szerda, március 14, 2007

Ezen a héten a Tavoularis családtól egy valaki kiköltözött, egy valaki meg be, úgyhogy továbbra is heten vannak.
A Tavoularis Család
Alvis Tavoularis Casey Tavoularis Shireen Tavoularis Eydís Tavoularis Verner Tavoularis Almas Tavoularis Léan Tavoularis

A képen Léan Tavoularis, az örökbefogadott leány, és szerelme, jegyese és... unokahúga, Ayaka Joghs. Amikor benéztem a családhoz, Almas, Léan ökökbefogadó anyukája, azt akarta, hogy egy rokona házasodjon össze egy azonos nemű simmel. Nos, ő sem zavartatta magát tehát Léan döntése miatt. Igazából a családtagok közül senkit sem zavart a dolog, csak Ayaka édesanyját, Chantét. Ő nem tudott belenyugodni. Amikor Ayaka édesapja, Cronus, szétkürtölte, amit már régóta tudott, hogy Léan és Ayaka ráadásul közeli rokonok, akkor sem változott meg senkinek a véleménye a családban. Léan és Ayaka azonban mégsem akartak itt élni. A városka lakói nem ennyire toleránsak. Vannak, akik azt mondták, hogy az még hagyján, hogy két nőről van szó, dehát rokonok! Másoknak meg az volt a véleményük, hogy az még oké, hogy rokonok, van ilyen, dehát két nő!! Szóval, Léan és Ayaka nem akarták ezt hallgatni. Léan áthívta a kedvesét, amikor a család összes többi tagja elment már munkába vagy suliba. Léan (Popularity Sim) akarta a házasságot, Ayaka (Family Sim) meg, nos ő leginkább azt akarta, hogy haljon meg a rabló, aki megpróbálta kirabolni a családja házát... Fura... Na aztán, amíg övék volt a ház, kihasználták a helyzetet, és woohooztak egyet, aztán gyorsan egybekeltek, Ayaka fehérneműben... Chanté ekkor még utoljára megnézte magának a házat, ahol odabenn a lánya, no meg a férjének a húga, éppen akkor hívták a taxit, amivel örökre elhagyták Challengetownt. Chanté elsétált a ház előtt, és aztán hazaballagott... Mire Léan örökbefogadó apja, Verner hazaért a munkából, már senki sem volt ott...
(Itt kell megjegyeznem, hogy megint belebotlottam egy játékhibába. Amikor Léan megkérte Ayakát, hogy költözzön be, azt írta ki a játék, hogy nem lehet, mert terhes a család egyik kisállata... Ami érdekes, mert nincs egy szál kisállatuk se!! Mentem rögvest a hivatalos fórumra, ahol egy perc múlva megtaláltam a hiba megoldását. Ctrl-Shift-C, addneighbortofamilycheat 1, klikk a simre, akit be akarsz költöztetni, megint Ctrl-Shift-C, addneighbortofamilycheat 0 És ennyi.)
Amit még láttam, mikor benéztem hozzájuk, hogy a család férfitagjai, a vén Verner és Alvis, Verner örökbefogadott fia és Léan ikertestvére, woohoozni akartak. Később az öreg Almasnak is megjött a kedve, úgyhogy lefeküdtek a férjével... De nem egymásra vágynak ám, csak úgy általában a hempergésre... Ebben a családban senkinek sincs elég Skill pontja. Nem valami okosak, és lassan tanulnak, és lassan megy az előléptetés. Verner szenátor. Rengeteget lógott a telefonon, hogy barátokat szerezzen és feljebb jusson, meg a családtagjainak is segítsen feljebb jutni a karrierjükben. Beszélt Sierra Agg-gel, akinek az apja, a néhai Zebulon Agg, vénségükre feleségül vette Verner feleségének, Almasnak néhai anyját, Caelie-t. Beszélt Cronus Joghs-zal is, arról, amiről akkoriban mindenki beszélt, Léanról és Ayakáról. "Hát, most mondd meg Cronus, hitted volna, hogy ez lesz?" "Nem, Verner, de remélem nem bánod, ami történt. Én nem bánom. Örülök, hogy felnevelted a húgomat, amire a nagyanyánk nem volt képes. És örülök annak is, hogy a lányom boldog. Meg az is boldoggá tesz, hogy már két gyermekem a hat közül megházasodott. Nekem csak ez számít." "Igazad lehet..." mondta Verner. Ő Fortune Sim, úgyhogy nem nagyon érti a család lényegét, csak az anyagiak boldogítják. Cronus azonban Family Sim, azzal az életcéllal, hogy hat gyereke házasodjon meg.

Shireen, az idősebb Tavoularis lány, Alvis és Casey lánya, tini lett. Knowledge Sim lett, ezért vett fel szemüveget. Az életcélja az orvosi karrier csúcsa, kapott is ott állást. Meg azt szeretné, ha elrabolnák az űrlények, és kapna ezért ösztöndíjat. Közben a család életritmusa nagyon összekuszálódott. Összevissza alszanak, valaki mindig ébren van, az éjjel közepén is. Almasnak hatalmas igénye van a társaságra, de mindenki olyan elfoglalt, hogy senki nem ér rá beszélgetni vele, se a férje, se a fia, se a menye, se az unokái, úgyhogy általában nem túl boldog. A két Tavoularis lány iránt érdeklődik két Joghs fiú, akik az unokatestvéreik, de a játék nem tudja. Folyton telefonálgattak a fiúk. Shireen végül beadta a derekát, összejött Ekain Joghs-zal és átestek az első csókon. Még nem szerelmesek, de akármi is lehet belőlük később. :) Chanté Joghs, Ekain anyja, állandóan telefonálgat, és mindig Almast keresi. Természetesen nem az a baja, hogy a fia is egy rokonával jött össze, hanem még mindig a Léan-Ayaka téma zavarja. Szeretné, ha valaki egyetértene vele abban, hogy borzalmas, ami történt, de hiába, senki sem gondolja ezt, még Almas sem, Léan örökbefogadó anyja. De azért Chanté csak hivogatja, hogy megpróbálja meggyőzni... Alvis is, aki most a Tavoularis család feje, összebarátkozott egy simmel, hogy segítse mindannyiuk előléptetését. Barátja lett a vérszerinti bátyja, Cronus Joghs. Örökbefogadó anyját, Almast elő is léptették és azzal elérte az életcélját, az Athletic karrier csúcsát! Gratulálunk, Almas! :) Eközben Eydís, a kisebbik Tavoularis lány, teljesen elhanyagolódott. Senki sem tanult vele, úgyhogy nagyon lassan csinálta meg a házi feladatait szegényke. Aztán Verner és az örökbefogadott fia, Alvis, közelebb kerültek egymáshoz, és már legjob barátok. Shireen be akart kerülni a magánsuliba, hiszen Knowledge Sim, akik mindig a legjobb oktatásban akarnak részesülni. Az édesanyja, Casey, segített neki, így ő is meg a húga is, Eydís, most már magánsuliba járnak.

Itt van róluk egy kép az iskolás egyenruhájukban, miután Eydís is tini lett. Róla elfeledtem egy közelképet is csinálni. Ő Pleasure Sim lett, és az életcélja a Slacker karrier csúcsa: profi partivendég akar lenni. Érdekes életcél, de nem ritka a simek körében. Almas aztán annyit hallgatta telefonon Chanté Joghs szörnyülködését, miszerint a lányaik egybekeltek és elszöktek a városból, hogy barátok lettek. Ezzel segítette a férje, Verner és a menye, Casey előléptetését. Eydís, a legfiatalabb családtag is barátkozott telefonon, és összebarátkozott egy városbelivel, meg Brett Joghs-zal, azzal az unokatestvérével, aki iránta érdeklődik. Lehet, hogy összejönnek később, de Brett most még kicsi. Shireen és Eydís közül még nem tudom, ki lesz a Tavoularis ház örököse. Elképzelhető, hogy úgy alakul, hogy Eydís, a fiatalabb, mivel a nővére előbb felnő, esetleg előbb férjhez megy egy másik házhoz, és akkor Eydísnek itt marad a szülei háza. A két Tavoularis nővér kapcsolata egyébként elég barátságtalan, nem tudom, hogy miért. Még annyi történt, hogy Verner áthívta a nővérét, Sybella Childrent, és beköltöztette magukhoz. Azért volt erre szükség, mert Sybella hat unokát akar, és nem férnének el mind, ő, a fia, a menye, és a hat unoka, a Children házban.
Sybella Children
Így került vissza Sybella abba a házba, ahol a Prosperity Regény elején élt, mielőtt férjhez ment volna a néhai Sylvester Childrenhez.
A következő héten a Tavoularis család két legfiatalabb tagja még mindig nem fog felnőni, ám az lehet, hogy az egyik öreg távozni fog az élők sorából...

Nincsenek megjegyzések: