kedd, július 04, 2006

Ebben a szokásosnál rövidebb fejezetben hat sim nap telik el, bár kevesebbnek fog tűnni, mert nem csináltam annyi képet. Arról szól, hogy Cesare Sims (G3) és unokatestvére, Olavi Reeves Fairchild (G3), hogyan éldegélnek, amíg a gyerekeik egyetemen vannak. Mindketten dolgoznak, tanulnak és barátokat gyűjtenek annak érdekében, hogy elérjék a karrierjük csúcsát, mert az az életcéljuk. És közben persze öregednek is...

Nagy a ház és csak ketten vannak benne, úgyhogy egy szobában altatom őket, hogy könnyebben megtaláljam őket reggel. :)

Olavi az elromlott mosogatógépet szereli. Csak nehogy megrázza magát!

Evander Sims (G2) szelleme éppen egy ágyból áll ki és nagyon örül valaminek.

Sajtos makarónit vacsoráznak. Mindkettőjüket tanítom főzni is, mert bár a munkájukhoz nem kell, ez egy életfontosságú tudomány! Egyszer még az unokáiknak is kell majd főzniük. :)

Cesare Creativity pontot akar, bár az előléptetéséhez jelenleg nem kell. Hagyom neki, hogy megörökítse az unokatestvérét, Olavit.

Az elkészült művet az ebédlőben akasztottam fel.

Cesare-t kiküldtem a temetőbe az anyja, Pratima sírját meglátogatni, mert éjjel megint zaklatta a szelleme. Talán ezzel kiengeszteli és fogja hagyni aludni.

Olavi a boxzsákkal játszik, amit azért kapott, mert már elérte az Athletics karriernek egy magas szintjét. Asszem az is ér valahány pontot, ha az összes ilyen karrier jutalmat összegyűjtöm, úgyhogy talán meg kéne próbálni... Cesare is megkapta már az ujjlenyomat leolvasóját. Viszont sajnos az egyik költözéskor odaveszett a minigolf, amit még a Starter Sim, Polona kapott.

"Kislányom, milyen az egyetem, jól vagy? Gyere látogass meg ma este, érzem, hogy mindjárt átváltozok öregemberré."

"Szia, apu!" "Szia, Fatma!"

Olavi gyártott hambikat, megvacsoráznak.

Aztán kimennek az udvarra. Cesare készen áll a nagy átváltozásra, de előbb még vár rá egy kis megpróbáltatás...

...először megjelenik mellette a nagybátyja, Evander szelleme...

...aztán meg a fiatalon elhalálozott nagyapja, Benjamin szelleme ijeszt rá.

De aztán átváltozik. Odajön hozzá a lánya Fatma, és észre se vettem, hogy mikor, de Suibhne is eljött látogatóba az egyetemről. Bár nem tudom miért, hiszen láthatóan olyan fáradt hogy állva elaludt, és olyan éhes hogy közben kajáról álmodik...

"Hát ecsém, megöregedtem."

Cesare Sims (G3) ilyen lett öregember korára.
A következő részben visszatérünk a Sim State University-re, ahol Fatma sims (G4) és Suibhne Fairchild (G4) elkezdik a második évüket.

Nincsenek megjegyzések: