szombat, augusztus 05, 2006

Ennek a résznek a végére megérkezik a Hatodik Generáció második tagja. Sajnos csak azután jöhetett, hogy Cesare Sims (G3), a felélesztett simem, meghalt. :( De csak így jöhetett újabb családtag a házba, mert már túl sokan voltak.

Fatma Sims (G4) éppen munkába indul és közben arra gondol, hogy van egy unokája. :)

Cesare, a boldog dédpapa, és Steponas Sims (G6).

Dayo Patch (G5) gyakorolja a babagondozást. A baba anyukája, Lakeisha Sims (G5), vámpír, így egész nap alszik, és addig a rokonok gondozzák a kisbabáját.

Fatma hazaér a melóból és rögtön megy játszani a kisunokájával.

Este aztán felébred a vámpír és megeteti a fiacskáját.

Elmer, a vámpírbáró, Steponas apja, hozott a kismamának egy flippergépet ajándékba, mert olyan jó randijuk volt. :) Mindig álomrandikat csapnak, minden áldott éjjel, mert Lakeisha életcélja 50 álomrandi, és el szeretném érni. Biztos még tíz sincs meg, de mivel a vámpírok örökké élnek, van idejük. :) A háttérben Benjamin, a legacy ősapjának szelleme kísért.

Nappal megint a rokonok gondozzák a kisbabát. Itt Derek Vijayakar, a nagypapa, adja át Suibhne Fairchild (G4) karjába. Carmen Patch, Suibhne felesége, nézi, hogy mit művelnek.

Suibhne szektavezér lett, vagyis elérte a paranormális karrier csúcsát, és helikopterrel megy melóba. Sajnos nem ez volt az életcélja, szóval azt még nem érte el. Az életcélja az, hogy megérje az aranylakodalmukat Carmennel.

Suibhne a helikopterben.

Felszállás.

Steponas, a barnahajú, kékszemű, Hatodik Generációs fiúcska, akinek vámpírok a szülei, tipegő lett! Itt a dédpapája fogja a kezében, aki meg szupermen. Nem semmi család! :)

Elmer, a papája, nem lakik velük, de Lakeisha, a mamája, minden este áthívja, úgyhogy van módja foglalkozni vele. Itt éppen fürdetni készül.

Lakeisha bilizteti.

Fatma, a nagyija, járni tanítgatja.

Megérkezett a Halál Cesare-ért immár másodszor. Most már nem fogom feléleszteni, mert kell a hely a házban a következő generációknak.

Másnap Carmen és Suibhne boldogok. "Ma végre tényleg férjhez megy a lányunk!"

Dayo és Gordon esküvője. Dayo szemcsiben, a vendégsereget meg egyelőre a kertész képviseli. :D Mondjuk valami rokon lehet, mert feltűnően hasonlít Gordonra (harcsaszáj) és még a vezetéknevük is ugyanaz (King).

Na, az esküvő végére azért megérkeztek a többiek is. Itt van Suibhne és Carmen, vagyis az örömapa meg az örömanya, továbbá Fatma, a másik G4-es sim, és a párja, Derek. Lakeisha nincs, mert nappal a koporsójában tartózkodik.

Ezután látogassunk ki a temetőbe... Hátulról előre, balról jobbra: Benjamin Long, Polona Sims (G1), Goopy GilsCarbo, Pratima Sims (G2), Evander Sims (G2), Lauren Reeves, Cesare Sims (G3), Olavi Reeves Fairchild (G3).

Gordont az esküvő után máris kiköltöztettem és beraktam egy üres házba. Aztán vettem neki telefont, hogy Dayo át tudja hívni. Azért nem fog velük lakni, mert tapasztalatból tudom, hogy ha túl sok simem van, akikre figyelni kell, akkor egyikre se tudok igazán figyelni, és ez tragédiákhoz vezet... Továbbá így nem kellett megvárnom még egy öreg simem halálát, mielőtt jöhetett volna a másik G6-os sim. "Kedvesem, ugye tudod, hogy most már nincs más hátra, mint gondoskodni a legacy másik vérvonalának folytatásáról?"

Steponast a nagypapája, Derek, dédelgeti.

"Nézzétek, a kisunokám mindjárt iskolásfiúvá fog nőni!" - mondja Derek.

Odagyűlnek páran, köztük Dayo, akin már látszik, hogy várja a másik G6-os simet, és Carmen, Dayo anyukája.

Steponas megnőtt!

Itt áll a szobájában, amit berendeztem neki. Kicsit a frizuráján is változtattam.

Este az anyukája, Lakeisha, kimászik a koporsójából, és akkor játszanak egy pirospacsit. Az ebédlő faláról a néhai Olavi Reeves (G3) portréja néz le rájuk.

Dayo hasa már nagyon nagy! Itt Suibhne, a leendő nagypapa simogatja. A falról őket is nézi Olavi, akinek a kisbaba a dédunokája lenne.

Kislány! Tehát megérkezett végre a második G6-os sim is. A neve Mirna Patch. A Mirna egy horvát/szerb név, a "mir" szóból alakult ki, aminek a jelentése "béke". Barna haját az apukájától örökölte, barna szemét pedig az anyukájától.
A következő részben attól tartok egy-két öreg simem el fog hullani. :( De a gyerekek biztos szépen növekednek majd. :)

Nincsenek megjegyzések: