csütörtök, március 29, 2007

A Joghs családban a nyolcadik héten még egy esküvőt csaptak, így a családfő már félúton tart életcélja felé, hogy mind a hat gyerekét megházasítsa: három esküvő már megvolt. Közben a család csalfa (és eredetileg nem is csalfa) tagjai megcsalják a kedvesüket...
A Joghs Család
Cronus Joghs Chanté Joghs Ekain Joghs Morton Joghs Brett Joghs Wiremu Joghs
CRONUS: Family Sim, LTW Marry off 6 children
CHANTÉ (Cronus felesége, sz. Tomey): Romance Sim, LTW Professional Party Guest
EKAIN (Cronus és Chanté fia): Knowledge Sim, LTW Max all skills
MORTON (Cronus és Chanté fia): Popularity Sim, LTW General
BRETT (Cronus és Chanté fia): Pleasure Sim, LTW 50 first dates
WIREMU (Cronus és Chanté fia): Fortune Sim, LTW Chief of Staff

Morton, olyan jóképű fickó vagy, biztos, hogy ezt a vén szatyrot akarod elvenni? "Hát persze, hogy biztos! De komolyan! Tetszik. Még két villámjel is van a képe mellett az ismerőseim közt." Ja... Hát akkor tényleg tetszik.

Ekain tovább dolgozik azon, hogy a lehető legkönnyebben beszerezze az összes Skill pontot, ezért másoktól is lopkod. Morton: "Ekain, te átkozott, mit művelsz a menyasszonyommal?!"

Cronus megvénült, azért csak ilyen sokára, mert élete folyamán felhajtott pár pohár elixirt. Aranyos vénembernek látszik, nem? Pedig később kiderült, hogy nem az!

Brett, a Pleasure Sim. Egymás után cserkészi be a csajokat. Ennek a hétnek a végére négy volt neki, és ötre vágyott.

Chanté: "Jaaaaj, a fiam megcsalja... az összes többi barátnőjét!! Rossz nézni!" Ugyan Chanté, nem kell drámázni, tőled sem áll messze annyira a félrelépés. "Az igaz, de komolyan még sosem tettem meg." Ezt aláírom.

Morton vagy Brett vagy ki vagy te, mik ezek ott a szobában?? "Hát nem szuperek? A Tomey robotboltban vettem őket!" Király... Én nem tudtam, hogy ha a simek vesznek valamit egy boltban, akkor az tényleg be is kerül a "hátizsákjukba".

Ezek a hülye robotok csak összevissza mennek. Kidobtam őket, pénz lett belőlük. Na, úgy már jók valamire. :)

Ekain a saját anyját sem kíméli...

Igaz, eddigre Chanté elérte az életcélját, úgyhogy valójában nem is annyira kellenek neki azok a Skill pontok... De azért mégis, Ekain, ez nem szép dolog!

Cronus: "Találjátok meg a képen az oda nem illő részletet!" Látom, Cronus, a fiad vén menyasszonya alsóneműben ült le a családi vacsorához. Egyetértek veled, hogy ez... kissé fura.

Haha! Látom már, hogy Cronus miért viseli állandóan azt a sapkát! :D

Készülődés Morton és a vén csajszi (asszem Lisa a neve) esküvőjére. Cronus: "Milyennek találod a székek minőségét?"

Chanté: "Szerintem kényelmes. Jöhetnek a vendégek!"

Íme a vendégsereg. Benn a házban. Nem voltak hajlandóak kimenni.

Lisa: "Szerinted meddig várjunk?" Aztán végül egybekeltek, míg az összes vendég odabenn melegedett. Tény, ekkor már hideg ősz volt, ők meg kissé alulöltöztek az időjáráshoz képest. De szerintem nem ezért nem mentek ki. Na, mindegy.

Bezzeg a tűzijátékra képesek voltak kimenni. Shireen és Ekain: "De király!! Kár, hogy Alvis nem látja!"

Alvis: "Hívtatok?" Végül az esküvői buli elég jó minősítést kapott, mindenki boldogan távozott. A (félig) ifjú pár meg elköltözött Challengetownból, így velük többet már nem találkozunk.

Még mindig ősz van, de nagyon hideg. Megjelenik a Pingvin, először azóta, hogy telepítettem az Évszakokat!

Hullani kezd a hó.

Na, itt a váratlan fordulat! Sose hittem volna, hogy Cronus, a Family Sim, előbb csalja meg a feleségét, aki Romance Sim, mint fordítva! Cronus nagyon rosszkedvű volt, és láttam, hogy flörtölni akar ezzel a nőszeméllyel (nem tudom, hol ismerte meg). Hagytam neki, mert általában hagyom, amit egy nagyon rosszkedvű sim csinálni akar. De már eleve az furcsa, hogy egy Family Simnek ilyesmi megfordult a fejében...

Cronus: "Figyelj, jó csaj vagy, de most már woohooztunk, húzz innen, mielőtt hazaér a feleségem a munkából!"

Ehelyett a nőszemély leült alsóneműben a fiúkkal vacsorázni. Wiremu: "Ki ez a ribi??? Megbököm a villámmal mindjárt!!"

Egy téli éjszakán nekiállt úgy igazából havazni.

És reggelre ilyen szép lett a táj! :)

Wiremu: "Tökjó!!" Ekain: "Szerintetek hasonlítok Orlando Bloomra mikor fújja a hajam a szél??"


Brett: "Micsináltok?? Hadd én iiis!"

"Nesze!" :)

A hóembert aztán a fiúk félbehagyták és az apjuk fejezte be. Ilyen lett. Hm, talán magából indult ki? Csúnya, feleségmegcsaló sim!!

Később Chanté is épített egy hóembert, és az ilyen lett.

Ajaj! Na, tessék! Cronus megint akkor hívta át a szeretőjét, amikor Chanté dolgozott, csakhogy Chantét pont most kirúgták, ezért előbb jött haza!

Chanté: "Te megátalkodott!! Hogy tehetted?! De megállj, most rúgtak ki, de őszintén, nem is zavar annyira, nem fogok dolgozni többé, úgyis elértem már az életcélom! Úgyhogy neked kell ezentúl eltartani ezt a családot, és majd megnézzük, ezután mikor lesz módod azzal a libával hetyegni!!! Aki még mindig ott ül és néz! Mi a franc baja van, miért nem megy el a fenébe haza?!" Cronus szeretője: "Hehe, jó a műsor."
A következő héten már a fiatalabb Joghs fiúk is felnőtté fognak változni, és ha Cronusnak szerencséje lesz, meg is házasodnak mind, és akkor eléri az életcélját. De hogy Chantéval sikerül-e megjavítania a házasságát, azt nem lehet tudni... Jelenleg a két legfőbb vágya a következő: újra elnyerni Chanté szívét ÉS legyőzni verekedésben. Hááát, Cronus, sok szerencsét!

Nincsenek megjegyzések: