szerda, november 15, 2006

Ez a második Asylum Challenge bejegyzés, de nevezzük az elsőt előszónak, és akkor ez az első fejezet. Mivel a főszereplő, Gervaise életcélja 20 különböző simmel woohoozni, úgy döntöttem, hogy minden egyes becserkészett sim egy fejezet lesz itt a blogban, és úgy fogom nevezni ezeket a simeket, hogy "áldozat". :)
Első áldozat: Gert Pederson

Amint beköltöztek a diliház lakói, szokás szerint meglátogatták őket a szomszédok, akik ez esetben nem mások, mint a Legacy Challenge Kilencedik Generációja, Gert Pederson és Hadil Chin, akiknek ugye nemrég született meg a lányuk, a Tizedik Generáció, és így lett vége a legacy challenge-nek.

Gondoltam, minek válogatni vagy másik simre várni, legjobb lesz, ha Gervaise először is becserkészi Gert-öt.

Mondanom sem kell, Hadil ennek nem örült.

Laurinda elmélyülten zongorázik.

Gervaise és Yashmine nagyon jó barátnők lettek. Yashmine-en mondjuk látszik, hogy diliházba való...

A többieken is... "Szia, Chandana, vécézel? Nézhetem?" "Szia, Srecko, persze!" Úristen...

Persze mindenkinek egyszerre jut eszébe főzni és már füstöl a sütő, de Gervaise nem fér oda, hogy kivegye a kaját, mert mindenki útban van!! De aztán sikerült kivennie és nem lett baj.

Első este. Kíváncsi voltam, ki-hol tér nyugovóra, mert ugye nyolc ember van és négy ágy, amiből egy duplaágy, és abba ketten csak akkor másznak, ha nagyon jóban vannak. Athol kidőlt a heverőn (vagy hogy hívják az ilyet).

Leighton a háromágyas szobában feküdt le, és szerencsére Gervaise-nek is jutott itt egy hely.

Később Laurinda elfoglalta a harmadik ágyat.

Eközben Chandana, Lubomierz és Yashmine... Az a zongora jó ötlet volt, mindenki szereti. :)

Athol békésen alszik a heverő-izén, Srecko bemászott a duplaágyba.

Hajnali négy felé... Athol és Yashmine reggeliznek (Yashmine szerintem egy percet sem aludt), mögöttük Chandana, aki a kimerültségtől elterült a padlón.

Napfelkelte előtt... Gervaise felébredt és próbálja a csótányokat kiírtani, de nehezen fér hozzájuk, mert Srecko rajtuk áll... Nem volt jó ötlet olyannal kikezdeni, akinek párja van, mert Hadil bosszúból felborította a kukát, ezért jöttek elő a csótányok... Most már mindegy. A csótányokat ki kell irtani.

Ez már egy másik nap, most Yashmine és Laurinda aludt itt Gervaise-zel egy szobában. Gervaise azért kell fel az éjjel közepén, mert ilyenkor megy dolgozni - valakinek ezt is kell, különben nem tudnának miből kaját venni. A Slacker karrierben szerzett munkát, mert ezt akarta.

Srecko beleájult a reggelijébe...

Gervaise lazít. Tévét néz a duplaágyon heverve.

Nemtom, azért rajta is látszik, hogy nem teljesen százas...

Egyébként meg kell jegyeznem a többiekről, hogy szerencsém van velük, egész rendesen etetik magukat, fürdenek, és még takarítanak is! Olvastam már több Asylum Challenge blogot, és láttam, hogy van, ahol olyanok laknak, akik nem hajlandók takarítani, és iszonyat kosz van, és mindent a főszereplőnek kell csinálnia.

A kajakihordó ember éppen bezsákolja a könyvespolcot, fizetségképpen a kajáért, amiért nem tudtam eleget fizetni, mert nem volt elég zsé. Hát, hadd vigye... Azóta már vettem másikat.

Gervaise tovább barátkozik Gert-tel. Most Hadil szerecsére nincs a közelben.

Laurinda zongorázik, Srecko táncol.

Az első (és bár utolsó lenne!) tűz. Szerencsére Gervaise otthon volt, kihívta gyorsan a tűzoltót, és semmi baj nem lett. Félek, hogy mi lesz, ha egyszer munkában van, és akkor gyújtják magukra a házat, mert szerintem ezek túl hülyék ahhoz, hogy maguktól hívják a tűzoltót. :/

Laurindának nemtom mi baja van, de sokat bömböl. Itt talán az a bánata, hogy elvesztett egy sakkpartit?

Az első csók.

És összejöttek végre! Ez sokkal hamarabb bekövetkezett volna egyébként, de nem volt jó az ágy! :/ Valami gubanc volt vele, amitől nem tudtak mindketten rámászni. Mire rájöttem, hogy az a megoldás, hogy el kell adni, és venni helyette egy másikat, eltelt egy sim nap. :/
Összesen nyolc sim nap telt el eddig. Lássuk, ki lesz Gervaise következő áldozata. :)

Nincsenek megjegyzések: