péntek, szeptember 01, 2006

A legacy jelenleg négytagú: Lakeisha Sims (G5), aki vámpír, a fia, Steponas (G6), Lakeisha harmadunokatestvére, Dayo Patch (G6), és Dayo lánya, Mirna Patch (G6). Az előző részben költöztek be egy szép, új házba, amit én építettem nekik. :)

Dayo tálalja az első reggelit az új házban.

Mirna barátkozik a postásfiúval. Mirna Romance Sim és az életcélja az, hogy 20 szeretője legyen egyszerre. Igyekezni fogok segíteni neki ebben. :) Első "áldozata" tehát a postásfiú lesz. >:)

Közben Steponas elintézi a legfontosabb telefonokat: bejárónőt és kertészt rendel.

Napközben: Dayonak jó dolga van, ő már elérte az életcélját. Amíg a gyerekek iskolában vannak, Lakeisha, a vámpír meg a koporsójában rejtőzik, ő csak élvezi az életet. Este megy dolgozni.

Steponas Pleasure Sim, mint az anyukája, Lakeisha, és az teszi boldoggá, ha játszhat vagy lustálkodhat. Imád a jacuzziban ázni. Mondjuk ki nem? :) Az életcélja az, hogy 50 álomrandija legyen, pont, mint az anyukájának. De azzal nem foglalkozok, hogy ezt elérje, van más dolgom is. Vele az a tervem, hogy elrabolják az űrlények, mikor felnőtt lesz, hogy űrlény-gyereke legyen.

Mirna és a postásfiú már eléggé összemelegedtek. :)

A gyerekeket főzni tanítom. Öröm nézni, milyen boldogok ettől. :D

Dayo vacsorát tálal.

Vacsi után Mirna a tetőtérben lévő tévét nézi, mielőtt aludni megy. A gyerekek alszanak itt fenn.

Egy emelettel lejjebb meg a két felnőtt. Itt három hálószoba van, kettőben ágy, egyben meg koporsó a képen látható vámpírom számára. Egyébként nem gyönyörű ez a vámpír? :) Egyértelműen ő a legszebb simem, aki a legacyban született. Az anyja, Fatma is szép volt, de ő talán még szebb.

Éjszaka nagy a szellemjárás. Itt a starter sim, Polona Sims szelleme éppen úszni megy! Ilyet még nem láttam.

Fatma szelleme. Ilyen állapotban már nem annyira szép, de tini- és felnőttkorában az volt.

Olavi szelleme is itt van! Úgy látszik a halott legacy tagok is meg akarják nézni az új házat. Nem szoktak ennyien egyszerre kijönni a temetőből.

Polona szelleme a víz felszínére ugrik és egy ágyról kiabál valamit... érdekes.

Aztán tovább úszkál... oké.

Dayo ezt a szobát választotta a kettő olyan közül, ahol ágy van, úgyhogy ez lesz az övé.

Jaj ne! A gyerekek nem tudnak aludni a tetőtérben! Valami fura módon oldja meg a játék a tetőtér beépítést. Elvben lehetséges, gyakorlatban alig lehet valamit elhelyezni a padláson, mert mindenre azt mondja, hogy "ceiling too low". De ez a kisebb baj. Mivel a tetőt nem veszi falnak, a gyerekek nem tudnak aludni, mert úgy érzékelik, hogy egy légtérben van velük egy rakat szellem. Sok ügyeskedés után sikerült megoldanom a problémát: félfalat építettem, ami nem rontja el a külső látványt sem, mert nem lóg ki a tetőn, és a játék falnak veszi, így a szellemek már nem zavarják őket. :)

Dayo egyedül reggelizik. A gyerekek majd a suliban esznek, mert gyorsan el kellett menniük, hogy ne késsék le a buszt, Lakeisha meg a nap égető sugarai ellen a koporsójába menekült.

Utána Dayo ejtőzik egyet a pálmafás szigeten a medence közepén.

Mirna egyik csinos iskolatársa.

Steponas leckét ír a nappali szőnyegén.

Dayo nem semmi szerelésben megy dolgozni. Nem is tudtam, hogy a profi bűnözők ilyen enyhén szólva feltűnő hacukában mászkálnak!! :D

Vacsora. Dayo nincs itt, mert dolgozik. Jelenleg ő az egyetlen kereső a legacy házban.

Amikor késő este hazaér, ő is kajál.

A vámpírok éjszaka élik az életüket. Lakeisha és Elmer minden éjjel álomrandiznak, hogy Lakeisha elérje az életcéját, az 50 álomrandit. A felén már túl van!

Minden randi után kap egy ilyen csokrot Elmertől. Ha mindet megtartottam volna, már elárasztották volna a régi házat, úgyhogy ki szoktam dobni őket. De ezt az egyet most megtartom, mert jól mutat itt.

Steponas nagyon vágyott már az első csókra, gondoltam, összehozom valakivel. Aztán egyik nap ezt a csini lányt hozta haza a suliból...

...és tessék, máris min járt az esze? :D

Közben Mirna egészen behálózta a postásfiút...

...és elcsattant köztük az első csók. De arra senki ne számítson, hogy egy Romance Sim hűséges lesz!

A gyerekek és barátaik délután szórakoznak és halogatják a tanulást.


Carmen sírköve eltűnt!!! Ilyet még nem láttam. Hogy folyton megfordulnak maguktól, azt már megszoktam. De most hova tűnt el az a sírkő???

Steponas és a barátnője a jacuzziban flörtölgetnek.

Aztán elküldöm a vendégeket és leültetem a kölyköket tanulni végre.

"Anyu, megtanítasz pár trükkre, hogyan lehet csalni?" Amikor a házi kész, Mirna kártyázik zseni bűnöző anyukájával, aki ma éppen szabadnapos.

Éjszaka megint a vámpíroké a jacuzzi.

Dayo tornázni akar, de nem tudja értelmezni, hogy mit kéne csinálni.

Steponas suli után áthívja a barátnőjét.

Ó, az első csók. :)

Megtaláltam a sírkövet!! Itt volt a kuka mellett. Legközelebb itt keresem először.

A gyerekek megint egy elég helyes iskolatársat hoztak haza.

Mirna szeretett volna összebarátkozni ezzel a lánnyal, akit most áthívott vendégségbe. Hamar elfelejtette első szerelmét, a postásfiút, de a Romance Simek már csak ilyenek. :)

Szombat reggel. Mirna csinált kaját.

Később Dayo is felébred és lejön enni.

Nincs suli, van idő barátkozni. Mirna felhívja a lányt, akit kiszemelt magának.

Steponas áthívta a barátnőjét és vadul csókolóznak a ház előtt, a bejárónő meg kedélyesen üdvözli őket.

Mirna megírja a háziját...

...aztán áthívja a barátnőjét, és most már többek, mint barátok. :) Mirna 20 szeretőt akar egyszerre, szóval nem fog válogatni, hogy fiú vagy lány, aki tetszik neki, azt becserkészi. :)

Steponas csúnya pocakot eresztett. Majd tornáztatom. Most viszont mindjárt felnőtt lesz!

Szerencsére épp besötétedett, úgyhogy a vámpíranyukája is biztonságban előjöhet a koporsóból, hogy megnézze a fiát felnőtté változni. A lányok is köré gyűlnek és nézik. Dayo munkában van.

Ilyen lett Steponas Sims (G6) felnőtt korára. A következő részben veszek neki egy teleszkópot és minden éjjel az eget fogja kémlelni, hátha elrabolják az űrlények.

Nincsenek megjegyzések: