szombat, március 17, 2007

A Prosperity Regény hetedik hetének is vége, ez az utolsó család, Aggék. Sajnos valami nagyon szomorú (is) történt velük ezen a héten.
Az Agg Család
Sierra Agg Stian Agg Roldán Agg

De először a jó hírek. Stian, az idősebb Agg fiú ugyebár nagy állattartó, az életcélja felnevelni 20 kiskutyát vagy kiscicát, és ezen dolgozik. Terhes az egyik kutyusa, April! :) Mondjuk már az előző héten is az volt. Az ő hasát vakargatja a képen. Sajnos nem tudom, hogyan kell jó képeket csinálni állatkákról. :/ Olyan kicsik, és hacsak nem az ágyon ülnek, nem tudok rájuk közelíteni, és általában nem engedem be őket a házba, hanem kinn laknak egy elkerített udvaron. Vannak persze ott nekik meleg kutya- és cicaházak, amikben alhatnak. Csak akkor jutnak fel az ágyra, ha véletlenül kiszöknek a nyitott kapun. A képen látható még Sparky kutyus, aki April párja.

Itt van Sparky-ról egy jobb fotó. Stian nagyon szereti az állatkáit. Family Sim, de inkább velük foglalkozik, mint más simekkel. Azzal azért elárulta, hogy Family Sim, hogy egyik este magától készített vacsit az öccsének, Roldánnak és a nagyijuknak, Sierrának is, nem kellett külön mondani neki, hogy ne csak magának gyártson kaját, mint más simeknek. Stian és Roldán egyébként elmulasztottak egy nap sulit ezen a héten, mert kiesett az életükből pár óra (gondolom az új kiegészítő telepítése miatt), és ezért hétfő reggel helyett hétfő délelőtt volt, mikor benéztem hozzájuk. Emiatt kissé leromlottak a jegyeik.

Az öreg Sierra... Már elérte az életcélját, rettegett bűnöző lett. A lányáról, Pruról készült festményt nézegeti a falon. Gyakran tesz így, megáll előtte, és csak nézi. Hiányzik neki biztos. Pru elunta az életét a két fia meg az anyja mellett, és elköltözött SimCity-be, és itthagyta őket. Hogy ne legyen annyira egyedül, Sierra ültetett egy almafát a kertbe. Eddig egyszer termett, de elég beteges almákat.

Stian, Family Sim lévén, minél előbb párt akar találni. Nagyon szerelmes Ercilia Fitzgeraldba (egyik unokatestvére), és járni akar vele, ezért áthívta, hogy ezt közölje vele. "Szó sem lehet róla, Stian! Én Romance Sim vagyok, méghozzá azzal az életcéllal, hogy 20 szeretőm legyen! Soha nem fogok megállapodni egy simnél."

"Hogy gondolhatta, hogy pont vele fogok járni, mikor annyi fiú van a világon?!" gondolja Ercilia. Stian szomorúan lehajtja a fejét, és mivel nem tehet mást, beletörődik Ercilia visszautasításába.

Stian, aki időközben felnőtt lett, az újszülött kiskutyájával vigasztalódik. Szegény anyakutya, April, majdnem éhenhalt a terhesség alatt. Valamiért nem akart enni, se aludni, úgyhogy egyszerre pirosba ment az éhsége meg az álmossága is. Féltem, hogy elviszik az állatmentők, de aztán evett egy kicsit, és végre kialudta magát, aztán evett még. Csak ez az egy kiskutyája született. Fiú kutya, és a Diesel nevet kapta. Ezután Stian túladott a felnőtt kutyáin, mert azt remélte, hogy akkor megint kölyköket fogadhat örökbe, felnevelheti őket, és azzal megint közelebb jut az életcéljához. De sajna nem így működik, mert a kutyák a menhelyre kerültek vissza, és nem lett helyettük más. Ezért aztán örökbefogadott egy macskát (mivel cicákat és kutyákat vegyesen akar nevelgetni), Heidit, és őt egy városbeli simnek adta el, aztán megint felhívta a menhelyet, de akkor sem volt új állatka. Hjaj. Akkor asszem az a megoldás, hogy beszerez egy lány kutyát Diesel mellé, meg két cicát, lányt és fiút, és amíg élnek, szaporítja őket, és felneveli az összes kölyküket.

Ezt a fiú cicát sikerült örökbefogadnia. A neve Jasper, és még kiscica.

Több kiscica nem volt a menhelyen, ezért örökbefogadott egy felnőtt lánycicát, akinek a Jasmin nevet adta. Stiant közben az a csodás meglepetés érte, hogy a szerelme, Ercilia, felhívta telefonon. Ercilia volt neki az első csók, ezért nem tudja elfelejteni. Ercilia többször is hívta, biztos, hogy megbánta, hogy olyan csúnyán visszautasította. Ercilia azt mondta Stiannak: "Ne haragudj! De tényleg Romance Sim vagyok, ezért nem lehetek csak a tied. Viszont egy valamit megígérek: ha majd mindketten felnőttek leszünk, szülök neked egy gyereket." Stian azt sem tudta, mit mondjon örömében! Nagyon meghatották Ercilia szavai.

Na, persze, azt nem mondta neki Ercilia, hogy *csak* neked szülök gyereket. A képen Stian öccse, Roldán, és Ercilia. Ercilia őt is szédíti, és neki is megígérte, hogy szül neki egy gyereket, ha felnőttek lesznek. (Közben meg lehet figyelni, hogy mindez egy hűvös, őszi estén történt... Imádom ezt az Évszakos kiegészítőt!!)

Roldán azonnal fülig beleesett Erciliába, a lány meg elkönyvelte magában, hogy na, még egy szeretővel több.

Stian, aki arról híres, hogy gyűlöli az egyik nagyanyját, Dáiríne Tomey-t... Hogy miért, azt nem tudom. Dáiríne egyik nap szerencsétlenségére pont erre járt. Mondtam Stiannak, hogy üdvözölje. Ezt megtette, de tényleg utálja! Elkezdte böködni! Mi baja lehet vele??

Stian örökbefogadott egy lánykutyát is, hogy Dieselnek legyen párja, amikor felnő. Ennek a kutyusnak a Ruby nevet adta. A hét végére már terhes is lett, mivel közben Diesel felnőtt, és összebarátkoztak. Jasper, a fiú kiscica is felnőtt, de ő meg a párja, Jasmin, még nem kedvelik egymást eléggé ahhoz, hogy kiscicájuk legyen.

Ruby-ról készült egy jobb kép is, mert beszökött a házba, fel az emeletre, és elszunyókált egy ágyon. Édi. :) De aztán Stian visszarendelte a helyére, a kertbe.

Stian és Ercilia békülékenyen ölelkeznek - egy napos, őszi délutánon. :))

Jasmin a kis Jasper felett anyáskodik, amikor Jasper még kiscica volt. Pedig aztán majd Jasmin Jasper kölykeinek az anyja lesz, ha minden jól megy. Dehát cicáéknál van ilyen.

A beteges almatermés. Az egyik fiú, asszem Stian, csinált belőlük almalevet, és megitta. A háttérben meg a Fitzgerald ház, ahol Ercilia lakik, és a koripályájuk is látható.

Diesel kutyus felnőtt lett! :)

Úgyszintén Roldán, a fiatalabb Agg fiú is felnőtt lett. Sajna klónok a háttérben álló bátyjával, Stiannal. :/ Nem ikrek, de tök ugyanúgy néznek ki. Szerencsére a különféle hajviseletekkel el lehet érni, hogy mégse legyenek annyira egyfomák.

Jasper cica is felnőtt lett! Ekkor már hideg tél volt, csak lusta vagyok elmenni velük a városba télikabit venni, úgyhogy Stian ebben a vékony ballonkabátban fagyoskodik. A háttérben Jasmin cica, Jasper párja eszeget.

És ezután történt a szomorú esemény: Sierra, az első Prosperity Sim, aki a Regény elején nem öreg volt, hanem fiatal, meghalt. :((

Ebben a szuperbűnöző szerelésben érte a halál, ezért ilyen szelleme lesz.

Megkapja a koktélját...

...aztán csak egy szép urna marad utána. Hagyott egy kis pénzt mindkét unokájára, Stianra többet, mint Roldánra, pedig Roldán jobban szerette, meg is siratta nagyon. Igaz, később Stian (a képen) is sírt, de a halálakor még nem.

Leesett az első hó, amit Sierra nem ért meg. Soha életében nem látott havat... Ami persze sok-sok simre igaz, de neki lett volna esélye rá... A fenti képen Roldán látható. Ő és Stian most már kettecskén élnek az Agg házban. Roldán dolgozik, mivel Knowledge Sim, és az életcélja tudóssá válni. Stian viszont nem dolgozik, csak az állataival foglalkozik. A két testvér viszonya még mindig nem baráti. Nem utálják egymást, de még mindig nincsenek nagyon jóban sem.
A következő héten meg fog(nak) születni Diesel és Ruby kutya kölyke(i)! :)

Nincsenek megjegyzések: