csütörtök, március 15, 2007

A Joghs család most hattagú, a szülők négy fiukkal éldegélnek, mert a két lányuk már elköltözött. Az anyuka már öreg, de az apuka még nem, mert sok elixirt ivott, hogy biztos megérje az életcélja beteljesülését: mind a hat gyereke esküvőjét. Kettőn már túl van, hiszen a két lánya már megházasodott, egyik egy férfival, másik egy nővel...
A Joghs Család
Cronus Joghs Chanté Joghs Ekain Joghs Morton Joghs Brett Joghs Wiremu Joghs

Ekain Joghs, a család legidősebb fia, felnőtt férfi lett. Nem a legidősebb gyerek a hat testvér közül, mivel van egy egy perccel idősebb nővére is, Ju, de ő már férjhez ment és elköltözött. Lehet, hogy Ekain lesz a ház örököse, de még nem biztos. Hogy ki lesz a felesége, az sem biztos, de valószínűleg Shireen Tavoularis (valójában unokatestvére, de nem tudják). Egyszer beszélgettek telefonon ezen a héten, Shireen hívta Ekaint. Ekain Knowledge Sim, és ehhez hűen okos is. Még tinikorában megcsinált egy nap három házi feladatot is, a sajátját meg két öccséét, hogy segítsen nekik, mert neki az se tartott túl sokáig. Ekain személyisége egyébként a pontjaik alapján teljesen megegyezik az apjáéval, Cronuséval és a legfiatalabb öccséével, Wiremuéval, viszont az érdeklődési körük más, meg a az Aspijuk is, szóval nem egyformák. Szerencsére. A klónokat nem szeretem!

Ez Brett Joghs, a legfiatalabb ikerpár idősebb tagja. Ő, Ekain és az egy perccel fiatalabb öccse, Wiremu, pont egy napon nőttek fel. Ekain felnőtt lett, Brett és Wiremu pedig tinik. A szülők a kezdeti nehézségek után egész jól belejöttek a hat gyerek nevelésébe, és főleg Cronus, aki Family Sim, igyekezett jó apa lenni. Persze mostanra már egyenesen FÉL attól, hogy még egy gyereke lesz. Egyik nap leült mesét olvasni a képen látható Brettnek, amikor még kisfiú volt, ám közben elfelejtette, hogy odatette a vacsit főni, és kigyulladt a konyha... De persze nem lett baj, mert volt tűzriasztó. A két kisfiú egyébként, amikor benéztem hozzájuk ezen a héten, még mindig nem bocsátottak meg a rablónak, aki előző héten megpróbálta kirabolni őket. A család többi tagja már elfelejtkezett az egészről, de Brett és Wiremu még akkor is a rabló HALÁLÁT kívánták! Nem lehet még tudni, hogy ki lesz a fiúk párja, de az biztos, hogy mindnek meg kell nősülni, hogy az apjuk elérje az életcélját. Brett Pleasure Sim lett, és az életcélja nem kevesebb mint 50 első randi! Vagyis hűséges az nem lesz senkihez.

Ez Wiremu Joghs, a legfiatalabb testvér, a harmadik ikerpár fiatalabb tagja. Belőle Fortune Sim lett, azzal az életcéllal, hogy elérje az orvosi karrier csúcsát. Ez szép cél, el is kezdett dolgozni rajta. Közben még arra is van ideje, hogy a semmirekellő, állandóan randizgató bátyjának, Brettnek, megcsinálja a házi feladatát. Hogy neki ki lesz a párja, szintén nem tudni. Eydís, az egyik unokatestvérük, nagyon népszerű a fiúk körében. Wiremut felhívta kétszer ezen a héten. Egyik nap meg Morton, a középső ikerpár még velük élő tagja (az ő ikertestvére, Ayaka, már elköltözött a városból), hozta haza a suliból Eydíst. Morton a legjobb barátja akart lenni, de Brett még azelőtt elhalászta az orra elől. Mondjuk már akkor jobb kapcsolata is volt Eydís-szel, mint Mortonnak.

Itt van Ju Children, lánykori nevén Ju Joghs, a legidősebb a hat Joghs testvér közül, aki már férjhez ment és nem itt lakik. A környék legfurább alakjához ment hozzá, a torzszülött Foster Childrenhez, aki mindenkinek ellopkodja az újságját. Ezen a héten is ellopta Joghsék újságját, miközben ijesztő fejet vágott, mint egy elmeháborodott... Ju tanult tőle? Most ő is éppen újságot lop a saját szülei háza elől. Szegényke, a férje hatására ő is lökött lett?? Egy másik napon meg átjött, besétált a házba, és szó nélkül nekiállt pengetni a basszusgitárt.

Ekain, a legidősebb Joghs fiú Knowledge Sim, és életcélja az összes Skill pont megszerzése. Tanul szorgosan, de úgy lassan megy a dolog, így hát minden arra járó idegen simtől (a családtagjaitól és a többi Prosperity Regény szereplőtől nem), elszívja a Skill pontjaikat. :)

A képen Brett, a Pleasure Sim, aki 50 első randit akar megérni életében, és második "áldozata," Ercilia Fitzgerald, aki az egyik unokatestvére. Elsőként egyébként egy másik unokatestvérét, a fent említett Eydís Tavoularist, Shireen húgát cserkészte be... Hát, nincs más, a családok egymás közt házasodtak, aztán ez lett a vége. Brett később összejött még legalább egy csajjal, és persze egyre többet akar becserkészni. Lehet, hogy egyszer Eydís lesz a felesége, de már előre sajnálom, sőt, bárki lesz Brett felesége, azt sajnálom. Szegény Eydís egyik nap felhívta, pont akkor, amikor Brett éppen egy másik csajszit invitált be a házba...

Az egyik fiú egyik nap egy tinikorú vámpírral jött haza a suliból. Ezek a vámpírok olyan öngyilkos hajlamúak! Mindegyik! Ki se szabadna kelniük nappal a koporsójukból, ez meg itt suliba is ment! Idióta! Persze amint leszállt az iskolabuszról, közölte, hogy "jaj, elégek", vagy ilyesmit, és elrohant...

Egy perverz városbeli ingyenpornót néz... Vagyis benn ül Cronus és Chanté hálószobájában, és figyeli az ágyban folyó akciót. Gusztustalan perverz nőszemély, menj innen!! :D Chanté Romance Sim, a férje meg alig törődik vele, pedig szereti, csak nem olyan szexmániás, mint Chanté. De mostanában Chanténak már tényleg nagyon hiányzott egy kis woohoozás, mindig azt akarta csinálni, úgyhogy Cronus párszor ágyba döntötte, mert egyszer persze nem volt neki elég. Sőt, egy sim sem elég neki. Három különböző simmel akar woohoozni, magyarul meg akarja csalni a férjét. A Romance Simek ilyenek... A másik dolog, amire Chanté vágyik, az a karrierje csúcsára jutni. A Slacker karrierben van, profi partivendég akar lenni. Csak a szórakozás érdekli! Sok-sok vendég kellett neki, hogy feljebb juthasson a karrierjében. Ezekkel a simekkel sikerült (újra vagy először) összebarátkoznia: Verner Tavoularis (egyik szomszéd, öregember, gyermekei unokatestvéreinek nagyapja, és mellesleg tetszik Chanténak, de sose jöttek össze), Foster Children (veje), Sierra Agg (egyik szomszéd, gyermekei unokatestvéreinek nagyanyja), Alvis Tavoularis (eredetileg Alvis Joghs, csak örökbefogadták, tehát valójában a sógora, férjének öccse, és egyúttal gyermekei unokatestvéreinek apja), Moyna Fitzgerald (egyik szomszéd, gyermekei egyik unokatestvérének anyja), Laima Tomey (sógornője, öccsének felesége, gyermekei unokatestvéreinek anyja), Timoteo Tomey (öccse, mivelhogy Chanté lánykori neve Chanté Tomey, Laima férje).

Én nem értem, ezen a környéken ez a hobbija mindenkinek, hogy újságot lop?? A képen Hadley Tomey, a Tomey család idősebb gyermeke, a Joghs testvérek unokatestvére, éppen "ellenőrzni, hogy biztos nem látja-e senki" mielőtt ellopja az újságot. Ööö, izé, Hadley, CSUPÁN HÁRMAN VANNAK KÖRÜLÖTTED!! Nem tűnik fel? :D

Morton felnőtté változott, és fogadalmat tett: az lesz a felesége, akit a cigányasszony először elédob! Szegény Morton, nagyon ráfázott. Rengeteget fizetett a javasasszonynak, és abban a hitben élt, hogy akkor biztos gyönyörű feleséget kap...

...erre ezt kapta. De a fogadalom az fogadalom, neki fog udvarolni, és őt fogja elvenni! Morton egyébként Popularity Sim, vagyis folyton új simeket akar megismerni. Ezért is vette igénybe a cigányasszony szolgáltatásait, mivel úgy a legegyszerűbb egy új simmel találkozni, ha kér tőle egy vakrandit. Morton életcélja a Military karrier csúcsa, így hát elkezdett a hadseregben dolgozni. Morton, amíg még tini volt, egyszer nem tudta eldönteni, hogy egy lánnyal vagy egy fiúval szökjön-e ki egy estére a házból... Ráadásul a fiú az egyik unokatestvére volt, Stian Agg. De aztán végül egyikkel se ment sehova.

Ez Morton feje, amikor meglátta, hogy az anyja, Chanté, flörtöl a postással... Bizony, Chanté nem bírta tovább, Romance Sim, és muszáj a boldogságához megcsalnia a férjét. Össze akart barátkozni a postással, ez meg is történt. Majd pedig flörtölni akart vele, ez is megtörtént, meg csókolóztak is, a ház előtt, miközben Cronus, a férj, odabennt főzőtt a családra... Cronus még nem tud semmiről, de nem is történt egyelőre semmi komolyabb a felesége meg a postás közt. Talán fog, talán nem.

Látható, hogy Ekain, Chanté legidősebb fia, nem fogja fel olyan tragikusan a megcsalás tényét. Ő is eltakarja a szemét, de közben kuncog magában. :)
A következő héten a Joghs családban megint esküvők lesznek, de legalább egy, ha minden jól megy. Cronus, a családfő, még nem fogja elérni az életcélját, hogy mind a hat gyereke megházasodjon, de egyre közelebb lesz hozzá. :)

Nincsenek megjegyzések: