csütörtök, december 14, 2006

A Prosperity Regény folytatódik. A következő család főszereplője egy anya, aki egyedül neveli négy gyermekét: egy tinilányt, egy kisfiút, és a történet elején kisbaba korú ikerfiúcskákat. Íme egy tökéletes véletlen: az anya neve Dáiríne, ami egy ír név, és a jelentése: termékeny. :)
A Tomey Család
Dáiríne Tomey Chanté Tomey Niilo Tomey Feichín Tomey Timoteo Tomey

Dáiríne Tomey, miután elvált hűtlen férjétől, úgy döntött, hogy jó messzire elköltözik addigi közös otthonuktól. Így került négy gyermekével Challengetown-ba. Knowledge Sim, vagyis a tanulás a kedvenc elfoglaltsága. Életcélja elérni a Science karrier tetejét.


Ez a házuk.

Ez pedig a szegényes berendezés. Nagyon szűkösen élnek, hiszen Dáiríne éppen csak most kezdett el dolgozni az új munkahelyén. Szerencsére hamar talált állást abban a karrierben, amire vágyott, de egyelőre alig keres valamit. A nagy ágy nem is az övé, hanem a lányáé, Chanté-é, mivel ő Romance Sim, és neki nemsokára kelleni fog egy ekkora ágy...

Chanté szeret ismerkedni. A környékre nemrég költözött be hat család, az övéket is beleértve. Először egy Verner Tavoularis nevű pasast ismer meg, aki elmondja, hogy nős és van egy kislánya.

Később összebarátkozik az egyik iskolatársával, Moyna Fitzgeralddal. Moyna ijesztő dolgokat mesél, de ezeken látszólag már túltette magát... A szülei összevesztek, az apja megölte az anyját, így az apja börtönbe került, és most egyedül neveli a kishúgát, aki még egész kicsi. Minél előbb állást akar találni, hogy eltarthassa és ne vigyék el állami gondozásba.

Ezután ismerte meg Chanté a jóképű Cronus Joghs-t, akivel hamar összebarátkozott. Cronus nem sokat mesélt magáról... Rendes fiúnak tűnik, Family Sim, úgyhogy nem éppen összeillő párost alkotnak Chanté-vel, hiszen Cronus-nak a hűség és a család az első, Chanté meg mindig új kalandokat fog keresni. Igaz, az életcélját anélkül is el tudja majd érni, hogy megcsalná leendő párját, hiszen csak a Slacker karrier tetejét akarja elérni.

Dáiríne már nagyon várta ezt a napot, amelyen az ikrek két lábra álltak, és iskolássá változtak. Addig káosz volt az egész házban, nem győzte etetni, pelenkázni őket. Chanté segített, de csak azon az áron tudott, hogy nem volt ideje a tanulásra, és nagyon rossz jegyeket kapott. Miután az ikrek is elkezdték a sulit, kicsit könnyebb lett a család élete.

Feichín összebarátkozott az egyik iskolatársával, Adora Joghs-zal, aki nem más, mint Cronus húga.

Timoteo pedig Léan Joghs-zal ismerkedett meg. Mind egy iskolába járnak. Timoteo szeretne öszebarátkozni vele, de ez eddig még nem sikerült neki, mert a kiscsaj sokat bökdösi meg kiabál vele. Talán kell még egy kis idő, és akkor összejönnek. :) Léan elmeséli, hogy ők bizony öten vannak testvérek: Cronus a legidősebb, aztán ő meg Adora meg egy kisfiú hármasikrek, és van még egy kisbaba korú öccsük is.

Az első csók... :) Chanté és Cronus, az össze nem illő, de boldog pár.

Ilyen a házuk most, az első hét végén. Még mindig szegényes a berendezés, hiszen Dáiríne nem keres sokat. De előléptették már, és igyekszik felfelé a karrierben, hogy később szebben is be tudja rendezni a családja házát.
Sokan vannak ebben a házban, és az a legnagyobb kérdés: ki lesz az örökös? Ha túl sokan vannak, az mindig a boldogságuk rovására megy, úgyhogy amikor felnőnek a gyerekek, valaki majd odébbáll. De ez még sokára lesz... :)

Nincsenek megjegyzések: