre kettesben maradnak. Stian: "Úgy örülök, hogy már csak az enyém vagy!" Ercilia: "Ez azért túlzás, Stian. Sosem leszek csak a tiéd, mert az életcélom 20 szerető." "Na jó, viszont csak az én fiamat neveled, nem igaz?" "Háát, egyelőre... De terhes vagyok az öcséd gyerekével." "Mi?? Eh. Na, mindegy. Az öcsém meg én sose voltunk jóban, de most, hogy már többé úgysem látom, nem haragszom rá."

Stian most már minden idejét az életcélja elérésének szenteli: felnevelni 20 kiskutyát és kiscicát vegyesen. Örökbefogadott egy felnőtt fiú cicát, Fluffyt, ő látható a képen. Azért volt rá szüksége, mert a két felnőtt cicája, Jasmine és Jasper, utálták egymást, és nem akartak kiscicát csinálni. "Fluffy, te kedves cicának tűnsz. Remélem, Jasmine jobban fog kedvelni, mint Jaspert." "Miááúúú!"

Szegény Fluffy élete az új otthonában nem kezdődött jól. Szétverte valami kóbor dög. Az a baj, hogy az elkerített kertbe Stian nem tudja bevinni, mert egy felnőtt állatot nem lehet azért felvenni, hogy valahova elvigye egy sim és letegye. És odahívni se tudja, mert még nem tanulta meg, hogy "gyere ide". Nehéz ügy...

"Szegény cicuskám! Nagyon rád ijesztett az a csúnya, fehér kutya?" Stian baromira ráér, ugyanis nincs munkája. Abból él, amit a családtagjai életük során összegyűjtögettek a családi kasszába.

Hatalmas a hó, Ruby kutyus szinte elsüllyed benne. Ő Stian lánykutyája, akinek nemrég született két kölyke. Azok valahol a hó alatt vannak... A házikóban meg Jasmine cica szundikál.

"Jé, mit találtam a hóban! Egy kiskutya!" A két kölyök totál egyfoma, de ez asszem a fiú, Sam.

Ez pedig a kislány, Rose. Közben az anyakutya, Ruby, aggódva figyel. Édi! :) A kölykök apja Diesel, Stian másik kutyája.

Fluffyt még mindig nem sikerült a helyére tenni, úgyhogy benn a házban rendetlenkedik. De aztán később már a helyére került, a kertbe. Össze is barátkozott Jasmine cicával, és lassan tízszer is próbáltak már kiscicákat csinálni, de nem sikerült! Nem értem, miért, és a hivatalos fórumon se találtam megoldást. Lehet, hogy túl sok kisállat van már a házban? De akkor nem is lenne lehetőség kiscicákat csinálni, nem? Szóval, nem értem, és nem tudom, Stian így hogy éri el az életcélját. Közben Sam és Rose felnőtt kutyák lettek, és Stian túladott az apjukon, Dieselen (eladta egy járókelőnek), de ezt azóta megbánta, mert úgy tűnik, a többi kutyája nem tud összehozni kiskutyát. Pedig elvben kutyáknál a testvéreknek is lehetne kölyke, nem? Nem tudom, mit fog tenni Stian ezügyben, majd kiderül.

Amikor Stian nem az állataival foglalkozik, akkor egyetlen szerelmével, Erciliával turbékol. Stiannak tényleg Ercilia az egyetlen, fordítva már egyáltalán nem igaz, dehát Stiannak ezzel a helyzettel kell beérnie...
Stian tovább fog próbálkozni az állatai szaporításával, hogy elérje az életcélját. Eddig összesen nyolcat nevelt fel, öt kutyát, és három cicát. Messze még a húsz!

Nincsenek megjegyzések: