szerda, március 28, 2007

Az idő visszafordíthatatlanul telik, a simek öregednek, és a legidősebbek meghalnak...
A Tavoularis Család
Alvis Tavoularis Casey Tavoularis Shireen Tavoularis Eydís Tavoularis Verner Tavoularis Almas Tavoularis Sybella Children
ALVIS: Popularity Sim, LTW Celebrity Chef
CASEY (Alvis felesége, sz. Fitzgerald): Family Sim, LTW Captain Hero
SHIREEN (Alvis és Casey lánya): Knowledge Sim, LTW Chief of Staff
EYDÍS (Alvis és Casey lánya): Pleasure Sim, LTW Professional Party Guest
VERNER (Alvis mostohaapja): Fortune Sim, LTW 6 Pets reach top of career
ALMAS (Verner felesége): Romance Sim, LTW Hall of Famer (elérte)
SYBELLA CHILDREN (Verner nővére, sz. Tavoularis): Family Sim, LTW 6 grandchildren

A csajok lekésték az iskolabuszt, mert az a hiba lépett fel, hogy a családhoz belépéskor órákkal később van, mint amikor kiléptem. Így most kedvükre trécselnek a ház előtt, ha jól látom, arról, hogy mik lesznek, ha nagyon lesznek. Közben az öregek, Verner, a nagyapjuk, és Sybella Children, Verner öccse, boxolják egymást. Verner örül neki, hogy Sybella visszköltözött hozzájuk. Még fiatalkorában költözött el, és férjhez ment az azóta elhunyt Sylvester Childrenhez.

Almas a menyét, Casey-t noszogatja. "Na és mondd, mikor léptetnek már elő?"

Alvis: "Ajaj, beszorultak az ujjaim!"

Almast meglátogatta a lánya, Laima, aki nemrég öregedett meg. Itt döbbentem rá, hogy akkor Almas milyen öreg lehet már, ha már a lánya is ilyen vén!! Szokásos öreges témákról beszélgetnek. Almas: "Szóval arra gondoltam, hogy bordó függönyöket fogok feltenni, és aztán..."

Sokan vannak, kicsi az asztal, úgyhogy turnusokban vacsiznak. Shireen Sybellának: "Szerinted van tehetségem a festéshez?" Sybella gyorsan bekap még egy falatot és inkább nem mond semmit.

Eközben a család férfitagjai itt vannak a teraszon. Alvis: "Úúú, kellett nekem fogadni apuval ennyi pénzben, tuti nyerni fog!!"

Egyik este Eydís áthívta a szerelmét (és mellesleg unokatestvérét), Brett Joghst, de Alvis, az apja, előbb ment ki üdvözölni a vendéget. "Mi van a hátad mögött?" "Ó, hát, ajándékot hoztam Eydísnek."

"Ha ha ha, de vicces vízzel töltött lufikkal dobálni a barátnőm apját!"

Eydís és Brett aztán elbújnak a ház mögött.

Almas és a szeretője. Almas Romance Sim, mondanom sem kell, és ez az egyik kollégája, akit folyton hazacipel, aztán így búcsúzkodnak. De még semmi ennél komolyabb nem történt köztük - legalább is itt a háznál nem, hogy a munkában mit művelnek, arról nincs tudomásom -, ezért Verner, Almas férje, mit sem sejt.

És szegény már nem is fogja megtudni soha... Épp most ért haza munkából, és többé már nem tehette be az otthonába a lábát... :(

"Brühühüühüüü, meghalt a férjem!" Jaj, Almas, nem kell a dráma, mintha nem tudnám, hogy most örülsz, hogy végre összejöhetsz a szeretőddel.

"Hát, tényleg nem jó egyedül ágyba bújni... És én Romance Sim vagyok!"

Ezért úgy is viselkedett...

De nem sokáig élvezhette a szeretője társaságát... Halál: "Hölgyem, ezt jól megkapta. *kuncog* Most fehérneműben tetszik meghalni! *hahaha*" Almas szeretője: "Brüüühüüühüüüü!!"

Chanté Joghs azonnal átjött a hírre, hogy egyik barátnője, Almas, meghalt. "Jaj, jaj, fogynak az öregjeink! Nemrég halt meg az édesanyám, Dáiríne, és most Almas is, aki örökbefogadta és felnevelte a férjem két testvérét! Vajon én leszek a következő??" Nem, Chanté, ne félj, te azért még nem vagy annyira öreg.

Casey elérte az életcélját! "Bizony, szuperhős lettem, mit szóltok, jól nézek ki?" Nagyon szexi vagy, Casey! :)

"Előre, a világ megmentésére!!!"

Casey: "Megöregedtem, ez van."

Alvis: "Gyere, drága, megvénült feleségem, smároljunk! Sybella háttal áll nekünk, úgyhogy nem látja." Sybella: "De nem vagyok süket!"

Brett: "Ó Eydís!" Eydís: "Ó, Brett!" Shireen: "Nem tudnátok bemenni a hálószobába, vagy valami?!"

A szupernagyi bevetésre indul! :) (Igazság szeint még nem nagyi, de úgy néz ki.)

Desya, Sybella egyik unokája, gyakran telefonál a nagyijának. Sybella: "Szia, kicsim! ... A nagyi jól van, köszönöm, és örülök, hogy hívtál! ... Azért költöztem el tőletek, hogy elférjetek a sok testvéreddel meg a szüleiddel együtt. ... Sajnálom, hogy a kishúgaid mindig visítanak. ... Nem, te nem költözhetsz ide, a szüleid szomorúak lennének. ... A többiek? Hát, Casey néni és Alvis bácsi éppen párnákkal püfölik egymást. ... Nem, nem jöhetsz át megnézni, maradj szépen otthon és írd meg a leckédet." Alvis is elérte már az életcélját, azért ér rá ennyire.

Shireen: "És képzeld el, akkor beborult az ég..." Shireen Ekain Joghs-zal beszélget, akinek szántam, csakhogy Shireen még tini, Ekain meg már felnőtt, úgyhogy egyelőre nem lehetnek egymáséi.

"Ez király! És velem mi lesz? Ebben a házban mindenkinek olyan jól ki van találva az élete, csak velem nem foglalkozik senki! Unokát akarok! Vagy legalább egy kiskutyát! Vagy kiscicát, mit bánom én!!" Sybella elég telhetetlen. Van már neki négy unokája! Persze az életcélja hat, de az is meglesz, de amíg ebben a házban vagyunk, addig nem, mert addig a fiánál, Foster Childrennél, nem telik az idő.

Casey, mit csinálsz idekinn ezen a hideg, téli hajnalon? "Holdfogyatkozás van, az akarom megnézni." Ja, az más. :)
A következő héten legalább az egyik Tavoularis gyermek felnőtté változik, de lehet, hogy mindkettő, most nem emlékszem, hogy mennyi sim napjuk van még addig.

Nincsenek megjegyzések: