péntek, március 16, 2007

A Fitzgerald család létszáma ezen a héten sem változott. Két tagja van: egy idős anyuka, meg a tini korú lánya. Történtek azonban érdekes dolgok, hiszen itt az új kiegészítő: az Évszakok! :)
A Fitzgerald Család
Moyna Fitzgerald Ercilia Fitzgerald

Szegény Ercilia pattanásos, mint minden sim tini, akinek a gazdája (én) lusta bekenni őket pattanás elleni krémmel. A képen éppen Wiremu Joghs-zal ismerkedik (egyik unokatesója). Ebben a vársokában már teljesen elfogadott dolog, hogy az unokatestvérek összejöjjenek, sőt, egyszer egymás közt fognak házasodni is. Ercilia Romance Sim, és az életcélja 20 szerető! Na, dolgozik is rajta, igaz, ha felnőtté változik, ezek a szeretők már nem lesznek neki azok, de nem baj. Addig is így tartja magasan az Aspi szintjét. Aztán ha a Prosperity Regény többi szereplője is felnő, akár mind a szeretője lehet egyszerre! Jelenleg összesen öt fiút szédít, ebből négy az unokatesója: Wiremu Joghs, Brett Joghs, Roldán Agg, Stian Agg, és az újságkihordó fiú. Ezek a fiúk állandóan hivogatják is, dehát ritkán ér rá, mert mindig van nála valaki... Jelenlegi vágya, hogy öt különböző simmel csókolózzon, ez még nem jött össze, jelenleg négynél tart. Asszem Stian maradt még ki ebből. Aki mellesleg Family Sim, és járni akar Erciliával. Hát, nem hiszem, hogy Ercilia bárkivel is járni akar... Stian, jobb, ha a kisállataiddal foglalkozol! Népszerű ház a Fitzgerald családé, folyton csöng a telefon. Telefonált Ercilia dadája is, akivel Ercilia nagyon jóban van, hiszen kiskorában a bűnöző anyja helyett mindig a dada vigyázott rá. Van a házuk előtt egy bowlingpálya is, az is megállít sok simet. Egyik nap Brett Joghs jött át, és nekiállt bowlingozni.

A képen Brett és Ercilia hevesen smárolnak, Moyna, Ercilia anyja meg szégyellősen oda se néz... Szegény Moyna, sose volt férje, aztán megint mikor benéztem a házukba, woohoozni akart, mint a múlt héten, de nincs kivel. Knowledge Sim, és megint hamar elfelejtette ezt a vágyát, de azért biztos nem jó neki egyedül... A Social igénye mindig nagyon hamar pirosba megy, olyankor leültetem a lányával egy asztalhoz enni, és amíg beszélgetnek, addig Moyna jobban érzi magát. Pedig Ercilia nem valami kedves! Egyetlen Grouchy-Nice pontja van csak, vagyis nagyon barátságtalan. Egy csomószor megüti szegény vén anyját! Ercilia szerencséje egyébként, hogy nagyon okos, pillanatok alatt végez a házijával, így bőven van ideje fiúzni, mégis kitűnő tanuló.

Erciliának adtam egy érdekes játékszert. :)

"Lássuk, mi lesz, ha ezt a kart meghúzom."

"Mi a szösz? Vízcseppek hullanak az égből!!"

"Anyu, gyere, képzeld, víz potyog az égből!"

"Rohanok!"

"Hát ez nagyon állat!!" Bizony, a simjeim életükben először látnak esőt, villámlást, vihart, és később, amikor beköszöntött a tél, havat is láttak, bár még nem sokat, és ugyanígy szerte a világon a simek (már azok, akiknek a gazdájának megvan az Évszakok), most először szembesülnek azzal, hogy végetért a végtelennek tűnő nyaruk. Nagyon szuper ez az új kiegészítő! :) Ezentúl olyanokat is lehet majd írni sims sztorikban, hogy "Egy esős őszi estén..." vagy "Egy hideg téli hajnalon..." :)) És persze újabb vicces fotókra is lehetőséget adnak az időjárási viszontagságok, hiszen, például, a simek röhejes módon nem zavartatják magukat, ha szakad az eső, hanem nyugodtan sétálgatnak tovább. :)

Moyna Erciliának: "Öreg vagyok, kertészkedni akarok!" Ercilia: "Anyu, alig van pénzünk!" Moyna azért építtetett egy télikertet, ahova a hálószobájából közvetlen kijárat is van, de tényleg vészesen lefogyott a pénzük, mire az építkezés befejeződött. Aztán Moyna elment munkába, és elvesztette az összes pénzüket!! Úgyhogy egy kicsit várnia kellett még a kertészkedéssel, de aztán később kétszer annyi pénzt nyert, mint amennyit előzőleg elvesztett. :) Most megint kényelmesen élnek, és van négy paradicsomnövényük, meg a narancsfájuk is. De mivel tél van, a narancsfa most alszik. :) Olyan aranyos!

"Nagyszárnyú, színes bogarak!! Ilyet se láttam még!"

Moyna KÉTSZER egymás után felgyújtotta a konyhát az egy hét alatt, és attól olyan rémes állapotba került, hogy majdnem meghalt éhség+fáradtság következtében! Úgyhogy hagytam pihenni, így a paradicsomokkal a végén Ercilia többet törődik, mint Moyna (de azért ő is). Moynáról még annyit, hogy a vágyai között csupa Chanté Joghs-zal kapcsolatos dolog jelent meg: felhívni, áthívni, játszani vele. Nem tudom ezt megmagyarázni... Chanté az anyja a Joghs fiúknak, Ercilia unokatestvéreinek, akik közül kettőt már becserkészett. Talán Moyna emiatt aggódik, és ezt akarja megbeszélni Chantéval?

Ercilia nem fázós! A tél közepén, neglizsében korizik.

Mondtam neki, hogy öltözzön fel rendesen, hogy meg ne fázzon. A képen egyik unokatestvére és fiúja, Wiremu Joghs is látható.
A következő héten nem csak az várható, hogy Ercilia felnőtté változik, hanem ki is fog tavaszodni! :))

Nincsenek megjegyzések: