péntek, március 30, 2007

Egy újabb harmadik generációs kicsi sim született ezen a héten. :)
A Fitzgerald Család
Moyna Fitzgerald Ercilia Fitzgerald
MOYNA: Knowledge Sim, LTW Criminal Mastermind
ERCILIA (Moyna lánya): Romance Sim, LTW 20 lovers

Hű, itt nagyon sok minden történik egyszerre! Wiremu joghs éppen annak örül, hogy most először csókolózott Erciliával (aki mellesleg az unokatestvére), Brett, Wiremu ikertestvére pedig meglátta őket, ezért elég dühös. A háttérben eközben Moyna, Ercilia anyukája, Laima Tomey-vel, egyik szomszédjukkal trécsel. Persze ez egy ilyen beltenyészetes szomszédság, úgyhogy Laimának is van köze a családhoz: a férje, Timoteo Tomey, Ercilia apjának, Feichínnek az ikertestvére.

Ercilia: "Imádom az életem!! Mit nekem, hogy rajtakaptak a félrelépésen, annyi sim vár még rám! Például most egy vámpírral randizok!" Jól van, Ercilia, örülök, hogy örülsz...

Űűű, de ez a srác azért kicsit fura, nem gondolod? "Most miért? Mert fekete rúzs van a száján? Ugyan már, ne legyenek előítéleteid!"

Az öreg Moyna valamikor a héten elérte az életcélját. Azóta több ideje van kertészkedni. Persze azért még most is dolgozik, de csak asszem három vagy négy napot egy héten. Az egyik bokron nőttek paradicsomok, de elég beteges a színük. Azóta viszont már jobban ért a kertészkedéshez, és ültetett uborkát és epret, és azok nagyon szépen növekednek. :)

Ercilia: "Hm, mintha öregebbek lennének a vonásaim." Igen, Ercilia, mivel felnőtté változtál.

Ami azt jelenti, hogy be kell teljesítened az ígéretedet Stian Aggnek, az egyik unokatestvérednek, hogy gyereket szülsz neki. "Nem baj, ezzel meglesz az első felnőttkori szeretőm. Már csak 19-et kell begyűjteni az életcélomhoz!"

Stian öccse, Roldán, meg a második. Neki is megígérte Ercilia, hogy gyereket szül neki, de Stiané az első.

Egy kis terhestorna sosem árt.

A harmadik számú szeretőjelölt egy jóképű kertészlegény, akit a cigányasszonytól rendelt 5000 pénzért. Ercilia, ha így folytatod, lemerül a családi kassza, mielőtt meglenne az a 20 szerető. "*glugy glugy* Nem érdekel. Egyébként szerinted, ha megiszom ezt a szerelmi bájitalt, nem fogja észrevenni, hogy egy másik sim gyerekét várom éppen?" Hát, ha vak, akkor nem.

De ha egy randi közepén (amit egyébként pizsamában bonyolítasz), szörnyülködni kezdesz, hogy nagy a hasad, akkor az elég feltűnő...

Moyna! Vizes lufival dobálni a terhes lányod nem tudom mennyire jó ötlet.

"Hogy van az én kicsi unokám?" "Jól van, anyu, de most vizes lett a felsőm, úgyhogy ne simogasd."

Megérkezett Sverre Fitzgerald. A neve norvég, a jelentése "vad, pörgő, forgó". Gondolom, sok Active pontja lesz, mert az én simjeim ilyen furcsa módon véletlenül életszerűek szoktak lenni. :) Olyan értelemben is, hogy "öröklik" a szüleik Aspiját. Sverre Stian Agg és Ercilia Fitzgerald elsőszülött fia, Moyna Fitzgerald első unokája, a néhai Sierra Agg első dédunokája, a néhai Dáiríne Tomey ötödik dédunokája, és az elköltözött Pru Agg, Niilo Tomey és Feichín Tomey első unokája. És hát az első olyan sim a Prosperity Regényben, aki vérfertőzésből született, de ettől biztos nem lesz semmi baja.

Ercilia még nem tudja, de én már igen, hogy megint terhes, ezúttal Roldán Aggtől. Aki mellesleg Stian klónja (játékhiba miatt), úgyhogy kíváncsi leszek, a gyerekeik is egyfomár lesznek-e. Remélem, nem! Ercilia a képen még a kertészlegényt próbálja megszerezni harmadik szeretőnek, ez azóta sikerült.

Moyna: "Shhh, jól van, kicsi Sverre, anyukád nem ér rá foglalkozni veled, mert húsz szeretőt akar, de ne félj, itt a nagyi." Igen, szerencsére Moyna még itt van, és viszonylag messze van a haláltól, ami jó, mert szükség van rá, mert Erciliára nem nagyon lehet számítani. Pedig nincs is munkája, szóval eléggé ráérne!
A következő héten meg fog születni Ercilia második babája is.

Nincsenek megjegyzések: