szerda, december 13, 2006

Elkezdtem egy Prosperity Challenge-szerűséget. Azért csak szerűség, mert bizonyos részeit pontosan követem a szabályoknak, azonban nem fogok a pontokra hajtani, mert az fárasztó. Inkább az a célom, hogy egy érdekes, sokszereplős regényt írjak belőle. :) A sok szereplő már adott, hiszen elsőre kapásból hatost dobtam, tehát hat családddal kezdek. Ezek között is több népes család van, hat vagy öt taggal. Egyszerre hét sim napig játszok egy családdal, aztán megyek a következőhöz. Azt találtam még ki saját szabálynak, hogy megpróbálom az eredeti családtagokat nem kiköltöztetni az "ősi házukból", de mégis boldogan tartani őket, amennyire lehet. Illetve ha muszáj kiköltözni valakinek, akkor őt a kukába dobom, nem teszem másik házba. Továbbá igyekszem majd továbbvinni minden család nevét legalább egy örökössel. A vége akkor lesz, mint az eredeti szabályok szerint is, ha meghal az utolsó ötödik generációs sim. A keresztneveket innen szedtem, a családneveket pedig innen. Imádom a véletlenszerűséget. :) Itt kezdődik a Prosperity regény:
A Children Család
Sylwester Children

Sylwester Children egy egyedülálló idős úr, aki nemrég költözött Challengetown-ba. Rajta kívül még öt család költözött a környékre, akikkel alig várta, hogy találkozhasson, hiszen Popularity Sim, és az az életcélja, hogy 20 legjobb barátja legyen.

Ez itt a háza.

Ez a háza felülnézetből.

Legelőször Zebulon Agg-gel találkozott, akivel nagyon hamar össze is barátkoztak, és az első hét végére már legjobb barátok voltak.

Ezután sok másik szomszédjával is összeismerkedett, de senkivel sem lett olyan jóban, mint Hersilia Joghs-zal, egy idős hölggyel, aki Romance Sim, és persze folyton csak a woohoozáson jár az esze...

Sylwester nem ellenkezett. :)

Később megismerkedett Zebulon lányával, Sierrával, és vele is összebarátkozott, bár nem lettek legjobb barátok.
Közben még annyi történt, hogy a Business karrierben kapott állást, és el is érte a tetejét, vagyis a harmadik szintet, mert öregkorban ennyire viheti egy sim... Az első hét végére tehát két legjobb barátja és egy barátja van Sylwester Children-nek, és közben egyre csak öregszik. Az öregúr bizony fél, hogy sosem fogja elérni az életcélját. Rájött, hogy inkább azon kéne dolgoznia, hogy örököst hagyjon maga után...
De ez már egy másik történet lesz. :)

Nincsenek megjegyzések: