szombat, augusztus 25, 2007

A Prosperity Regény utolsó előtti családjának története is végetért. Ez volt a Fitzgerald család, ahol Ercilia, aki idős édesanyjával és kisfiával lakott, húsz szeretőt akart begyűjteni. Ez volt az életcélja, hát segítettem neki ebben, és sikerült! Örülök azért, hogy vége... :) Erciliának összesen négy fia született három különböző pasitól. Az első, Sverre, és a második, Frey, egymás klónjai, vagyis tök egyformák, pedig nem ikrek! Ugyanakkor, mivel a két apjuk is egymás klónjai, az anyjuk meg ugyanaz, lehet, hogy nem véletlenül lettek egyformák... De akkor is a hülye játékhiba eredménye, hogy a két apa, akik tesók, klónok. Szóval akkor Sverre meg Frey féltestvérek is, meg unokatestvérek is... Bonyi. De mindegy. :) Szóval, aztán Erciliának még két fia született, de ők egyszerre, mert ők igazi ikrek, még csak nem is sajttorta-ikrek. :) És nem egyformák! Hurrá! Éljen a változatosság! Az ő nevük Eberardo és Cy. A négy fiú, miután tinik lettek, mind elmentek egyetemre, úgyhogy Ercilia most egyedül él, öreg, de boldog, mert elérte az életcélját. Lehet, hogy a fiúkkal játszok még később. Itt vannak az adataik:
Sverre nevéről már az előző fejezetben írtam. Family Sim lett, és az életcélja 6 unoka.
Frey neve az északi mitológiában szerepel, azt jelenti "úr". Pleasure Sim lett, és az életcélja 50 álomrandi.
Eberardo neve spanyol, és azt jelenti "bátor vadkan". Family sim lett, és az életcélja az Aranylakodalom megünneplése.
Végül Cy neve angol, a Cyrus rövidítése, ami több perzsa király neve volt. Pleasure Sim lett, és az életcélja, hogy Hivatásos Partivendég legyen.
Ercilia állandóan a szeretőivel illetve azok becserkészésével volt elfoglalva, ezért a fiaival nem sokat törődött. Amíg Moyna nagyi élt, addig ő gondozta őket, de meghalt szegény az ikrek születése előtt. Úgyhogy őket már egy bébiszitter nevelte fel, mert az idősebb fiúk akkoriban mentek mindketten egyetemre, és Ercilia egyedül maradt két újszülöttel. Az ikrek azért mégsem lettek rossz gyerekek, mert bár az anyjuk feléjük se nézett, azért én figyeltem arra, hogy mindig megírják a házijukat, és mivel ketten voltak, egymással tudtak játszani, és sose unatkoztak. Itt alant vannak képek az életükből. Kezdetben Ercilia minden egyes pasijáról csináltam egy képet, de később már nem, túl sok volt neki...



















































Nincsenek megjegyzések: